User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
88 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: alkole zam

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek üzülmediğim zam alkol zammı ne yalan söyliyim

Neden? Ben düzenli olarak içiyorum. Herhangi birisi de çıkıp, sen alkollüyken bana şunu yaptın demedi. Kendiniz herhangi bir ürünü tüketmiyor olabilirsiniz, fakat bu kadar gaddar olmayınız. Bana dokunmayan yalan bin yaşasıncılığı bırakın. Araba kullanmayan birisi isterse ötvye %200 zam yapsınlar umrumda değil, hiç üzülmüyorum dese bu sizi sinirlendirmeyecek mi? Tercihleriniz üzerinden değil, biraz da aksi durumda olan insanları da düşünmek lazım.

Ben beyaz ekmek yemiyorum, Türkiye'nin %90ı yemesine rağmen tek üzülmediğim zam beyaz ekmek zammı o zaman. %300 yapsınlar.
    Instagram: mutusgarage

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden? Ben düzenli olarak içiyorum. Herhangi birisi de çıkıp, sen alkollüyken bana şunu yaptın demedi. Kendiniz herhangi bir ürünü tüketmiyor olabilirsiniz, fakat bu kadar gaddar olmayınız. Bana dokunmayan yalan bin yaşasıncılığı bırakın. Araba kullanmayan birisi isterse ötvye %200 zam yapsınlar umrumda değil, hiç üzülmüyorum dese bu sizi sinirlendirmeyecek mi? Tercihleriniz üzerinden değil, biraz da aksi durumda olan insanları da düşünmek lazım.

Ben beyaz ekmek yemiyorum, Türkiye'nin %90ı yemesine rağmen tek üzülmediğim zam beyaz ekmek zammı o zaman. %300 yapsınlar.
    ağzına sağlık. demek istediklerim sonuna kadar buydu bizde bu mantelite olduktan sonra biz bunlara mahkumuz..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapatsinlar camileri o zaman ne gerek var..?
    ne diye kapatsınlar güzel kardeşim elin gavuru gibi yapsınlar camiler bağışlarla ayakta dursun..

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim insanımız içmeyi bilmiyor o yüzden ciddi manada birşey ifade etmiyor alkol zammı benim için.Bana dokunmayan yılan fln hiç alakası yok.
    Farklı konulara kaydırmanın anlamı yok bence konuyu toplumsal zaruri ve gerekli ihtiyaçlara yapılan haksız zamlara hep beraber tepkimizi koyuyoruz burada zaten.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrana zam ne zaman?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geç bile kaldılar ben sezonun başında bekliyordum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kötülüklerin anası alkol evet. Madımakta insanları canlı canlı yakanlarda 14 yaşındaki kıza tecavüz eden sakallıların hepsi de alkollüydü zaten.
    Camiler kapanmasın kimsenin dini inancına kısıtlama koyulamaz. İsterse puta tapsın. Ama yeni köy olmuş yerleşim yerine de okuldan önce ilk iş cami yapılmasın. Bi sürü köy var okulu yok ama koca camisi var. Örnek bizim yazlık Behramkale bölgesi. Her köyde kesin cami var ama Behramkaleden Gülpınara kadar 25km mesafede ana yol üzerinde 8 köy var. 1 tane ilkokul var lise yok. Lise Gülpınarda. Haftada bir kere cuma namazına kendi köylerindeki camiye gidiyorlar. Ama çocukları hergün bilmem kaç km yol gidip geliyorlar okul için. Tam tersi olması gerekmiyor mu sizcede.
    IN BOOST WE TRUST

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alkole üzüldüm fakat sigaraya daha fazla zam yapılmalı, sigara yasakları ile de insanlar sigarayı bırakma yoluna gittiler, biz içiçi olmayanlar sigaradan rahatsız olduğumuzdan dolayı daha fazla zam yapılmasını arzulamaktayım
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigara içmeyen sigara zamnlansın içki içmeyen içki zamlansın mazot kullanmayan mazot zamnlansın benzin kullanmayan benzin zamlansın.

bu sonuçta devlet yaptıgı zamlarda haklı sanırım.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kötülüklerin anası alkol evet. Madımakta insanları canlı canlı yakanlarda 14 yaşındaki kıza tecavüz eden sakallıların hepsi de alkollüydü zaten.
    Camiler kapanmasın kimsenin dini inancına kısıtlama koyulamaz. İsterse puta tapsın. Ama yeni köy olmuş yerleşim yerine de okuldan önce ilk iş cami yapılmasın. Bi sürü köy var okulu yok ama koca camisi var. Örnek bizim yazlık Behramkale bölgesi. Her köyde kesin cami var ama Behramkaleden Gülpınara kadar 25km mesafede ana yol üzerinde 8 köy var. 1 tane ilkokul var lise yok. Lise Gülpınarda. Haftada bir kere cuma namazına kendi köylerindeki camiye gidiyorlar. Ama çocukları hergün bilmem kaç km yol gidip geliyorlar okul için. Tam tersi olması gerekmiyor mu sizcede.
    çok güzel söylemişssin alper abi ... bazı mahallelerde hiç okul yokken bazen 2-3 cami oluyor.
    SM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim insanımız içmeyi bilmiyor o yüzden ciddi manada birşey ifade etmiyor alkol zammı benim için.Bana dokunmayan yılan fln hiç alakası yok.
    Farklı konulara kaydırmanın anlamı yok bence konuyu toplumsal zaruri ve gerekli ihtiyaçlara yapılan haksız zamlara hep beraber tepkimizi koyuyoruz burada zaten.
    bizim insanımız şoförlüğü çok mu biliyor? karıyı kızı trafikte sıkıştırma bizde, motorsikletlilere saygısızlık bizde, yavaş gidene saygısızlık bizde, emniyet şeridini kapama bizde, kaldırıma araba parketme bizde..

inşallah benzine ötv ye okkalı bir zam gelirde kimse arabaya binemez belediye otobüsleri ile işimizi görürüz..

benim arabam yok bi zararını da görmedim toplu taşıma kullanıyorum demekki zaruri ve gerekli bir ihtiyaç değil..

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

ensoztrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim içtiğim sigaranın zararı benden başka kime neden zam yapılsın? kapalı alanda içilmiyor zaten ki evde bile arkadaşlarımın yanında içmem çıkar balkona içerim. O kadar da değil daha ne zamı yapılcak!

akarags1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha taze, litrelik olmeca geldi bulgaristan'dan bana maliyeti 40-45lira..

Sigaraya zam yaptılar, gittim tütün aldım sardım kaçak aldım içtim..

Keyfi uygulamalardan bu şekilde kaçar hale geldik artık.. Şu da var ki bu duruma tepki vermemizin asıl nedeni bundan önceki keyfi "devlet" zamları! Okuduğumuz haber "üreticilerin" zam yapacağını yazıyor, adamların da bunca engellemeye karşı ayakta kalması lazım..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yahu o kadar saçma bir genelleme yapıyorsun ki. "Bizim insanımız içmeyi bilmiyor"

Diye ağzıyla içebilenlere 30 tlik ürünün, 90 tlye satılmasına benim için birşey ifade etmiyor demen bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıktır. Bariz alkol alan biri değilsin. Yoksa kimse 1 sene önce 60 lira verdiği ürünün seneye 90 lira olmasına razı olmaz.

Onun dışında temel ihtiyaca tepkinizi koyduğunuzu söylemişsiniz, akaryakıt güünümüzde toplum için temel ihtiyaçtır. Çünkü, çiftcisinden, girişimcisi, kargosu, otobüsüne, vapuruna, minibüsüne, taksisine, hususi oto sahibine kadar herkesi ilgilendirmektedir. Bunun için ne tepki gösterdi halkımız? Yoksa insanlar toplu taşıma zamlarını, taksi fiyatlarının armut piyasasına göre mi endekslendiğini düşünüyor?
    Ayrıca bu ülkede ücretsiz eğitim haktır diye yürüyen üniversite öğrencileri coplandığında, bu halk değil miydi " anarşistler " hak ediyor diye direkt damgayı yapıştıran. Eğitim en birinci haktır.

Burada 30 cente bira, 10 euroya standart bi viski alabiliyorsun. ARada sapıtanlar da var, bunu engellemek için alkolün ücretini astronomik seviyelere mi yükseltmek lazım? Trafikte makas videoları gezen, diğer sürücüleri tehlikeye atan sürücüler var, ne yapılsın benzin 15 tl mi olsun?

Halkı bilinçlerdirmek öyle zamla falan olmaz, eğiteceksin! Kimse ülkenin gelir kapısına kılıf hazırlamasın. ekonomi iyiye gidiyor gidiyor de, halkı inandır. Sonra yapıştır vergi zammını. İyiye giden ekonomide vergi zammının mantığı nedir ?

