şeref abinin karşısında oto yıkama açtı bi ara
çıkaramadım valla neciymiş bu la ankaradan pek böyle adam çıkmaz aslındada bu nerden çıkmış acaba.
adama paranı yollıyım diyo gene ortada yok.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
kıvancdan hibe olarak alınıp malı satmaya calısana verılecek olan satıs yasaklı cezası o adama ödül olucagnı dusunuyorum. Yazklar olsun.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
boşver çıkarmada kanka görünen köy klavuz istemez 2 gün sonra çıkar gene dümen üstüne dümen
baksana adamlar kabullenmiyolar bile o ona atıyo o ona atıyo gerisi traş
biz olsak üstümüzü başımızı yırtar gerekirse telefonumuzu satarız ama laf ettirmeyiz.
Aynen öyle..
Konuya girdi ilk gün şovunu yaptı ben böyle şeyler yapmam etmem gibisinden, sonra hep misafir takılmıştır heralde foruma girmedim yeni gördüm demek için (ya da yine birisinin hastane işi vardır kesin), özürler havada uçuştu falan, sonuca bakıyoruz: Beş para etmez karaktersiz adamın teki..!
Boşuna dememişler (shrek çorum versiyonu) etme eşekle muhabbet küstürürsün, silme cam kırığıyla g....ü kestirirsin
Diğer mevzu dönmüş konuda çok üzüldüm parçayı hibe arkadaşın adına, bence bu şekilde karakter yapısı bozuk adamı 3 ay bile değil temelli uzaklaştırmak gerek forumdan.. Allah sonumuzu hayır etsin..
///
E36 3.20 Coupe
böyle adamlara aslında forumda bi köşe oluşturup resimlerinin olduğu bi bölüm açmak gerekir belki ilerde farklı üyelik alıp tekrar üye olurlar bunun gibileri aramızda barındırmamak lazım bu arada sitede çok böyle olaylar olmaya başladı
Mustafa ilkerin yaptığı 1 değil 2 değil, kendi yaptığı hatayı başkalarının üzerine atarak prim yapmayı çok güzel biliyor. Ufak tefek rakamlar için rezil etmek istemedim. Ama seninki öyle böyle değil elbet kucağına gelir.. Hiç acıma kardeş ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya kafalarında bu adam!
US Performance
neydi bu adamın adı soyadı tam söylermisiniz bana araştırcam numara falan
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
İlker Dumlupınar'ı soruyorsunuz sanırım..
Facebook profili'de bu: https://www.facebook.com/ilkerotti
///
E36 3.20 Coupe
yokmu arkadaşlar isim soyisim bilen .yardım edin de ilker arkadaşın evine cebine biyerden ulaşalım yatırsın madur arkadaşın parasını tc kimlik falan yazıyosa kayıtlarad daha kolay olur herşey
edit: tamam zaten başıkta yazıyomuş hahahaha tc varsa iyi olur tckn
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Adini vermedigim halde nasilda ustune alindin, helal olsun.
Ayhan senin benim kadar karakterin olsaydi, aradigimda telefonlarimi mesgule atmaz acardin, esnaf gibi sorunumu dinlerdin, ben sana nasil musteri gibi sorunumu belirttiysem, star hondaya pislik atmazdin, sorunuma cozum bulurdun, mutlu memnun ayrilirdik, parami helal ederdim ama su durumda haram o para. Bende ticaret yaptim, elimden gelen herseyi yaptim ama telefonlarini hicbir zaman acmamazlik yapmadim. Seninle duzgunce konusup problemi cozecektik. Kapasite meselesine gelirsek, benim midemin kapasitesi yok seninki kadar evet.
Cogu arkadasim beyin ayarini ecufaste yaptir dedi, ben yinede arabada emegin var, ayip olmasin diye, adini duyuracaksin diye yine sana geldim, istedigim gibi olmayacak riski aklimda olsada.
Beyin ayari olmamis arac cig benzin atiyor diyorum, subap ayarini karistiriyorsun, tamam haklisin subap ayarindandir fakat ben star hondanin yaptigi ise guveniyorum, gozumun onunde Mustafa usta 15-20 yaptigi halde ayari, ben kendi subap ayarimi yapicam diyorsun. Madem beyin ayari subap ayarina gore degiskenlik gosteriyor, sen neden en onceden subap ayari yapalim hemen demiyorsunki beyin ayarini yapmadan aylar once ilk yaptiginda?
Ben parasini bosvermisim artik bu sefer beyin ayarinda taktigin wideband nasilsa bakim gunu geldigi gun bana bulamadigini soyliyorsun. Tamam bulmak yada elinde bulundurmak zorunda degilsin ama madem wideband buluruz hallederiz dediysen halletmeliydin yada halledemedin diyelim bunu bana son gun soylememeliydinki ben bir sekilde bulayim halledelim. Ben 2 hafta oncesinden iznimi ayarliyorum, ozel planlarimi iptal ediyorum ve sen bana son gun bulamadigini soyliyorsun. Benim durumum olmadigindan birkac seyi sonraya birakmak istedigimden ve maliyetini dusurmek istedigimden dolayi son gun wideband bulmak istemedin isin ozu bu.
Ecufast'e gidiyorum beyin ayarina, Ozgun avans vuruntu sensorunu baglayip avansi dinledi sonra yazilima bakti, yazilim oem gibi base map atilmis diyor. Hadi ben sana iftira atiyorum, bu adamlarda mi yalan soyliyor seni tanimadiklari hakkinda tek kotu birsey duymadiklari halde?
Ben senin yaptigin her isi kurusu kurusuna hakki neyse odedim tum durustlugumle ama sen yaptigin isin ne hakkini verdin nede kalkip parami cikartip geri verdin. O gece giden benzin paramda cabasi.
Ben sana paramla ayar yaptirmisim, ki ayarda olmamis, sen bu ayari hayiranada yapmadin, adini duyurmak icin sponsor olarakta calismadik.
Musteri velinimettir, her zaman haklidir, varsa bir yanlis duzeltilmelidir, laf kalabaligi yada kelime oyunu yapilmamalidir. Bunlar senle olan alisverisimizdeki problemlerden sadece biri. Butun guvenimi laf oyunlarinla sarstin. Senin tam olarak iyi yaptigin is; yapacagin isten daha cok nasil daha iyi pazarlayabildiginin ustune calisman. Tamam ilk basta ilgi alakan cok guzel, fakat musterin "begenmedim, olmamis" deyince eksiyorsun ilgilenmek sorunu cozmek yerine. Kimse benim malim eksi demez.
Anliyorum hirslisin, beyin olaylarina meraklisin, biliyorum basaracaksin ve gun gectikce bu konuda dahada iyileseceksin ama dedigim gibi ismini bu sekilde yapamazsin. "Ainesi istir kisinin, lafina bakilmaz." diye cok guzel bir atasozu var, sanirim herseyi acikliyor.
Beni bu camiada az cok cogu kisi iyi tanir, Allah'a sukur. Kil biri, detayci biri olabilirim ama buda ne kadar temiz ve titiz is yaptigimi gosterir.
Konu acacagim demistim, sende "ac, reklamin iyisi kotusu olmaz" demistin ya, senin reklamini kotu olarak dahi yapmayayim diye acmadim ama bir gun olurda adini bu camiaya bir sekilde kotu yada iyi reklamla duyurursan ve bana hakkinda sorarlarsa, sadece yaptigin isten yola cikarak yaptigin is hakkinda yorumlarimi esirgemeyecegim Ayhan. Zaten insanliga gelince herkes iyi.
Konuyuda bu sekilde mesgul ettigim icin ozur dilerim.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye