Iste bunlar hep siyaset
Yav millet yiyecek ekmek çalışacak iş bulamıyor, çıkan yasalara yapılan işlere harcanan zamanlara bak, sigaraymış....
Devlet , halka ızdırap olmaktan başka bişy yapmıyo maşallah... şimdi de sigaraya mı taktılar![]()
SM PERFORMANCE
Uyusturucu ve Alkollu arac kullanma cezalarini sonuna kadar destekliyorum , onlarin ne amacla cikardiklari belli degil ama en azindan bi fayda sagliyor alkol cezalari.
Fakat sigara dan kaza milyonda birdir herhalde o da sigara koltuga dusucekte kaza olucak vs vs.
Surekli uzun yok yapiyorum ben is icin , direksiyonda sigara icmesem 30. Dakikada uyurum muhtemelen , sirf uykum gelmesin diye sigara yakiorum yolda.
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
alkole bende karsiyim, bir kere ehliyeti kaptirmis olarak, ama arabada sigara icmekten cok zevk aliyorum
Polo GTI owner
Amaç yeni yasaklar bularak insanları sıkıştırmak.Yasağa uymuyomusun hop para cezası ver devletimiz kalkınsın vatandaş sürünsün.
1 promil kaç bira ediyor şimdi hesaplamak için soruyorum ? 2 bira 50 ediyordu ayran içsem 1 zaten çıkar ben mi yanlışım![]()
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Bu adamlar en büyük fenerbahçe dese feneri bırakır gs yi tutarım öyle inanmıyorum bunların her haraketine o yüzden ne derlerse desinler ne yaparsa yapsınlar tersini yapasım geliyor.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
habercilerin her zamanki hali gibi haber gene yanlışlarla dolu.
Sınır 1 promile çıkmıyor sadece 1 promil üstü olanlara direkt 2 yıl hapis geliyor. Nasıl hız cezalarında %10-30 arası ayrı %30 üstü ayrıysa aynı şey alkolde de oluyor.
1 promili ayırmak güzel işin b.kunu çıkarma demek.
Sigara olayını Singapur hariç hiç biyerde duymadım görmedim. Sonuçta radyo kanalı değiştirirken veya cd'lerle uğraşırken vs. dikkat dağılıyor.
Ben arabayı sağa çektim denize karşı sigara içiyorum ceza mı yiyecem yada uzun yolda keyife geldim sigara içiyorum ceza mı yiyecem vay yavrum vay saçmalığın daniskasına bak şimdi benim anlamadığım nokta 1 bardak bira içtim çevirmeye girsem ceza mı yiyecem ?
Bunlar neyi yasaklarsa o patlıyor. Hala bunu göremediler, kendileri kaybediyor. Alkolü seven,uyuşturucuyu seven adamların kitleleri oluşmaya başladı. Face de bile yüzbinlerce insan beğeniyor, yorum yapıyor ve bu oy kaybı demek. Tamam belki iyi birşey ama neden alkollü içeceklerin reklamını yasaklayıp, çoğu mekanın ruhsatını yenilemeden bu yasayı yapıyorsun diye sorarlar adama. Gelde art niyet arama. Bunlar alkolü bıraktırmaya çalışmak yerine belli kesimi hep alkole yöneltiyor.Alkolik Hareket Partisi kurulacak nerdeyse face de o denli popüler. Adamlar il il Alkolik hareket partisi veriyor mekanlardaSigara konusuna gelince zaten yasaktı ama uygulamanmıyordu, şimdi bunlar sigarayı tekrar yasaklayıp ne yapmaya çalışıyor? Millet bundan sonra sigarayı saklayacağım diye kaza yapacak, o arada elinden de düşerse sigara vayy halineee
![]()
Bundan sonra trafikde daha tedirgin olacaz yani zaten araba sürmek önceden bi keyifti şimdi eziyet haline getirdiler dünde ceza geldi telefonla konuşmaktan trafiğin anasını belliyenlere bişey yok 10 saniyelik tel konuşmasına patlatsınlar cezayı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)