Sali aksami musluk suyini dolaba koyip çarşamba pazarinda su satip aksam meybuz yemece.
O gunleri cok ozledim be.
Transfer yapardık sokakta...Üst mahalleden,alt mahalleden çocuklar...Topu atan alır vardı...Şimdiki gibi bilgisayar nesli değildik.Güzeldi.Tahta mandallardan balon yapan oyuncak yapardık.Pril çok iyi olur.Gözlerim kızarırdı...Taso oynardık.Hep yenilirdim.Pislete binerdik bee.Dolma tekerlekli bisikletim vardı.Dikenlerden geçerdim.
Eyup ile Rami arasinda gecti cocuklugum . Eyube dogru inen hatirladigim kadariyla ~500mt lik bir yokus vardi. Butun gun Oradan asagiya kayip yukari cikmak icin tup kamyonlarina ( tutunmasi daha kolaydi ) takilirdik . Kamyon yoksa o yokusu geri cikardik defalarca artik nasil enerji varsa . Camlara sapanla tas atardik, sokak lambalarini kirardik, kumru vurup yerdik ( Saldirmayin hemen) . Pazar gecesi odevler alelacele yapilmaya calisilirdi bir yandan Parliament sinema klubu beklenirdi o essiz muzigi ile vssss. Ozellikle 80lerin baslarinda doganlar cok sansli nesil . Paylasmak ve iletisim vardi . Simdi ise varsa yoksa bilgisayar oyunlari, internet cep tel.
Tsubasayı nasıl unutabiliriz![]()
ulaşım aracı olarak ben kamyona takılmayı hala yapıyorum karakoy tophane arasında falan.
heleki karaköyde ups'in yeri var.
kargonun aracını yakalarsan kralsın onda hem tutunma yerı hem ayak koyma yeri oluyor
benyy hill 'i hatırlayan ?
Uploaded with ImageShack.us
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Comodore 64 e kaseti koyup sarmasıni izleyip oyunun açılmasını beklemek istiyorum![]()
Crm performance
ataride power rangers oyunum vardı takasa vermiştim bide üstüne para vermiştim sanırım hayatımda hiç bişeye bu kadar pişman olmadımbide tasolarımı çalmışlardı bi gün boyunca ağlamıştım
hey gidi ya
1996-1997 yılında, 30 marktı sanırım. Bi bisiklet almıştı peder. Benim boy kısa, küçüğün diye bir de ablamlar olduğundan kız bisikleti denen, ortadaki demiri aşağıya doğru olan bisikletlerden almıştık. 1998 gibi yıllarda ben bisikletle atakent - ümraniyeden çamlıcaya gidebilirken, kız bisikleti diye dalga geçen yaşıtlarım hala 3 tekerli bisiklete binerlerdi.Hala duruyo bisiklet, peugeot fabrikası ver müzeye kaldıracağız dese yine de vermem sanırım. Manevi olarak çok kiymetli.
Instagram: mutusgarage
benim geçmiş listesi full+full 7.60li'nin donanımından daha uzun tutar.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)