Şu ana kadar punto ağır bastıC2 kullanan var mı aramızda,nasıl araç bakımı parçası nasıl? Bi de sanırım artık üretilmiyor.
Şu ana kadar punto ağır bastıC2 kullanan var mı aramızda,nasıl araç bakımı parçası nasıl? Bi de sanırım artık üretilmiyor.
c2 dizele binmedim ama benzinlilerini test etme şansım oldu. arabaya binmiş hissi pek olmadı bendetabi bana denk gelenler hep üzülmüş olanları oldu. kesinlikle kendin kullan ve öyle karar ver.
böyle tertemiz kullanılmışını bulursan neden olmasın tabi bana hiç denk gelmedi. babamın arkadaşında vtr vardı o harikaydı ama o da satmaya niyetli birisi değildi![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24775392/detay
o fiyata dizel en mantıklı bence fiestalar
Corsa 1.7dti - 1.4 comfort alınabilir.Şuan 1.7dti kullanıyoruz şehir içi yoğun trafikte(Ankara) 4.6-4.8 arası yakıyor..
Ben Ibiza bakardim yuksek ihtimalle. Bikac tane vardi sahibindende tek kapi dizel km'si oyle ucuk olmayan 19k Tl civarina.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Eğer Ibıza'ya niyetlenirsen Okan'a merak ettiğin herşeyi sorarsın. Hemde onunki farklı dizelAraştır birazcık baya niyetine girersin aracın zaten
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Bende punto düşünüyorum eli yüzü düzgün 2007 model bir multijete ne kadar bütçe çıkarmam lazım ayrıca satan varsa aramızda görüşebiliriz.
Si aklimi cok kurcaliyor birkac tane temiz buldum,burda sorgulamalar hic yapiliyor mu? Ona ozel konu var mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)