Opetten 4,05 den aldım. (Ankara)
Printable View
Opetten 4,05 den aldım. (Ankara)
İstanbul'da 4.01 sanırım
Depoyu fulledik 4.24 mu neydi ardı ardına 2 defa indirim geldi kara bahtım kör talihim :D
Ben zamlı doldurayım varsın millet bayram etsin. Örümceklenmiş depolar temizlensin sigaralar beleşe gelsin :D
para verip aldığın benzinin ne kadarı hükümetin cebine giriyor, alınan manyakça vergi yarı yarıya bile düşse benzinin litresini ne kadardan alabilirdin onu düşün diyeceğim ama o düşünme kısmı konusunda emin değilim.
sen bence takıl bak keyfine, üç kuruş emekli maaşınla bol bol benzin al ama gelip millete siyaset yapmayın diyip sonra böyle şeyler yazma, ne yazık ki anlatılanları anlama kapasiten yok boşa vakit harcatma insanlara.
Sene 2000 benzin: 0.59
Sene 2002 benzin: 1.62
Sene 2016 benzin: 4.02
Eskiden ne guzel 2 senede fiyat ikiye katlaniyordu stoktan iyi para kazaniyorduk..
Nerde simdi 14 senede ancak iki kati hep zarar hep zarar.
Coktuk kardesim coktuk boyle enerji piyasasi mi kalir. Biz nerden para kazanacagiz.
Soyle bana huuloooğğ..
Amcamın kendisi bile inanmış ne diyelim.
Hic unutmam 1994 krizinden 2 ay onceydi tam 350.000 tl malzeme aldim 50.000 tl sirali cek yazmiztim. Daha ilk ceki odemeden her sey ikiye katlandi kalan borcumu aldigim malzemenin yarisi ile odemistim. Kalan bana net kar.
Negunlerdi o gunler para kazaniyorduk para...
Simdi senede %10 zam . Kime yeter. Elbet coker enerji piyasasi..
Ah huullooğğ ah..
Çare; açık hava, bol oksijen...
Acaba biz de yaşlanınca amca gibi mi olucaz .
Kim gibi oluruz bilmem ama günümüzün teknik gelişmelerini yok sayıp gençlik yıllarıma göre çağı değerlendirmeyeceğim kesin. Geçenlerde şuanla kıbrıs anlaşmazlıkları olduğu zamandaki ambargo yıllarıyla mukayese edeni gördüm yahu. Yok artık ali sami alkış. Herkesin iyi kötü bir görüşü vardır, saygımız sonsuz olmasa da konuşma, fikrini belirtme hakkı herkesin vardır. Amma velakin mantık sınırlarını aşan mukayeseler, örnekler öne sürüldüğünde kimse anlayış beklemesin. Kendi fikrimdir, kimseye laf vs. çarpmadım. net
sene 2000 asgari ücret:118
sene 2002 asgari ücret:250,875
amca asgari ücret de iki katına çıkmış, ne güzel eskiden 2 yılda 2ye katlanıyordu asgari ücret, şimdi anca 7-8senede, asgari ücretli hep zarar hep zarar
(hastanelerde de sıra beklenirdi eskiden artık yok(!) dün gece çocuk acilde 100 küsür kişilik sıra vardı..)
hah buldum amca sen cep telefonundan, internetten gir, eskiden 56k vardı şimdi fibernet filan de, eskiden ce ptelefonu mu vardı, şimdi herkeste akıllı telefon, hatta arabalarda esp filan var eskiden nerdeee
hiç unutmam 1519 yılında celali isyanları sırasında kriz var *****, biz de istanbul darrül şifahanesinde memurluk yapıyoruz ulufeler yatar mı dedik, sıkıntı olmadı 3 aylık ulufeleri cihan imparatorluğumuzdan almıştık günü gününe. ah hülooğğğhh ah...
Bır lafa bakarım,bır adama.
Gerısını bılıyorsunuz zaten...
yuzden konuya sadık kalıp,boş yazıları gormezden gelelım....