ben içimdekileri kustum ya 1 ceza puanı da ne 10 puan alsam sıkıntı yok![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
helal süt emmişi bulduk beyler.
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
1 ceza puanı önemli değil , sembolik ceza gibi birşey zaten o , onu anladık tamamda.böyle bir tipin provakasyon için burada olduğu aşikar , onu en baştan ortamı germeden amacına ulaşmadan , banlamak daha iyi olmaz mıydı diye düşün müyor değilim ?
benzin olayına gelecek olursak;
-boykot hayal ürünü olur ve hissedilmez
-sokağa çıkmak deseniz henüz tam olarak oturmuş bir mücadele kültürümüz yok 3.gün mücadeleden 'provakatörler geldi' diye çekilen bi halkız
-sandık deseniz hem baraj hem siyasi partiler yasası hemde seçsis denen düzen aleyhimize önce bunların değişmesi lazım
çözüm önerisi bulamıyorum ancak yazıp çizip stres atarız gibi duruyor![]()
Allah herkesin kalbine göre versin bu dünyanın öbür tarafıda var![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Abi bende balıkesirliyim ve bu düşüncelere sahip birisinin benim il sınırlarım içerisinde oturmasından utanç duyduğum hiç bu kadar olmamıştı. Bir insanın hiç bi bilgiye sahip olmasa bile bu kadar karşıt düşünen kişi neden var diye kendini sorgulaması yeterli olucaktır diye düşünüyorum,sonuç olarak ben okumaktan yorulmuştum sizde yazmaktan tam zamanında uzaklaştırıldı ki zaman israfı olmadı daha fazla...
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
o değilde takas konusuna coilover koyucam benzin takaslı. artık nakite gerek yok. getir arabanı çekeyim benzini al coili![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
çözüm önerisi olarak imprezaWRC paylaştığı resimdeki gibi bir sticker yapıpi pisliğine istasyonlara yapıştırılabilir.yada toplu halde bir istasyona gidip sembolik bir benzin alıp aracı kitleyip 5dk falan ortadan kaybolabiliriz. bütün pompaları meşgul ettiğimiz için biraz çözüm olabilir.
biliyorum ama benzin almamak tepki getirmiyor. toplu olarak bugün 100 kişi benzin almasak yine ses getirmez. gezi olaylarındaki orantısız zeka nasıl ses getirdi? maksat o şekilde bir şey yapmak lazım. o zaman medyada hemen atlıyor. ister istemez haber yapıyorlar. yoksa E5 kara yolunda kontak kapasam bu bir protesto olmaz binlerce insanı mağdur ederim. yani aslında benim çözüm olarak gösterdiğim şey istasyona değil ama istasyonu alet ediyorum![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)