150hp-320nm 4 çeker.Ortalama 10lt şehiriçi tüketimi var.Yeni serisi 163hp-400nm 2 çeker.8küsürlerde yakıtları.Chip candır captiva için.Dik bir rampada bildiğin launch yapıp kalkman lazım yoksa geriye kaçıyor.
150hp-320nm 4 çeker.Ortalama 10lt şehiriçi tüketimi var.Yeni serisi 163hp-400nm 2 çeker.8küsürlerde yakıtları.Chip candır captiva için.Dik bir rampada bildiğin launch yapıp kalkman lazım yoksa geriye kaçıyor.
Ayrıca doluluk olarak ve fiyat ortalaması klasmanındaki arabalara göre uygun.Alınır ama standart haliyle hiç keyifli değil.Chip yaparsan 180hp-400nm civarına çıkıyor ki ancak o zaman keyifli oluyor.1.vites berbat vites geçişleri uzun.Tüm bunlardan kurtulmanın yolu da dediğim gibi chiplemek.50nin üzerinde uygulama yaptım bunlara.Necvox multimedia sistemlerini Ankarada eski ortağım takıyor.İşimiz gücümüz captivaydı
Genel bakımları yapıldıktan sonra 2010 model 7 koltuklu televizyonlu falan 40bindeki Captiva ile 15km boyunca 180km/h ile gittim direksiyonu bile bırakabiliyorsun rahatça.
Koltuğu en aşağı alıp kullanıyorum baya baya normal araba hissiyatı veriyor.
Bence kullanımı gayet rahat güzel bir araba özellikle direksiyonu.
Ortalamasıda şehir içinde 10lt
Sonuçta kocaman bir suv kullanıyorsun araba gibi viraja girmesini frenlemesini veya yakmasını beklemek fazla iyimserlik olur sanıyorum.
öyle dıorsunuz da 3.0 tdi touareg ile şehir içi ortalamam 12 litre
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Bir türlü sevemedim bu aracı...
Captiva mı ix35 mi captivamı ix35 mi düşündüm aynı anda aldığımız bir abi vardı o captiva aldı ben ix35 oda sonra ix35 aldı yakıt daha az direksiyon güzel hemde 184 hp 400 tork hızlanmada gayet güzel![]()
DR.ECU
Oto Metin Garage
Kuzenimde var uzun süre kullandım yakışıklı araba yumuşak araba şehir içinde yormuyor. 10 litre civarı yakıyo 4 çeker otomatik ve ağır bir araç için normal gibi geliyor bana bilmiyorum. Geniş içi ferah aileyede gider gencede gider. Bence olumsuz tarafları arabanın her yerinden ses geliyo gacur gucur daha araba 45 binde sıfır alındı ve 150 hp gibi gitmiyor ağırlık dicem ama değil şansımanı çok kötü,kaportası çok ince elinle abanırken kaput içe göçüyo özellikle kaputu kapatırken dikkat etmek lazım direk azcık abanınca göçüyor. Yol tutuşuda fena değil araba yatıyor ondan dolayı güven vermiyo gibi ama jip olmasından dolayı normal gibi geliyo bana. Frenleri iyi beklediğimden iyi hatta aha arabanın sırtına bu sefer çıktık dediğimde bile durabildikalınır mı bence alınır iş görür
![]()
Kız arkadaşımda dışı beyaz içi bej olanı var.Bence bizim gibi arabaya düşkün insanlar kullanıcaksa üzer.Çok yakıyor gitmiyor yol tutuşu kötü Ama yalıtımı derileri oturma pozisyonu güzel.(şahsen o sınıfta ix35 yada tiguan falan alırdım)
bir komşum aldı, arkadaşlarında dedğiği gibi aşırı fazla yakan bir araç, belki benzinlisi varsa daha az yakar
Yakın arkadasımda var, cok memnun aıle ıcın ıdeal. Dun gece cesmeye gıttık uzun yolda sureklı yuksek suratte ortalama 9.0 lıtre yaktı bu arada bahsettıgım hızlar 170-185 gibi.
Sehır ıcı degerıde 9- 9.5 arası gezıyormus bencede o sanzımana o agırlıga ve motora normal gibi.
Tercih meselesidir ne nihayetinde fakat , gerek yakıtı gerek kalitesi vs. olarak bence isteklere çok fazla cevap verebilen bir araç değil ancak fiyatının uygunluğu ve 7 kişilik oluşu ayrıca yüksekliği ve otomatik vites oluşuda insanları çeken tarafları yinede ben kendim için düşünmem , ama yüksek model uygun fiyat bir asfalt 4x4 ü![]()
Uzak durmanı tavsiye ederim
Yeniden konu açmak istemedim. Bende şu sıralar Captiva kovalıyorum. Buradaki yorumları okudum ancak güncel olarak kullanan arkadaşlar varsa eksilerini artılarını duymak istiyorum. 2010'dan sonra çıkan modellerinde kadrandan başka değişiklik varmı?
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Benzer motor epica kullanıyorum 2.0VCDİ 150bg otomatik ş.içi ort 10lıtre yakıyor gidişi fena değil.Donanıma 1-2 birşey eklenmiş veya güncellenmiş olması lazımdı jantlar değişti sport paket kaldırıldı diye biliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)