User Tag List

Sayfa 3/16 İlkİlk 1234513 ... SonSon
298 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Dolandırıcı İlker Dumlupınar (ilkerotti) ile alışveriş yaparken dikkatli olun.!

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    vay be neler oluyor hayatta

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pavarotti yatırmamış daha parayı
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

ibratice
    Misafir
    benim bir yerden param gelicekti o enjektörleri ben alıcaktım param gelmeyince alamamıştım alıcam deyipte alamadığım için içimden adama ayıp oldu mahçup oldum diye üzülüyordum Allah korumuş .

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bir yerden param gelicekti o enjektörleri ben alıcaktım param gelmeyince alamamıştım alıcam deyipte alamadığım için içimden adama ayıp oldu mahçup oldum diye üzülüyordum Allah korumuş .
    haydar dümenden alıntı yapayım

"seni annen kadir günü doğurmuş yavrum"
    komançero garage

AhmetDncr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar hepiniz açık şekilde görüyorsunuz, kaç gün oldu konuyu açalı, kendisinden hala ses yok, ulaşamıyoruz telefonlara önce cevap vermiyordu, sonra ulaştığımız telefonu kapattı, resmen isteye isteye kendini rezil etti hepimize.. Geçen gün yazmıştım kimin ne mal olduğunu görücez diye, hepimiz görmüş olduk..

Yönetimden bu üyenin Satış Yasaklı Üye olarak işaretlenmesini istiyorum, hatta böyle insanları forumdan uzaklaştırmak gerek, kardeşlik ortamına zarar vermemek adına.. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum..

Bu konuyu sürekli güncel tutucam ki herkes görsün, gözünden kaçanlar olabilir, onlarda mağdur duruma düşmesinler.

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satıs yasaklı olsada bare ınsanlar kanmasa

Burak53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanlaması yanlışmış pehhh tövbe estağfirullah mübarek kandil günü
    https://www.instagram.com/rr_ek_project/
    inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumdaki curukleri tek tek ayirmak gerek. Zamanla bende yardimci olacagim bu konuda bu insanlarin ismini vererek.

Birde aramizda beyinciyiz diye gecinip base map atip yollayan beyinciler var bu isi parasiyla yapan, onlarida Allah'a havale ediyorum simdilik. Allah kor yanindan cikarir insallah. He birde adami soyup sogana cevirmeye calisanlar var, sonradanda soyduklari adama bir sekilde camur atanlar.

Sizede cok gecmis olsun, boyle adamlara oyle bir damga vurulmaliki, oyle bir adi cikarilmaliki sirti bir daha yere gelemesin. Satis yasakli uye bile az bence. Insanin adi cikacagina mal mulk para pul ticaret islerinde, cani cksin daha iyi.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı solidkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zamanlaması yanlışmış pehhh tövbe estağfirullah mübarek kandil günü
    5 günlük cevaba bak kandil olmasa napıcan? Olan olayın maiyetine itirazım olsa farklı yazardık neyi kovalıyosun hala birkez söylenince anlamışsak cevap yazmıyoruz zaten, adamın maduriyeti o esnada fazla ön plana çıkamadı görüldüğü üzre. Neyse konuyuda okudum konu sahibi arkadaşım ifşa önemli bilinçlenilmesi açısından. Geçmiş olsun

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçenlerde takas ve hibe pazarı n dan bi arkadaş dumpvalve ihtiyacı olana verebilirim diyo
    ihtiyacı olan biride çıkıyo alıyo buraya kadar çok güzel
    1 gün sonra eline geçer geçmez burada 200 tl den satışa çıkarıyo şaka gibi
    ürünü bedelsiz bir şekilde ihtiyaç sahibine gönderdiğini düşünen arkadaş 200 tl ye satılık ilanı görünce şok geçiriyo
    Doğal olarak konuya kardeşim benden ihtiyaç sahibi olarak alıyosun utanmadan burada satışa çıkarıyosun diye mesaj yazmıştı
    Böyle olaylarda var
    Yazılan mesajlar siliniyo ve satış devam ediyo

