arkadaşlar htc nin yeni telefonu one marka telefon alacam ..
ne diyorsunuz arkadaşlar bana yardımcı olun bi zahmet..
alsam paramı çar çur etmiş olur muyum ?
görüşlerinizi bekliyorum..
şimdiden teşekkür ederim..
arkadaşlar htc nin yeni telefonu one marka telefon alacam ..
ne diyorsunuz arkadaşlar bana yardımcı olun bi zahmet..
alsam paramı çar çur etmiş olur muyum ?
görüşlerinizi bekliyorum..
şimdiden teşekkür ederim..
herkes saolsun
daha fazla bilgi bekliorum
htc one özelliklerine ve tanıtım videolarına baktım dün
bir ses var böyle bir şey görmedim. bildiklerimizden en az 3 katı.
kamera 4 megapixel ama 13 megapixellik galaxy s4 kamerası ile kafa kafaya
üstelik optik sarsıntı önleme özellikli.
iyi oldu bazılarına ders olur nitelikte, kaliteyi sadece megapixel zannedenlere..
HTC ONE SAMSUNG S4 SONY XPERİA Z 3 ünde 10 gündür baya kafa yordum en iyisi HTC ONE Görsellik sağlamlık ses kalitesi muazzam kamerası pixel oranı çok iyi aynı ölçüce XPERİA Z de öle Z nin asıl özelliği suya ve toza karşı dayanıklı tuzla suda da test ettim hd kalitesinde çekim yaptık su altında ama işte Z yi suya karşı koruyan klipsler var onlar koparsa sıkıntı olur ben temmuz sonu HTC one alıcam alırsan pişman olmazsın Nokia Lumia yada Iphone 5 ler yanında şahin doğan kalır
yalnız türkiyede 64 GB 'lığı satılmıyor..![]()
htc güzel cihazlar yapıyor, one'da özellik açısından iyi.
bu siteden özelliklerine bakabilirsiniz ;
HTC One - Full phone specifications
ama androidi kurcalayan adamlarsanız htc pek uygun değil.
htc nin kullandığı android biraz daha kapalı.
htc ' nin coğu android telefonunun root'u yok.
olsa bile yapmak için nasadan emekli falan olmanız lazım.
sony'dede aynı dert var.
bi kere android işletim sistemi olan telefonunuz var ve kurcalamayı seviyorsanız kesinlikle pili çıkan (!) bir model olmalı.
illa yeri geliyor bugtan donuyor ve pil çıkar tak işlemi gerekiyor.
şayet ben sadece alo demem hacı bunun inciğini cincini oyarım diyorsanız kesinlikle samsung alın derim.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
arkadaşlar tüm dünyada yapılan galaxy s4 vs htc one kıyaslamalarında htc one ezici üstünlük kurmuş s4 e karşı ...bunun sebebi ise birbirine çok yakın telefonlar olmasına karşın s4 kullanıcılarının dünya üzerinde belirttikleri görüş s4 ün bazı noktalarda donma yaşaması olmuş..
s4 satışları beklenen kadar değil zaten, sırf bu yüzden note 3'ün lansmanı öne çekildi.
biraz daha bekleyin derim.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
alınır ama satılmaz
çok güzel telefon
htc one kullanıyorum. muazzam bir ses kalitesi var cihazda. inanın kulaklık takılı şekilde kulak zarınızı oynatacak kadar sesi var ve en ufak bir ses kalitesi bozukluğu yok.
1 kere bile takılma kitlenme yaşamadım. aynı anda 9 adet program kullanabiliyorsunuz. kamera kalitesi cidden çok iyi. sarsıntı önleme özelliği sayesinde en iyi kareyi yakalıyorsunuz ve hiçbi şekilde aa olmadı bir daha çekelim gibi bir olay yaşamıyorsunuz. aktif akşama kadar whats app ından faceine oyununa kadar kullanıyorum ve abartısız gece 12 ye kadar pili dayanıyor. gündüz 9-10 arası şarjdan alıp gece o saatlere kadar gidiyor şarjı. alo demek için kullanılsa 2 gün net gider. 2300 mah pil var üzerinde. ben kesinlikle almanızı öneririm.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
ip4 24 aylık taahhütüm ağustosta sona eriyor
ertesi gün htc one patlatıyorum
her türlü gideri var![]()
BMW 120d
rakibi olan s4 tasarım olarak baydı artık ses kalitesi zaten yok bence htc alınır
HTC ONE M7 [4.7 "Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]
burada kullanıcı yorumları var...
yetkili servisinde çalışmışlığım var
kalite akan bi telefondur
kalite 10 tamir edilebikirlik 1
edit: bu yazdıklarım genel anlamdadır tüm htc için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)