Alınır, ben one x kullanıyorum, one ise eşime aldık gayet güzel ve uzun bir süre kullana bilinecek bir telefon.
Alınır, ben one x kullanıyorum, one ise eşime aldık gayet güzel ve uzun bir süre kullana bilinecek bir telefon.
anlaşıldı bu telefonu alacağım..![]()
bende yaklasık bır aydır htc one kullanıyorum..uzun arastırmalar sonucu ben tercıhımı o yonde yaptım..kalite kalite kalite..karsıma bu sonuc cıktı..cok memnunum..hız ses tasarım kamera sense5 arayuz..cok basarılı..en ıyı ekrana sahip..ultra pixel kameraya sahip.diğer rakiplerinden 300 kat fazla ısık alıyor dıye bılıyorum.buda cekım kalitesını arttırmıs..beatsaudıo desteklı zatenkı ıcındekı anfı cıkısıyla ses on numara boyle bır sey gormedım dıyebılırım..
hiç bilmediğim bir telefondu. konuyu başından sonuna kadar okudum. htc one almaya gideceğim![]()
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Fazla bilgi göz çıkarmaz günceli![]()
Çift Hoparlörü sayesinde ve boomsound'u sayesinde müzik dinleyen birisi iseniz oldukça memnun kalırsınız. kamera konusuna gelince ben pek memnun kalmadım diğer telefonum galaxy note1 in kamerası daha iyiydi sanki. Menü olarakta karışık fakat basite indirgenmeye çalışılmış bişey işte
Ekran kilidi tuşunu iphone gibi sol üste yapmasını ise hiç beğenmedim sağ taraf yan oldukça güzeldi![]()
''Kenji Kita'' Adamsın...!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)