Fiyatı uygun km si düşük öncelikle beyaz renk cam tavanlı dsg vites 1.6 tdı passat comfortline favorilerinde olan var mı ya da çevresinde satan ? (Kesinlikle boyasız)
Favori ilanlarında olabilir 50-60 arası yeni corolla veya jetta öncelikli olarak sedan. Eşinden dostundan satan var mıdır ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...6924216/detay/
Ekmek yedirir mi bilmemde, gidip bakmaya değer yakınlarında oturan için.
///M Rulez...
elimde xbox one quantum break paketi için bimeksten 200TL'lik indirim kodum var ihityacı olan varsa paslayabilirim
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Arkadaşlar amator ev kullanimi icin matkapa ihtiyacim var, bu konuda bilgili arkadaslardan yardim bekliyorum. Var mi F/P konusunda yuksek marka/model tavsiyesi?
Binmelik dolu fluence
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4316037/detay?
///M Rulez...
PTT Sigorta Mini Kasko 115 lira
PTT Mini Kasko Neleri Kapsar?
Çarpışma: Bu teminatla aracınız 2.000 TL’ye kadar çarpma – çarpışma hasarlarında teminat altına alınmaktadır.
Mini Onarım Teminatı: Aracınızı 30 cm'e kadar boya hasarları, 5 cm'e kadar iç döşeme hasarları, 5 cm'e kadar boyasız kaporta göçükleri gibi küçük hasarlar mevcut hasar sınırlandırmanızı etkilemeden anlaşmalı servislerde tamir ettirebilirsiniz.
Evde Bakım Teminatı: Geçirdiğiniz ani ve beklenmedik bir kaza sonrası evde bakım almanız gerekiyorsa hemşire, fiziksel tedavi gibi giderlerinizi karşılamak için günlük 50 TL'den azami 30 gün tazminat ödemesi alırsınız.
* Bu teminattan faydalanabilmek için hastanede yatmış olmanız gerekmektedir.
Kişisel Eşyalar Teminatı: Aracınızda bulunan özel eşyalarınızı, "Kasko Sigortası Genel Şartları" kapsamında güvence altına alınan risklere karşı 500 TL'ye kadar teminat altına alır. *iPad, dizüstü bilgisayar vb. mobil elektronik cihazların bagajda bulunması şartıyla çalınma riskine karşı da güvence altına alınmıştır.
Sürücü / Yolcu Ferdi Kaza Teminatı: Sürücünün veya aracınızda bulunan yolcuların trafik kazası neticesinde vefat etmeleri durumunda veya sürekli sakat kalmaları durumu ile tedavi masrafları güvence altına alınmaktadır.
PTT Sigorta
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Bugün N11'de,otomotiv ve motosiklet bölümüne,150 lira üzeri alışverişte %11 indirim var.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Tom Ford Grey Vetiver Edt 50 Ml Fiyat
Tom Ford Grey Vetiver
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)