imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Eyvah, hastalık çok ilerlemiş, sana camel trophy yaptırmak lazım. Ama abi çok keyifli ya valla bak resmini çeker eklerim hatta çok süper bazen tam okumuyor kaseti kolanya ile siliyorum düzeliyor
IMPOSSIBLE IS NOTHING
TRT Yayın Kapanışı (İstiklal Marşı) - YouTube TRT kapanırken İSTİKLAL MARŞI Okunurdu ? Var mı hatırlayan ?
mmustu Nickli Üyeden Alıntı tabi yaa üçgen kolonya aynen budur patlamazdıda şerefsiz ağzımızla yırtardık hep bulaşırdı sen nerde hatırlıycan üçgen kolanyağları bebe
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
stlegal Nickli Üyeden Alıntı sen nerde hatırlıycan üçgen kolanyağları bebe sen ekmeğe papa derken biz araba yapıyorduk bebe
tutti frutti ?
İlker G.
mmustu Nickli Üyeden Alıntı sen ekmeğe papa derken biz araba yapıyorduk bebe o zaman sana bunu hediye ediyorum
kasetli atariden önce kara kutu vardı bende adaptörü ısınınca buzdolabına atardım
!KO Nickli Üyeden Alıntı tutti frutti ? AKÜ 2 göğüs görcez diye sabahlara kadar uyumazdık
sititlegal BİXİ colayı hatırlarmısın ?
patlayan şeker vardı çat çut ederdi
mmustu Nickli Üyeden Alıntı sititlegal BİXİ colayı hatırlarmısın ? hatırlarım tabe sen bunu hatırladınmı
elvan deyince tek hatırladığım BORKED
irençsin muştu
cumartesi dahada pisleşecem
mmustu Nickli Üyeden Alıntı cumartesi dahada pisleşecem Çok aç gelme
Sene 1978 (Ben hatırlıyorum bu halini) Sizce burası neresidir ?
Alf nerde Alf!
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları