Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı
Arkadasim 1. Cisi ben sizin deyiminizle agar yapmadim o araba icin 40 kisi geldi kullanacak kisi gelmedi.insanin 40 yasinda olmasi tanismamasi anlamina gelmiyo yanlismiyim.Deneme talebinde bulunan sizlersiniz ben degilim ki.Ben deniyecek olsaydim giderdim yaniniza merhaba ben yilmaz hem tanismak hemde denemek istiyorum derdim.Ama siz ne yaptiniz Df nin sahibi sen misin bizde skn var denermisin dediniz dimi? bende sizi geri cevirmedim gec saatte cikariz dedim sahur yapacaktik arkadaslar sizide davet ettik.Ama sizler cikmissiniz ne gariptirki ? Ben o gece saat 3 30 kadar oradaydim ama kimse yoktu. Yanima geldiniz size ayak ortami nasil olur bilmem ama ne yapmisim yok hayir mi demisim kucumsemismiyim? Yada baska birsey mi demisim yoksa siz kendi isinize geldiginiz gibi mi anlamak istemissiniz orasini cozemedim.
Bu ortamda cok kisi tanir beni ve senin bahsettigin gibi bir kisi olmadigimida herkes cok iyi bilir beni tanimiyorsanda lutfen objektif ol ona gore yazi yaz olur mu?
Mehmetle her zaman deneriz sikinti yok ben ucuslarda oldugum icin gelemedim ki yine uucustan yaziyorum sizlere mehmetle yazistik saolsun cagirdi bende sehirdisinda oldugumu soyledim ok lestik. Mehmet tabiki beni gececektir ondan suphem yok ama kaca kadar tutunacagim onemli benim icin neyse cok yazdim. Dahada yazmiyacam tesekkurler herkeese