Tanıdık noter varsada her türlü bilgisini bulabilirsiniz
tek kapı olduğundan eminse golf olması zor anırım tek kapı golf6 girdi mi hiç türkiyeye bilmiyorum görmedim
Çok geçmiş olsun ayıptır yapılan
abi belkide o an ki sinir ve panikle tam olarak marka görememiştir kardeşiniz coupe golf ve coupe bmw nin resimlerini gösterseniz belki hatırlaması daha kolay olabilir
Tekrar konustumda tek kapı 1 coupe tasvir ediyor resmini actım bu dedi.Benımde kafam karıştı allahtan plakada emınız.
Kardeşim ben sana ad soyad adres telefonda verebilirim ama sıkıntılı olur durum..
en iyisi yaz savcılığa dilekçe yada karakola ifade ver elemanı öttürsünler..
Taciz sucundan ac davayı ....
Birde araçtan ve plakadan emin olun yanlış adam olur mazallah haksız yere garibin günahını almış olmayın
Sıkıntılı bir durum olursa PM yolla.
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Plakada karışıklık olmuş olabilir mi 34 RJS 81 i sorguladım belki ters alınmıştır diye 2004 model beyaz bmw çıktı ?
mapped by EcuTuned
Baran geçmiş olsun .Şerefsiz arlanmaz insan çok aman dıkkat edin,bazıları beladır insanın üstüne sıçrar
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
golf r da var sanırım tek kapı kardeşiniz led far veya stoptan alımlı görünce bmw sanmıştır belki diyicem ama sorgulamada olmuyoumarım bulursunuz. geçmiş olsun
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
raç Tarife Grup Kodu: 01 OTOMOBİL
Plaka: 034 RSJ81
Şasi No: ***9660
Motor No: ***4025
Model Yılı: 2012
Araç Markası: 153 - VOLKSWAGEN
Araç Tipi: 997 - POLO 1.2 TDI (75) BLUEMOTION
Tescil Tarihi: 23/08/2012
Araç Tarife Grup Kodu: 01 OTOMOBİL
Plaka: 034 RJS81
Şasi No: ***1621
Motor No: ***3171
Model Yılı: 2004
Araç Markası: 021 - BMW
Araç Tipi: 499 - 630 Ci COUPE
Tescil Tarihi: 14/11/2012
Bunlarda benden olsun , plakadan emin olursanız eğer ona göre daha fazla yardımım dokunabilir.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Edit.............
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
baran geçmiş olsun.
malesef abaza memlekette böyle oluyor.
geçenlerde kent plus'ın orda kız arkadaşım panameraya yol vermiş, panamera da ona yol vermiş, bizimki teşekkür mahiyetinde kafasını sallamış , babası belirsiz panameralı epey bir takip etmiş, durmuş dörtlüleri yakmış camını açmış madem selam verdin niye tanışmıyoruz demiş. öper misin sabaha mı bırakırsın?
benimki katil olucağımı bildiği için, plakayı falan yazmıyor, söylemiyor bana.
bu arada denk gelmiştir belki, panamerayı tanıyan, gelip de arkadaş ortamında "olm şöyle mini'li bi kız vardı tanışmadı benle yia" diye anlatan bir arkadaşınız varsa benimle iletişime geçsin ben onu çok güzel ortamlara sokucam.
editt................
Böyle o. evlatları yüzünden eşimizde kız arkadaşımızda aklımız kalyor trafikte İstanbulda medeniyet var orda olmaz sanıyordum demek ordada varmış geçende bi değişik benm basıma geldi plaka yok elimde
GT-R
Anası belli babası yüzelli böyle herifler malesef var trafikde.
Bakkaldan bile plaka bastırılabilen ülkemizde bu herif sahte plakayla dolaşıyor olabilir. Baran kız kardeşin aracın Bmw olduğundan ve plakadan bu kadar eminse sahte plaka konusunu düşünmek lazım.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)