User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
95 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Beyaz BMW 1 Serisi

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    + olarak birşey dicem genelleme gibi olcak belkim emme ,eskidendi o

kaliteli araba=kaliteli insan ikilemi..

artık ciddi manada kimde iman ve para olduğu belli olmadığı için abuk arabalarda abuk insanlar olabiliyo..

Gecenlerde ablamla m.köydeyken denk geldi,tiptip baktıgını farkettım ablama.Gozumu ayırmadan baktım çevirdi gözünü sonra bidaha yeltendi.İyice yanına gidip kafamı cevırmedım hiç (zaten trafik kilit ) önüm açıldı ilerlemedim.Kafasını bile çeviremedi.

Empati yapmayı unutmuş tüm vatandaşlar genel olarak,herkes yolda yürüyeni,araba içindekileri motorize zannediyo.Sonra neymıiş efendim cam filmli arabayla dolaşmak yasak.Oldu o zaman ok.kib.bye.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    + olarak birşey dicem genelleme gibi olcak belkim emme ,eskidendi o

kaliteli araba=kaliteli insan ikilemi..

artık ciddi manada kimde iman ve para olduğu belli olmadığı için abuk arabalarda abuk insanlar olabiliyo..

Gecenlerde ablamla m.köydeyken denk geldi,tiptip baktıgını farkettım ablama.Gozumu ayırmadan baktım çevirdi gözünü sonra bidaha yeltendi.İyice yanına gidip kafamı cevırmedım hiç (zaten trafik kilit ) önüm açıldı ilerlemedim.Kafasını bile çeviremedi.

Empati yapmayı unutmuş tüm vatandaşlar genel olarak,herkes yolda yürüyeni,araba içindekileri motorize zannediyo.Sonra neymıiş efendim cam filmli arabayla dolaşmak yasak.Oldu o zaman ok.kib.bye.

aynı işlemi bende yapıyorum ve sonucunda bakmıyor kimse

ben ablama kimseye bakmamasını söyledim, çok rahatsız eden olursada ara 155 i söyle geç dedim. uğraşmayla bir yere varılmıyor hakikaten
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şiddete karşı olunmasının sebebi sonu olmaması. Zaten böyle boş işlerle uğraşıp aptal saptal hareketler yapan adamın ne kendinden ne hayattan bir beklentisi olur. Siz gider ağzını burnunu kırarsınız, annesi belirsizse ve götü yemiyorsa o gelir arabanızı çizer boydan boya.

Şimdi o sizin arabanızı siktikten sonra onu öldürseniz ne boka yarar araba gitti.
    Ben bu mantıkta fiziksel müdahale ve maddi zarar olmadığı sürece sabırla ilerlemeye çalışıyorum.

Kız ya da erkek herhangi bir arkadaşıma veya akrabama böyle açıkça pislikler yapılsaydı veya ileride yapılırsa sinirime hakim olabileceğimi iddaa etmiyorum da mantıklı olan bu.

Camları "zindan spec" yaptıktan sonra olay hakkında tutulan tutanağın fotokopisini ruhsat arasına koyarsanız, mantıklı bir polisin ceza yazacağını zannetmiyorum. Ya da legal olduğu iddaa edilen renkli, karartılmış cam işine bakılmalı.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baran caddede turluo yengec numArani bulamadim,konuyuda okumadim gelisme warmi bilmiorumda onunde gidio

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kanka, geçmiş olsun; ne yaptın çözüldü mü mevzu.

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre bulduk bulduk herifi ama paldır küldür gidip bişey yapmayalım dedik babamla.Polis tanıdıklar vardı biriyle görüştük yarın öbür gün ilk cevirmede uygulamada alacaklar direk karakola sorgusuz sualsiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34 EEK plakalı siyah honda civic,siyah cam filmli.. bağdat caddesinden kent plus'a kadar kız arkadaşımı takip etmiş.garaj kapısının önünde beklemiş vs. tanıyan eden var mıdır?