Avrupa ortalamasıının eğitim seviyesi olarak 3/1 seviyesindeyiz, biz kendimizi kandıralım, pire için yorgan yakalım. %46 oy alıp, diğer bölümü siktir edelim. Hiç düşünmeyelim, bu adam farklı düşünüyor, hareket ediyor ama neden diye.
    Instagram: mutusgarage

Calderon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu o kadar saçma bir genelleme yapıyorsun ki. "Bizim insanımız içmeyi bilmiyor"

Diye ağzıyla içebilenlere 30 tlik ürünün, 90 tlye satılmasına benim için birşey ifade etmiyor demen bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıktır. Bariz alkol alan biri değilsin. Yoksa kimse 1 sene önce 60 lira verdiği ürünün seneye 90 lira olmasına razı olmazsın.

Onun dışında temel ihtiyaca tepkinizi koyduğunuzu söylemişsiniz, akaryakıt güünümüzde toplum için temel ihtiyaçtır. Çünkü, çiftcisinden, girişimcisi, kargosu, otobüsüne, vapuruna, minibüsüne, taksisine, hususi oto sahibine kadar herkesi ilgilendirmektedir. Bunun için ne tepki gösterdi halkımız? Yoksa insanlar toplu taşıma zamlarını, taksi fiyatlarının armut piyasasına göre mi endekslendiğini düşünüyor?
    Ayrıca bu ülkede ücretsiz eğitim haktır diye yürüyen üniversite öğrencileri coplandığında, bu halk değil miydi " anarşistler " hak ediyor diye direkt damgayı yapıştıran. Eğitim en birinci haktır.

Burada 30 cente bira, 10 euroya standart bi viski alabiliyorsun. ARada sapıtanlar da var, bunu engellemek için alkolün ücretini astronomik seviyelere mi yükseltmek lazım? Trafikte makas videoları gezen, diğer sürücüleri tehlikeye atan sürücüler var, ne yapılsın benzin 15 tl mi olsun?

Halkı bilinçlerdirmek öyle zamla falan olmaz, eğiteceksin! Kimse ülkenin gelir kapısına kılıf hazırlamasın. ekonomi iyiye gidiyor gidiyor de, halkı inandır. Sonra yapıştır vergi zammını. İyiye giden ekonomide vergi zammının mantığı nedir ?

Avrupa ortalamasıının eğitim seviyesi olarak 3/1 seviyesindeyiz, biz kendimizi kandıralım, pire için yorgan yakalım. %46 oy alıp, diğer bölümü siktir edelim. Hiç düşünmeyelim, bu adam farklı düşünüyor, hareket ediyor ama neden diye.
    Vaziyeti fevkalade bir şekilde yorumlamışsınız tebrik ediyorum sizi
    28 AF 870 Facebook Twitter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yüzde 46 oy hiçbir zaman almadılar ki. Oyların sadece %32 sini alabildiler. 9 milyon geçersiz oy mu olur bir seçimde. Oylar sana gelmiyorsa geçersiz hale getirirsin oy kullanmasını engellersin. O zaman oyun %50 olur.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu alakasız yerlere çekip tepki yapmaya gerek yok arkadaşlar.Genelleme yapıyorum BU KONUDA maalesef evet ve yapmaya devam edeceğim ALKOL konusunda.
    Otomobilleri öne sürüp durmaya gerek yok o konulardaki yorumlarımız belli zaten
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efe arkadaşımıza yüklenmeyin adam ne derseniz deyin benim düşüncem değişmeyecek diyor

eğitim bizim ülkemize sen ben dahil herkese şart
    zaten bizim milletimizin adam olabilmesi için ya büyük felaket yada bi savaş lazım yoksa iyice zıvanadan çıkmış durumdayız ortada güvenilecek insan kalmamış işini iyi yapan insan,hoşgörü,saygı azınlık olmuş nesli tükenmekte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vintage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efe arkadaşımıza yüklenmeyin adam ne derseniz deyin benim düşüncem değişmeyecek diyor

eğitim bizim ülkemize sen ben dahil herkese şart
    zaten bizim milletimizin adam olabilmesi için ya büyük felaket yada bi savaş lazım yoksa iyice zıvanadan çıkmış durumdayız ortada güvenilecek insan kalmamış işini iyi yapan insan,hoşgörü,saygı azınlık olmuş nesli tükenmekte
    Eğitim aldım halen alıyorum rahat ol yani.İllaki insanın başına veya yakınının başına birşey gelmesi gerekiyor ben bunu anladım buradaki yorumlardan.İnşallah yaşamazsınız.İnsan gibi içene kimsenin birşey dediği yok oturup 1 tane 50 lik bira içen birini bu zam zaten sarsmaz
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)