Müjde benden benzine 15 kuruş indirim![]()
Müjde benden benzine 15 kuruş indirim![]()
Varil fiyatlari son 6 yilin en dusuk seviyesinde benzine 15kr indirim?? 2009 yilinda benzin 3,65idi. Yaklasik 1 tl fark var sükürler olsun!
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Haberlerde büyük indirim diye başlıklar atılınca bende 3 lira falan oldu zannettim benzin.İnsanları gerçekten kuruşlarla salak yerine koymaktan bıkmadılar.
Çok indirim yapılmamasının nedeni doların fırlamasa eger dolar bu kadar çıkmasaydı benzin 3 lira bile olurdu.
Bu kadar yakınıyoruz da ne bi eylemimiz var ne bir çözüm işte biz işte türkiye kullanma kardeşim git dobloya bin . Ya da toplanıp birşeyler yap. Ayrıca o yakıtların fiyatı düşerse trafik şimdikinden kat kat yükselir bence o yüzden dört lira iyi bence herkes almasın sonra param yok şuyum buyum yok diye millet ağlıyor. Benim görüşüm belirtmek istedim.
Vtec
Sahsi görûsüm vergi alinmasina herkes gibi karsi degilim, adil oranda vergi alinmali ötv adi altinda verginin vergisi alinmamalidir. Dolar ve brent petrol fiyati cikinca 2 birim, ayni oranda inince 1 birim indirime karsiyim.
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Enerji bakani litresinin 1,8liraya mal oldugunu kendi agziyla soyledi, yuzde 300 kazanc iyi be2,5 yap zaten deli divane satiyorsun...
Gece yarısından sonra benzine 5 kuruş indirim daha![]()
Şu an çok mutluyum, yetkililer sesimizi duyup 5kr indirim yapti, geri kalan 1tl icin sukurler olsun. !
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)