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde takas ve hibe pazarı n dan bi arkadaş dumpvalve ihtiyacı olana verebilirim diyo
    ihtiyacı olan biride çıkıyo alıyo buraya kadar çok güzel
    1 gün sonra eline geçer geçmez burada 200 tl den satışa çıkarıyo şaka gibi
    ürünü bedelsiz bir şekilde ihtiyaç sahibine gönderdiğini düşünen arkadaş 200 tl ye satılık ilanı görünce şok geçiriyo
    Doğal olarak konuya kardeşim benden ihtiyaç sahibi olarak alıyosun utanmadan burada satışa çıkarıyosun diye mesaj yazmıştı
    Böyle olaylarda var
    Yazılan mesajlar siliniyo ve satış devam ediyo
    bu konu duruyormu yaw ? merak ettim kimmiş die

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu duruyormu yaw ? merak ettim kimmiş die
    Bu konuya yorum yazdım diye ban aldım dikkat et

http://www.techturkey.com/forum/modi...dumpvalve.html

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yok artık ya.
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Merak ettim, üşenmedim baktım..

Konuya yazdın diye ban almamışsın. İnsanları yanlış yönlendirip moderasyonu zan altında bırakma!

Hemen görelim neden ban aldığını..

Mart ayında şu anda silinmiş olan bir satılık konusuna yorum yazmışsın ve 25 puan ceza almışsın.

Profil Cezaları
    Sebep: Satılıklar bölümüde hayırlı satışlar,maşallah vb. yazmak, ilan sahibi harici güncelleme yapmak 25-03-2013 11:07 TechTurkey 25 / 21-09-2013 12:07

Akabinde;

dumpvalve
    Sebep: Satılıklar bölümüde hayırlı satışlar,maşallah vb. yazmak, ilan sahibi harici güncelleme yapmak 28-05-2013 19:21 TechTurkey 25 / 24-11-2013 18:21

Dumpvalve konusuna konuyla alakasız bir şekilde " Daha neler görücez " diye mesaj atmışsın ve olması gerektiği gibi bir ceza puanı daha almışsın. Ceza puanın da 50'ye ulaştığından otomatik olarak 1 gün uzaklaştırılmışsın.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

http://www.techturkey.com/forum/6838617-post347.html

Parçayı veren iyiniyetli arkadaşta bu galiba. Yazık, iyiniyetinin kurbanı olmuş. Yapılan fiil her ne kadar yapan kişinin vicdanına kalmış olsada, ayıp. O adam satmayı bilmiyor muydu?
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu konuyu 5 ay önce açardım ama neyse sabrın sonu selamettir.

eyyy ilker denen ... neyse

sabrivtec nickli arkadaşın ile alışveriş yaptınız ikinizin anlaşmaması yüzünden tabi ikinizinde işine gelmedi girip çıkan bana oldu yaklaşık 8000 TL lik parça param yok.

Allaha havale ediyorum seni evli barklı adamsın tabi adamsan kızına o benim paramı nasıl yedirdin.

ahmetdinçer kardeşim senin 350-400 tl neki adam kimleri ne kadar dolandırdı bir bilsen...

sakın birisi çıkıp konuyu birde diğer taraftan dinleyelim vs. gibi cümleler söylemesin nedeni ise 8000 TL yi ben sildiysem vardır bir nedeni Allah gördü.

