Tebrık edenlere tesekkurlerEmeğın karşılığını almaya başladık dahada ıyı olucak Allah ın ıznıyle su ankı halıyle yemın ederek soluyorum sadece ıkı kere rolle cıktım baska zevkı falan hıc sıkmadım kondısyon ve motoru acma bakımından ve dyno uzerınde ıkı kere ayar yaptı Ozgun.bundan dolayı daha ilerleme şansı var s2000 ın.
Gerıcı mesajlar yazmamak ıcın yazmıyorum mamıde su an elındekı arabadan daha hızlı bı 106 yapar bende elımdekı s2000 den daha hızlısını yaparım mevzu bu değil bu yuzden gerılmeye gerek yok ıkı tarafta bırbırını ıyı tanıyor kı Mamı abıylede yuz yuze gorustuk ben vıdeo dahi koymadım kımseyede atmadım bıle
Arabanın vsa problemını bılmeyen yoktur o araba dun hem ozel işlerimden dolayı hemde o arızadan dolayı cıkmadınne ben er meydanından uzak dururum nede arabamı uzak tutarım
Kı konuya benden once yazan Mamı abidir Mehmet benı gectı tebrık ederım arabası cok hızlı dıye dığer arabalarla olan deneme vıdeolarını koyarım ınsallah bugun daha pc ye oturmadım cunku
Tekrar herkesın ayağına sağlık kesesıne bereket![]()
Arac sahiplerinin kesesine bereket
Video izleyebilicekmiyiz?
İkinizide tebrik ederim müthiş bi mücadele yaşandı.bence en önemlisi bu kadar ciddi bi denemede centilmence savaştınız.
Dr.Ecu
masallah deneme güzeldi dostluk kazandı
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
2 , 3 hafta önce köylüler hondacı arkadasları silahla kovalamışlar 2 el sıkmıslar herkez bir tarafa dagılmış. 2 arkadas cukur bulmus oraya atlamıslar. biri arabanın içine sinmiş allah ne verdiyse 1 - 2 yapmıs. bagzıları araziye dogru kaçmıslar. baya bir hararetli anlattılar bende sok oldum aman dikkat edin beyler. istanbul parka dogru giderken tatlı bir rampa cıkarken sagda shell var onun az ilerisinde ışıklar var. ışıkları gectikten sonra bir sonraki ışıklara varmadan solda bir cep bölgesi var orda yasanmıs olay. aman dikkat.
kocaman MAŞALLAH NG ye ve SUS'a. ALLAH her zaman böyle dostça roll'ler gormeyi izlemeyi nasıp etsın.
maşallah iki aracada tüm rekabetler böyle olsa keşke![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Iki aracada kocaman masallah...
ikinizede tebrikler
BATIKAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)