:icon_tup:
Printable View
atv bayılır böle boş işlere
harbıden super yanı....
o diziyi çeken zihniyetin ortadan kaldırılması gerek
o dizi yüzünden tüm modlu araçları bağlarlar şimdi
Gereksiz bi dizi olucak. bende fragmanın en başında sevinmiştim ama yaptıkları gerçektende at gözlüğü takarak kendi bildiklerini okumalarından başka birşey değil. bence böyle ciddi bi proje olacaksa bu işle ciddi olarak ilgilenen insanların (BİZLERİN!) fikirlerinin alınması gerekir. egzostundan alevler çıkan vette ile sokaklarda yarışan modifiye tutkunu bi genç Tuning ve Modifiyeden öte, adamların kendi kafalarından uydurduğu BİLEREK yada bilmeyerek suçsuz insanları zan altında bırakmaktan başka hiçbir şey değil.
ben facebooktaki gruba 200 kişi davet ediyorum herkez aynı şekilde davet etsin beyler...
gerzek bunlar ya gene olan bıze olucak
Bende listemdeki herkesi davet ediyorum gruba...
250kişide bnden:)
1 Günde 113 kişi! Çok iyi rakam... Böyle giderse sesimizi birilerine duyurabilicegimizi umuyorum
Güzel güzel abi yapmasınlar bu diziyi, çoğalalım... :D
bi 270 de benden gelio inş :D
Ahmet Uygur wrote
at 5:55pm
tutar tutar önce yarısılar bırını öldürürler sonra diziye polat alemdarı sokarlar cocugu cıkarır hapisten sonra polatın adamı olur polatın yanından kacar örgüte katılır yıldırım arkadas ceto ve muro girer diziye al sana cadde dizisi :)
Report - Delete
A.Can Ozturk wrote
at 8:49pm yesterday
boş bir dizi ve gerçeklerden uzak bir dizi serisi daha :) 5 bölüm veriyorum, 6. bölüm olmayacak.
Report - Delete
Kozanoglu Onur wrote
at 8:19pm yesterday
tutmaz bu dizziiiiiii en fazla 3 bolum veriyorum ben,kaldi ki biz izlemessek evinde oturup cekirdeeni citleyen teyzeler analar bacilar hič izlemez:D ehauhauh oskurum fest en furiyis deul anam:D tu fest tu furiyus Istnbul dirift :D
Report - Delete
özgür çağlar wrote
at 7:33pm yesterday
fest en füriyıs
Write on özgür's Wall - Report - Delete
Taner Irdem wrote
at 6:37pm yesterday
tutmaz zaten bu dizi
söner gider hemen pusat dizisi gibi
Report - Delete
Sercan Keklik wrote
at 2:49pm yesterday
S virajını toplasınlar önce :) cumartesi günü ne halde hala bi el koyamadılar...
Report - Delete
Ahmet Uygur wrote
at 2:39pm yesterday
gerçekleri yansıtmış ama cadde şimdi apaci kardeşlerimize emanet eskiden neydi be :)
Report - Delete
Sezai Çeker wrote
at 2:39pm yesterday
bu şekilde bir saçmalık daha görmedim,
insanları yanlış yönlendirmekten başka bir şeye yaramayacak elde edecekler 3-5 reyting.
halkın kafasında hepimiz birer potansiyel katil gibi görünücez...
ancak böyle geyikler dönerse kimse sallamaz!!!
facebook uda abartmamak lazım :) facebookta grup var şu kadar kişi istemio hemen iptal ediyoruz mu dicekler? biraz empati yapmak lazım siz böyle duyarsız saçma kişiler olsanız ne yapılsa hmm dersiniz? bence resmi bir şekilde uyarmak gerekir insanları yanlış yönlendireceği ile ilgili? veya başka bir yerden kıstırmak gerek, profesyonel şekilde bu işi yapan bir sürü insan olduğunu bunların zarar göreceğini formula 1 pisti gibi yüksek miktarda para aktarılan bir spor dalı olan motorpsorlarının zarar göreceği vs en azından bir şekilde trafik canavarı ile bizim ayrılmamız gerektiğini anlatmamız gerek...
senaryoda atıyorum orda burda cadde de yarışan tipler olur onların onlarında bi takım arkadaşları vardır gece kimsenin olmadığı kuş bile geçmeyen yerde deneme yapan (pist olmadığı için) bunlar uyarır işte yapmayın etmeyn vs derler sonra bu lavuklar gider bi yere çakar belki o şekilde toplanabilir sonrada pist yok trafikte gazlamayalım vs tarzı bir yere bağlanabilir pişmanlıktan dolayı, öyle saçma bir konudan girmişler ki aşk meşk olayı olmadan tutmaz bu dizi