2PAC - YouTube unutmadık ....
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Geçen Johnny ile takılıyoruz. Bizim Johnny, Sins. Bu gün türkiyede 80 ve 90 jenerasyonundan yoldan 10 erkek çevir bu adamı sor 7 tanesi sima olarak biliyordur. Ama bunların hiç biri de adını bilmiyordur. böyle bir adamdır. Neyse bir kaç arkadaş daha var Sakat scott yok o gün aramızda (Scott Nails) baldızına mevlüd e gideceklermiş hanım odunu vermiş buna ,gelmedi..,herneyse ortam güzel, isim vermek gerekirse, ben, johhny, scoot , anal Queen (Siz Tory Lane diye bilirsiniz), Altın oran body Sophie (Sophie santi), ve newbie baby girl Ashlyn Brooke var. Ashlyn 'in meslege başlama hikayesini dinledik, eski sevgilisi kendisine kıllık yapmak için beraber çektikleri fotoğraf ve videoları nete vermiş, bu sayede üne kavuşunca, erkek arkadaşının almak istediği intikamı kendi lehine çevirip bu işlere girmiş ve daha da ünlü olmuş falan. Omuzumda hıçkırıklara boguldu (sandıgınız gibi degil). Neyse sonra eve geçtik, çiğköfte yogurduk falan, Ashlyn'e bir ayran yaptım koyun yogurdundan, gördügüm ve tattıgım en güzel beyaz drink dedi , gülüşmeler züleyhahaha: ))
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
http://www.youtube.com/watch?v=lFRh0Zbh-7s
rap in hası burda. erci e
başıma bir şey gelmeyecekse, bu adanalı grup standartların üstünde.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)