Barkın olaya el atmış.:D
https://media.giphy.com/media/CZ9yGx41XbisU/giphy.gif
Printable View
Barkın olaya el atmış.:D
https://media.giphy.com/media/CZ9yGx41XbisU/giphy.gif
Dün aksam gaz alıyım dedim fulle dedim cocuğa normalinde 50-55 de durur du meret geçtim içeri durmasını bekliyorum kartla ödeme yapıcam 60 a çıktı 65 e çıktı 69 derken dedim açık unuttu yada kaçak var filan diye bir hışımla arabaya koştum durdur durdur, durdursana lan diye ehuehuehu, baktım bakındım sağa sola kaçak yok, dedim nabıyonuz emenike havamı basıyonuz lan siz dedim 30 litre bu tüp 28 basmışsınız filan abi 30 a daha var dedim az önce 20 tl lik attık filan aga kafayı bir kaldırdım 2.45 olmuş gaz yeh dedim benim kafa hala 1,95 te .............
Var mı bindirim ya da indirim ...
Son zamlardan sonra gözümü artık benzin ibresinden alamaz oldum. Varmı güzel haberler?
Son haftada sadece 15km bindim. 4.80lerde iken fullemiştim hala full e yakın duruyor. Mutluyum. =)
Suan indirim soz konusu degil.
benim gibi engelli olup zorunlu araç kullanmak zorunda olanlar için bu zamlar işkence ,toplu taşımaya binsem sıkış tepiş ve istediğin yerin tam yakınına gitmiyor otomobili kullansam bütçe yetmiyor sıkıntı büyük.
Toplu taşıma en mantıklısı. Yakıt masrafı yok , mtv yok , sigorta yok , bakım masrafı yok , yok yok yok. Ciddi tasarruf ettirir. Ben araba işi yapmasam dolmuşla gidip geleceğim sağa sola aslında ama mecbur biniyoruz işte.
1 hafta aradan sonra aracıma bindim.. Benzinliğin önünden geçerken mazot 4.50TL tabelasını gördüm.. Yok artık emeneke... Ki bu daha da artacak OPEC kararları, kur, vergi vb dolayı :(
Arkadaşlar, Toplu taşıma diye iyi diyorsunuz, güzel diyorsunuz da,
Ülkemizdeki toplu taşıma avrupa standartlarında mı?
Kayseri için yorum yapıyım, kışın kalorifer açmayan halk otobüsleri yüzünden, donma tehlikesi yaşarsınız,
yazın klimaları olmadığı için pişme tehlikesi yaşarsınız,
grip olan vatandaş, ulu orta hapşırır, yada arkanızdan ensenize hapşırır,
mendile hapşırmayı bilmez, şifayı kapma tehlikesi yaşarsınız,
Liseli ateşi başına vuran ergenler, soğuk havada gelir camları açar, rüzgar beyninize beyninize vurur, baş ağrısı yaşarsınız,
sabah hanımla kavga eden şoför, intihar etmek istiyor gibi otobüsü sürer,
yada dengesiz bir vatandaş gelir, durduk yere şoförün sinirlerini bozar, o dakikadan sonra, gideceğiniz yere sağ salim ulaşabilmek için, bildiğiniz bütün duaları okumaya başlarsınız,
ne bileyim daha bir sürü şey yazabilirim,
günlük ortalama 40 km yapıyorum, bende aşırı şikayetçiyim,
az yaksın diye dizel araba aldım, yazın 5.3 litre, kışında 5.9 litre falan yakıyor,
arabayı aldığımda mazot 3.10 lira falandı sanırım, "hiç yakmıyor ne güzel araba diyordum"
litre bazında değişen bir şey olmadı, araba hala az yakıyor,
ancak üst üste gelen zamlar yüzünden artık sinir sistemim yıprandı,
yinede sağlığım için biniyorum arkadaşlar, bende isterdim toplu taşımamız düzgün olsun,
milli servetimizi harcamayım, küresel ısınmaya neden olmayım,
ancak mümkün olmuyor
Toplu tasimada en guzeli metro. Metro epey bi yayginlasirsa bide yakin oturuyosan cogu zaman araca gerek kalmiyor. Metro kalabalik olsa bile en azinda arkadasin dedigi gibi klimasizlik olmuyor her zaman havadar gidiyosun.
Daha bugün 5.11 den benzin aldım. Yemin ederim çıldırıcam :mad::mad:
Benzinin litre fiyatına geceyarısından itibaren 10 kuruş zam bekleniyor.
http://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzin...4UackO_WuB98Ww
Benzinin litre fiyatına geceyarısından itibaren 10 kuruş zam bekleniyor.
http://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzin...4UackO_WuB98Ww
Sayın başbakanım ben bir esnafım.
Gidek fulleyek
amk evlatlarına çok küfür ediyorum bildiğiniz gibi değil :)
beyler dış mihraklara tepki olarak depolarımızı fulleyelim hatta bagajdaki bidonlarıda dolduralım bu oyunu biz bozarız şimdi onlar düşünsün :)
Bizim burada durum o kadar vahim değil abi ya :) o postu attıktan sonra 2 gün dolmuşla gittim geldim gideceğim yere. Çok konuşan liseliler , 5 dk lık yere 15 dk da giden yatan dolmuşçu , bütün yol boyunca telefonla bağıra bağıra dedikodu yapan bir tane aşifte vs.... Pişman oldum ve arabama döndüm. Biz daha o medeniyete erişememişiz.
2 bidon benzin doldurup getirene yarım litre erikli şişesi benzin benden
haydiiiii göster gücünü Türkiyee haydiiii.
50TL'Ye ışık sönmüyor artık. İbre Oynamıyor yerinden
Yazın 1 depoya 1500 gidiyordum şuan 1200 .Padişahmı alırım bi dal.
Hemen fulleyelim en zamsınızından :D
Hedef 6 lira durmak yok.
yeter amk arabası 1 lira yakar oldu artık trafikte uçakla gitsem aynı masraf
artık hep 50 TL lik alsamda bir işe yaramayacakmı yani :(
bunlar daha iyi günlerimiz. daha kimbilir neler olacak neler :)
indirim haberi paylaşıp moralinizi bozmak istemem :D
Full ledim az önce pompacı bile bilmiyor gece zam geleceğini :)
5 lira olsun bizim olsun derdik eskiden, 10 lira olsun bizim olsun daha uygun herhalde, litre üzerinden hesaplamak da daha kolay olur hem.
5 5 5 diyorduk şimdi 6 6 6 mı dememiz lazım ? Yazık ya şu ülkenin düştüğü perişan duruma, gerçekten Allah'ından bulsunlar.
sözcüde yayınladı haberi.
Akaryakıt dağıtım şirketleri, geceyarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 10 kuruş zam yaptı. Zam sonrasında benzinin litresi İstanbul’da 5,07 liradan 5,17 liraya yükselecek. Ankara’da litresi ortalama 5,12 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,22 lira olacak.
o değilde 5,55 güzel kafiye olucak bi kaç haftaya.
vay be telaffuz edilen rakamlara bak
Hep 50liralık alanlar yakın zamanda anlar onları da vurduğunu heralde..