kasıtlımı yapıyorlar bunu anlamıyorum zaten trafikte çok sorun yaşıyoruz şimdi hepten yandık
Printable View
kasıtlımı yapıyorlar bunu anlamıyorum zaten trafikte çok sorun yaşıyoruz şimdi hepten yandık
Konular Birleştirildi.
aahahah harbiden çok komik olmuş ya alevler nitrolar :D
Fragmanını izlediğim yeni dizinizin verdiği içerik bir çok kesimi derinden üzmüştür. Burada verilen mesajla bir bakıma caddelerde araçlarını trafik kuralları dışında kullanan ve insan hayatını hiçe sayarak hareket edenleri eleştiriyorsunuz. Ancak ciddi bir kitleyide zan altında bırakıyorsunuz. Bu kitle içerisinde yer aldığım için tepkimi dile getiriyorum. Caddelerde bizler araçları ile fark yaratan insanlarız, araçlarını standartlarının dışında kullanan, araçları için ciddi yatırımlar yapan bir kitleyiz. Araçlarımıza yaptığımız bu işlemleri test etmek için, ne akan bir trafikte ne de yayaların bulundukları bir yerde bu şekilde hareket edip kendimiz dışındaki kişileri de tehlikeye atmıyoruz. Az da olsa kendi imkanlarımızı kullanarak özel organizasyonlarda yada Motorsporları Kluplerinin düzenlediği yarışlarda araçlarımızı test etme ve yarışma olanağı buluyoruz. Fakat fragmanından da anladığım kadarı ile yapacağınız dizi neticesinde hem Karayolları Trafik Polislerince hemde kamuoyunda yani halkın gözünde bizlerde bu suçları işliyormuşuz gibi algılanıp belkide yargılanacağız.
Umarım bu işin kurallarına göre yapıldığını belirtir, “halka bunu da gösterirsiniz” ve bizleride mutlu edersiniz.
İyi Günler Dilerim.
H.Sezai ÇEKER
Sabancı Center Kule :2 K:4
Beşiktaş / İSTANBUL
EXSA EXPORT SANAYI MAMULLERI
SATIS ve ARASTIRMA A.S
0212 385 8517 (Direkt)
ben tepkimi gösterdim arkdaşlar, hatta öneride bulundum.
işin ucunda para kazanmak var kimseyi dinlemezlar 100lerce mail atın isterseniz,çark böyle işliyor.bir yere dokundurcaklar ki keseleri dolsun..
abicim koyunlaşmayın, tepkinizi gösterin.
banada onu bunu yapamazsın demişti bazı arkdaşlar, uğraştım pekala da oldu.
tepki göstermek 2 satır yazmakla bişey kaybetmeyiz özgürom.
Sezai senin iletişime geçtiğin yer resmi kurumlardı,olabilitesi olan bir konu hakkında iletişime geçtin ve olumlu sonuç aldın.
Modifiyeli araç sahipleriyle röportaj yapıp katil gazcılar diye lanse eden medya böyle dizi de yapar film de yapar,zamanında o kadar mailler atıldı edildi ne oldu sonuç?
Bugün bu dizi tutsa adamlar para kazanıcaklar,bizden gelen maillere de gülüp geçicekler.1000tane atarım ben mail sorun değil..
görücez özgürüm, yinede peşin yargılı olmayalım diyorum
inşallah ben haksız çıkarım:)
Bencede maillere gülüp gecerler ama cekim saatini yerine denk gelsek öğrensek toplanıp gitsek olay cıkartsak o zaman kale alırlar bence!
Böle filimide yapanı da sevmek lazım
valla şimdi izledim en sonunda gaza basarak durdu falan :) ben bu diziye max. 5 bölüm veriyorum :)
sezaiin mailinin aynısı çaktım bende :)
şimdi beykoz sahilinde çekim yapılıyodu. yakaladım bitanesini çektim kenara :D anlat bakalım dedim konusu neymiş bunun... fragmanda ne gördüysek o trafik katili modifye tutkunu bir gencin öyküsü.... işimiz zor... yönetmen orda değildi olsaydı onada bir iki laf sölicektim :) elbet karşılaşırız :D
http://www.facebook.com/group.php?gid=22007331990
Gösterek tepkiyi diorm..