Sigara içmem ama sigaraya getirilen yasak biraz saçma olmuş sonuçta tiryaki olan her halukarda arabada sigarasını içer E-5 de kenara çekip sigara molası veren insanlara çok denk gelecez artık sanırım![]()
Sigara içmem ama sigaraya getirilen yasak biraz saçma olmuş sonuçta tiryaki olan her halukarda arabada sigarasını içer E-5 de kenara çekip sigara molası veren insanlara çok denk gelecez artık sanırım![]()
bir arkadaşımın söylemesine inanmamıştım fakat sabahtan akşama kadar dışarıda arabayla getir götür yapan firmalarında çalışan birinin arabasında nargile içtiğini gördüm.Nasıl bir sistem yapmış közü kömürü nasıl halletmiş göremedim ama elinde marpuçla selam vermişti arabadayken![]()
sigara biraz saçma ama alkole gelen ceza mükemmel. her türlü kural ihlali astronomik rakam olmalı ki insanlar dizginlenebilsin
sigara ve alkol hakkında alınan her türlü trafik yasağı ve cezasını destekliyorum ben şahsen yaptırımları ağır olmalı
aynen katılıyorum
MUSTAFA GENÇ 542 293 89 07
242 220 00 07
https://www.facebook.com/pages/MSG-p...0936457?ref=hl
İnsanın cahil olduğunu bilmesi bilgiye atılmış ilk adımdır
Alkol siniri 50 promil degil miydi? 100 promil mi oldu? Bence insanin kendi mahremine karisilmamali bu kadar isin icinde uyusturucu vs. olmadikca.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Biber gazı çekeriz artık ciğerimize püfür püfür ooh.
Araç içinde nargilenin yasaklandığı iyi olmuş![]()
alkol için yaptıklarını destekliyorum ama bir yandan da bunları gerici olduğunu bildiğimden şüphe ile yaklaşıyorum.
sigara olayı biraz saçma olmuş,umarım daha düzenli bir kanun yürürlüğe girer.
OEM+
+1
Neden herkes kendi acisindan bakiyor olaya anlamak mumkun degil. Sigara kullabmiyorum, arabada icilmesine de karsiyim lakin bu tip bir yasa ile cezalarla insanlari biktirmak tek dertleri.
Saniyo musunuz sizin sagliginizi veya trafikteki dikkatinizi dusunuyolar ? Saniyo musunuz zerre umurlarindasiniz. Tabi ki hayir.
Daha ne yasaklar gelicek bakalim, ucu size dokunan seylere yasaklar getirildigi zaman gorucez hepinizi.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Nobel Barış Ödülü Sahibi Elie Wiesel şöyle der :
"Adaletsizliği önleyecek gücümüzün olmadığı zamanlar olabilir ama ; adaletsizliğe itiraz etmeyi beceremeyeceğimiz bir zaman asla olmamalıdır!.."
Ama biz , bize sıra gelmedikçe sessiz kalmayı tercih ederiz...
Bu sözler* de bilinir , bu durumlarda kullanılır :
İlk önce geldiler komünistleri alıp götürdüler, ben sesimi çıkarmadım.
Beni ilgilendirmiyordu.
Sonra Yahudileri aldılar toplama kamplarına, işkenceye götürdüler, ben yine sesimi çıkarmadım.
Çünkü bana göre bir şey yoktu.
Sonra sosyal demokratları vurmaya, hapse atmaya, toplama kamplarına götürmeye başladılar.
Ben yine sesimi çıkarmadım.
Çünkü bana dokunan yoktu.
Bir gün kapım çalındı.
Beni alıp toplama kampına götürdüler : İşkenceye…
Hiç kimse ses çıkarmadı.
Çünkü ses çıkaracak kimse kalmamıştı…
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti , dikkat edin çanlar çalıyor...
pek bir manidar geldi..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
3 saatte evden ise gittigin bir ulkede arabada sigara icilmemesi ne sacma amk..
İcilse ne olur icilmese ne olur kime ne giren cikani varki..
Zaten kimse sallamicakta cikartmak icin cikartmislar..
Simdi telefonla konusrken polis gorunce saklaniyorsa,o zamanda sigara saklanicak bir sey degismeyecek...
alkol sınırı halen 0,50 promil ama alkol testine itiraz edenlere 1 promil alkollüymüş gibi işlem yapılacakmış gibi anladım yazıda , resmi yazı gelince durum dahada netleşirse paylaşırım ama bu konu hem polisin hem vatandaşın başını iyice ağrıtacak gibi .....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)