zaten bizim konuştuğumuz olay işte senden sonraki 100.000 km :)
Printable View
benim ömrüm boyu lpg li aracım hiç olmadı ama bu son zamlardan sonra ve artık vergide sigortada onda bunda zamlardan sonra elimde 4 araba vardı sonata jazz a6 2.0 tdi birde şirket aracı.. revize ettim c4 1.6hdi jaguar s-type 3.0 v6 aldım .. şimdi lpg yi artık ciddi ciddi düşünüyorum jag a .. eğer yaptırırsam c4 üde satarım .. tek arabaya düşerim birde motor var zaten yeterli..
diyiceğim hayatımda dizel bile az oldu çoğu vakit benzinli ve yüksek hacimli araçlar sürdüm son aldığım iki üç araçlar dışında hayatım boyu 10-11 litereden aşağısını görmemiş biriyim.. lpg ye sıcakda değilim soğukda dizelede öyle ama bana lpg nin giderleri daha az geliyor.. servisle konuşdum lpg de en fazla bobin yakarsın dediler oda bir para değil alırız yenisini..
Isımız geregı bır cok atac var sırkette...
Zaten otomobıl merakım ve akaryakıt ısınden dolayı yuzlerce tecrubem var...
Dızel kullanırım ama 60-70k km de satarım max. Ama keyıf aracım hep benzılıdır.
Dızel motorlar dayanıklıdır uapılarından dolayı ama enjector pompa ve turbo yakıt kalıtesınden dolayı cokk cabuk bozuluyor yada arıza potansıyelı oluyor,en kotu tam performansını veremıyor....
bu geceden itibaren benzine 11 kuruş indirim varmış.
Benzin iki kere dustu mazota yok mu biseyler acaba
MuRat abi ?
şansa bak bu sabah shell den 5.35tl den benzin aldım.
Depoyu son fullediğimden beri gelen ikinci indirim. Range son 35km gösteriyorken güzel haber bu :)
bi paket sigara parası kalır heralde :)
yarından geçerli olmak üzere benzinde 11 kuruş indirim olacağı söyleniyor
evet 11 kuruş indirim olacak 2 d4efa ardı ardına benzin indirimi gördük hayoırdır inşallah
Mazot ta uluslar arası pıyasa ızlıyoruz ama elı kulagında. Gazyagı dusmedı bır turlu,petrol dustugu halde.
Bu ındırım petrol ve dovız kaynaklı ama cok sevınmeyın. Dolar 3.30 olsa bıle yıne 4,90-5 arası anca duser benzın.
Murat abi motorin bugün mu netlesir ona göre siparise bakacagim
Murat abı lpg de varmı indirim
ağustos ayında ilk lpgli arabamı aldım lpg 2.10du şuan aynı yerden 2.90a alıyorum inşallah lpg içinde indirim olur.
benzinli aracı sattım 2 kez indirim geldi. şansa bak
Keşke hep referandum olsa ,indirimler peş peşe başladı .
çok tatlılar ya.
Nisan ayında 3-5 varil alıp depolamak lazım. en azından 1 sene idare eder. Sonrasına Allah kerim.
Mazot ve lpg 2 gun aynı...
Eyvallah abi
11 indirir kat kat bindirir. umudumuz lpg ye indirim gelmesi
Lpg ve akaryakitta indirim gelicek. 9-11 krs gibi ama aksam kapanislara bakmak gerek.
Son durum nasıl murat abş
Bugün aldım çarşambaya atar beni
Yazdim ya;kapanisa bakmak gerek diye.
Indırım 6-7 krs olur malesef.
Malesef ama suan ıcın 6-7 krs keson
Lpg dustu.
tşkler murat abi doldururum depoyu :)
Dusus pompalara yansır 1-2 gune maxotta...
şansa bak mazot fiyatı düşmüş.
pazar günü fullemiştim 4.67 den.o günden beridir evin önünde yatıyor.
güncel mazot fiyatı 4.68 benzininin de 5.28 indirim hangisine geliyor ?
Motorine gelecek
Ne zaman gelir abi