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ülkedeki yargı olayları her nekadar hızlı ve (bence) adil yürümesede kaba kuvvetle olay bir yere kadar çözülüyor..anlık sinir diyelim

başımdan geçen küçük bir olayı anlatayım size

6-7 sene önce pendikte biri amcamın kızına laf atmış.şansa amcamın oğlu ve onun dayısının oğluda olay yerine çok yakın bir yerdelermiş..tabi hemen olay yerine damlayıp joplarla adamı temiz bir dövmüşler arabasını vurup kırmışlar sonra adam dava açtı vs vs derken bizimkiler biranda pendikte kral oldular hani yapan kişi her nekadar suçluda olsa 2 kişi ellerinde jopla bir kişiyi temiz dövdüler

olayın üzerinden 3-5 gün geçmedi pendikte ark dükkanında oturuyorum bunlar uçtu geldi atla atla atla ne oluyoruz demeden 250-300 mt gittik bunlar yine jopları çıkarttı baktım bir kişiye dalıyorlar..yapmayın etmeyin demeye kalmadan karşı tarafın arkadaşları bir geldi 7-8 kişi şansa dürümcünün önünde oluyor olay..odunlar yeni kırılmış odunu kapan üzerimize geliyor yermisin yemezmisin sırtımda kaç odun kırıldı bilmiyorum 2-3 kişiyi indirdim ama bizimkilerde ne kafa kaldı yarılmadık nede başka bişi

bunu neden anlattım.baran arkadaş sonuna kadar haklı ama şu var bu memlekette sütü bozuk çok..hepsini sen düzeltemezsin.çoğunu görmezden gelmek gerek.bende çoğu zaman kendimi tutamıyorum ama yanlış yaptığımın farkındayım

olayı polis yolu ile sonlandırmanız iyi olmuş.

geçmiş olsun tekrar
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

rapier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öfkeyle kalkan zararla oturur. ..oka taş atarsan üzerine sıçrar.
    Bizim milletimiz dayak yeyip sineye çekecek bir profilde değil. Sözüm; asarım-keserim modundaki arkadaşlara. Kendi "mood" unuzda birine denk gelme olasılığınız çok yüksek. Cezayı kendimiz vermeyi düşünsek te sakinleşip karar vermek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    34 EEK plakalı siyah honda civic,siyah cam filmli.. bağdat caddesinden kent plus'a kadar kız arkadaşımı takip etmiş.garaj kapısının önünde beklemiş vs. tanıyan eden var mıdır?
    plakayı yanlış hatırlamıyorsam ve araç makyajlı civic ise caddebostanda migrosun karşında büfeler var onlarından birinin sahibini olması lazım

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polis yoluyla çözmek mantıklı olabilir ancak sinirinizi ne kadar hafifletebilirki.

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu şekil her laf atanı bulmak zor. Kimin ne olduğunuda bilmiyoruz ? aman diyorum dikkat edin
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FurkanÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plakayı yanlış hatırlamıyorsam ve araç makyajlı civic ise caddebostanda migrosun karşında büfeler var onlarından birinin sahibini olması lazım
    eyvallah teşekkür ederim. yan paralelinde oturuyorum oranın

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    caddebostan sahildeki burger in karşısında duruyor eek 90 plakalı araç. ne zaman geçsem araç orda sabit
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun baran bey, ****** çocugunun bulunmasına çok sevindim de. 6 serisine binen adamın işi değil denmiş yakışmamış. 6 serisine barzo binmez mi ? 6 serisi şoförü abaza olmaz mı kanı bozuk olamaz mı ? Apaçilik şahinciye mahsus hareket midir... Gerçekten bu kafa yapısı hiç hoş değil. Esas barzonun hayvanın kralları kanı suyu sütü ruhu ırzı bozukların %90ı bahsettiğiniz araca biniyor.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç şu anda cadde de kızıltıprak civarında turluyor..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey maşallah. Forum mobeselerden iyi çalışıyor.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hey maşallah. Forum mobeselerden iyi çalışıyor.
    aynen valla
    böyle oçlar çok bulunması güzel iyi bir korkutur inşallah polis abiler ama ne yazıkki bu tarz insan o kadar çok ki hangi biri düzeltilecek
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalya'da "Zengin Ahmet" diye birini anlatırlar.Gönüllü olarak trafiğe sadece başkalarını rahatsız edenleri,sıkıştıranı,apaçilik yapıp insanları tehlikeye atanları,bacıları taciz edenleri görünce peşine düşüp arabadan indirip bi güzel pataklıyormuş.Bi nevi Superman.

Cezayı Zengin Ahmet gibi kendin kesince belaya yapışıyorsun.hangi biriyle uğraşacaksın da düzelteceksin.
    Onun yerine
    Belayı def'edin verin polise
    Belayı üstünüze yapıştırmayın ki huzurunuz daha da fazla bozulmasın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)