inşallah doğru değildir, motorine büyük zam 29 kuruş..
Mazota büyük zam 26.01.2014 [29 kuruş]
Printable View
inşallah doğru değildir, motorine büyük zam 29 kuruş..
Mazota büyük zam 26.01.2014 [29 kuruş]
nereye gıdıyor bu hal anlamıs degılım , dizel arabamız 50 kurus yakıyor..
araba alırken pahalı kullanırken pahalı.
cok cıddı motosıklet dusunmeye basladım şahsım adına.amaca hızmet edecek iş ev.
dünkü benzin zamından sonra acaba aracımı satıp dizel arabamı alsam diyordum bir depo fullerim 1 ay gezerim diye ama artık onunda espirisi kalmadı teşekkür ederim bazı büyüklerim beni yeni araba masrafından kurtardınız
yuh bee 29 kuruş zam gelir mi demiyorum bu ülkede herşey mümkün.1.4 dizel c2 30 kuruş yakacak şaka gibi...
Yaza doğru valla bi scooter alcam ama yakında scooter motorlara lüks gözüyle bakıp'ta onlardan da ''siz çok az benzin parası veriyonuz'' vergisi çıkarsa diye korkuyorum.
isi gezi olaylarina döndürsek benzin fiyati düşer aslinda ama ne zaman patlar bu millet bilemem
dizel zammı gercekten o kadar çok mu?
Arabaya binemicek hale geldik resmen bazı günler çıkarmıyorum arabayı ,Allah binbir türlü belanızı versin o şekilsiz şemalsiz nursuz çocuklarınızdan çıkarsın,bi de hala yok ''sadece bunlarmı böyle sanki'',''kim başa gelse böyle olur'' diye zırvalayan geyikler var onlar ayrı bi yaşam formu.Memleketin sülalesini bellediler gelir kaynağı diye bişey kalmadı,ömür vergi vermekle geçecek
artık bende arabayı satıp pcx almayı kafaya koydum. Benzin 10 tl olsa kimin umrunda millet odun gibi yaşar olmuş artık.. biride çıkıp demiyoki ne oluyo bu fiyatlara böyle ama adam sabit fikirli olduğu için 10 tlde olsa ben 50 liralık benzin alırım geçerim yanında giderim düşüncesine kapılmış artık. 2 gün benzin fiyatlarını protesto edip benzin almayacaksın bak bakalım o zaman noluyo..
Bu 29 kuruş zammın aslı varmı?
biraz önce benzin aldım litresi ; 5.47.... etmediğim küfür bırakmadım
Bu yazıyı bu konuda 31-12-2013, 18:49 tarihinde yazmışdım..
sanırım bana gelen bilgi doğru fiyatlar böyle artarsa temmuzu bile olmaz 6 tl..
Eskisi gibi 3 kuruş 5 kuruş değil sağlam 15 kuruş 25 kuruş gibi zamlar yapıyorlar..
yani bir zammın içinde eskiye göre 3-4 zammı toplu barındırıyor yeni zamlar..
ama olsun bizim duble yollarımız var..
Cari cacık aman açık kapanacak ya benzine zam yapsınlar, hayır bununla kurtaracak olsak tamam yapalım zammı düze çıkalım sonra düzelsin bişeyler ama 20kuruş benzin zammıyla olacak iş değil ki bu..