Tam da öğlende yemek saatinde canım nasıl çekti
iyiki forumda hamile yok![]()
Günceldir beyler. Acilen 5kglık olandan aramaktayım.
Serkan Metroda nutellanın 5kg lığı yok her gittiğimde bakıyorum![]()
Ama chokella nın 5kg lığı var metroda
Metro, Carrefour, Real, Migros, Makrocenter ve toptancı tüm marketleri gezdim. Hiçbirisinde bulunmuyorEkstra olarak AVMler içerisinde bulunan ABD'den getirdikleri ürünleri satan ufak mağazaları da gezdim orada da yok.
Arkadaşım Coca Cola'nın dağıtımında çalışıyor. Nutella'nın dağıtımını yapan firmadan bir kaç kişiyle bile görüştük onlar da bulamıyorlar. Hatta öyle bir ürünün varlığından bile haberdar değil bir çok kişi.
Kısacası ben 200km gezdim, siz gezmeyin. Ankarada yok.
yunanistandan alıyorum yaz başından beri, giden gelen varsa alın aldırın derim oreo sevenler
yunan nutellası desek yeridir![]()
Abbas waffle falan 750gr'lıktan mı kullanıyor? Hiç dikkat etmedim şimdiye kadar![]()
5 kg lık değil de baya küçük boyda cubuk krakeriyle birlikte satılanlardan migroslarda buldum
Nutella & go gibi bişeydi adı yanlış hatırlamıyorsam
5 kg olan hala yok ortalardaTRde alabileceğim bir yer bilen varsa harika olacak.
son 1 haftada 1.5 kilo nutella yemişimdir heraldeaskere gitmeden stok yapıyorum
Çok fena birşeymişüniversitedeyken pc başında oyun oynarken az yemedim çorba kaşığıyla
tabi böylesiyle değil
![]()
Adam doyuran cinsinden olmuş bu
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Yazın bayıyodu ama havaların soğumasıyla ben de bir haftada büyük boyunu bitiriyorum![]()
Bende var 5 kg lik Amsterdam'da iken almıştım. 40€ gibi bi rakama eğer yanlış hatırlamıyorsam. Hatta Meydandaki bir çok waffle yapan yer turistlere bitmiş 5 kglik kutuları satıyorlar 15-20 € arasında. Yakın zamanda gidecek olan bi tanıdıgınız varsa soyleyın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)