Sabrivtec ve ilkerotti ikinizide diyecek hiçbir sözüm yok.

sabri kardeş sakın bişeyler yazıp üste çıkmaya kalkma seninde işine gelmedi ve sustun
    Ben bu konu ile alakalı çok konuşmuycam beni tanıyan tanır sıkıntı yok benim vicdanım çok rahat sanada birtek şey söyliycem başkada hiçbirşeye cevap yazmıycam bunuda tanımayanlar vardır beni yanlış tanımasınlar diye ( yukarıda seninde işine gelmedi sustun ) demişsin senin sustun dediğin ben birtek bu iş için senin için kalkıp istanbuldan ankaraya geldim aynı gün geri döndüm sende biliyorsun ama diyecek birşeyim yok dediğim gibi çok şükür benim vicdanımda gönlümde çok rahat bu konuda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SABRİVTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu konu ile alakalı çok konuşmuycam beni tanıyan tanır sıkıntı yok benim vicdanım çok rahat sanada birtek şey söyliycem başkada hiçbirşeye cevap yazmıycam bunuda tanımayanlar vardır beni yanlış tanımasınlar diye ( yukarıda seninde işine gelmedi sustun ) demişsin senin sustun dediğin ben birtek bu iş için senin için kalkıp istanbuldan ankaraya geldim aynı gün geri döndüm sende biliyorsun ama diyecek birşeyim yok dediğim gibi çok şükür benim vicdanımda gönlümde çok rahat bu konuda.
    tabiki için rahat olacak sana ikinci el satılması çok zor parçalar verecekti (klima komp,hortumları,airbag,koltuk,krank,kol,piston) vermedi sende bunları 5000 tl civarı sayarım demişsin hazır benim parçalarımın parasını sen almışken ilker efendide senin parçalarının parasını vermeyince olan bizim oldu için ister rahat olsun ister olmasın

AMA SENİ VE İLKERİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM ALLAH GÖRDÜ

istanbuldan kalkıp gelme muhabbetine gelincede arabanın satışı hala minikslerde idi ve bende satışı verdiymeyeceğimi söyleyince seni bir telaş aldı kalktın seve seve ankaraya geldin.arabanın satışını hilmi sen paranı almadan vermem demişti bana ama siz satışını alınca girende bana oldu çıkanda.

hiç önemi yok YÜCE ALLAHIM o parayı bana bir şekilde dönüp dolaştırır getirir inşallah.

Tekrar ediyorum iyiki 8000 tl gitti herkezin ne olduğunu anladım

ister cevap yaz ister yazma.

jdmpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumdaki curukleri tek tek ayirmak gerek. Zamanla bende yardimci olacagim bu konuda bu insanlarin ismini vererek.

Birde aramizda beyinciyiz diye gecinip base map atip yollayan beyinciler var bu isi parasiyla yapan, onlarida Allah'a havale ediyorum simdilik. Allah kor yanindan cikarir insallah. He birde adami soyup sogana cevirmeye calisanlar var, sonradanda soyduklari adama bir sekilde camur atanlar.

Sizede cok gecmis olsun, boyle adamlara oyle bir damga vurulmaliki, oyle bir adi cikarilmaliki sirti bir daha yere gelemesin. Satis yasakli uye bile az bence. Insanin adi cikacagina mal mulk para pul ticaret islerinde, cani cksin daha iyi.
    Kapasitenin yetmeyecegi seyler hakkinda konusmak istiyorsan konu ac herkes en ince detayina kadar ogrensin konuyu senin zaten ne oldugunu herkes anlamis durumda oyuzden fazla bi kaybin olmaz...adamin konusunu karaktersizliginle kirletme...

Taha Fedai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.techturkey.com/forum/6838617-post347.html

Parçayı veren iyiniyetli arkadaşta bu galiba. Yazık, iyiniyetinin kurbanı olmuş. Yapılan fiil her ne kadar yapan kişinin vicdanına kalmış olsada, ayıp. O adam satmayı bilmiyor muydu?
    Yok artık yaa bu kadar yüzsüzlük olur mu arkadaşlar bari parçayı bağışlayanla irtibata geçin o yazsın şimdi biz ne desek boş sonuçta parça o mu değil mi kutusuna kadar koymuş adam veren kişi onaylarsa bizde eşe dosta söyleriz. ...
    !!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)