Bizde ise bugünkü kurla 1.40 dolardan bile pahalı. Buyrun bu açıdan bakın
Printable View
Bizde ise bugünkü kurla 1.40 dolardan bile pahalı. Buyrun bu açıdan bakın
Amca ben daha buraya yeni geldim, fransızı örnek vermemin sebebide asgari ücret ve benzin fiyatlarını bilmemem.
Zaten açtığım bir tane konudada fransayı sevmediğimi belirtmiştim.
Hemde başkaları gibi avrupa ülkemiz karşısında avrupa ülkelerinin fanatikliğini yapacak kadar nankör değilim.
Avrupa ülkelerinden nefret eden birisine bunları söylemeniz gerçekten komik.
Yazmayayım diyorum ama amca senin yaptığın hesap resmen MHP'nin 40. yılı hesabı.
Bakın beyefendi;
Azerbaycan petrolü bize bir boruyla geliyor. Rusya benzin ve gazı aynı. Kürt ve ırak petrolü limanımıza kadar boruyla geliyor. Biz nakliye ödemediğğmiz ayrıca kendimizde petrol kuyularına sahip bir ülke olarak nasıl hala petrolsüz avrupa ülkelerinden nerdeyse %40 pahalı yakıt alıyoruz??? siz bir somut bilgi sunun
Bu hala mı debeleniyor burada.
Benzinin %20 daha ucuz olmasi gerekirdi,hesaplamalari yanlis yapiyorsunuz.
Daha onceleri anlatmistim.
Farkindaysaniz,cahille ugrasarak aslinda zaman kaybi yasiyorsunuz. Neden? Fikri bike kendinin degil... Biryerlerden kopyaladigini,arastirmadan kendi fikri diye savunuyorlar...
Klasik aktrolculerin yaptigi,basit verilerle algi yonetimi yapmak....
Kimseyle isim yok ama ulkemi cikarlari icin atese atan ve destekleyenlerin iki yakasi buraraya gelmez insallah!
Bazilari anlasilan makarnayi yakip kömürü yiyor...
Normal bi kafa degil normalsede ya yandasidir yada aptal
Benim tezim belli
Hesabimi kendi nacizene gelirim olan Türk lirası maaşı üzerinden yapıyorum..
2002 emekli maaşı:257 tl ...Benzin:1,62 tl ...alınabilen: 159 litre...
2016 emekli maaşı:1,300 tl...Benzin:4,16 tl...alınabilen: 313 litre...
Sizlerinde eger bir fikri veya tezi var ise bu sekilde hesap ile aciklayip beni veya okuyanlari gelirimize gore benzin alim gucumuzun azaldigina inandirin.
Lutfen bos siyaset yapmayin mantikli yazilar yazin.. Konuyu kirletmeyin..
Amca artık sen de yazma .
Benzın ındırımı bugun gelır,motorıne 2 gun daha beklemıyorum.
Benzin zammı bilgileri verirken hepiniz birden amcaya siyaset yaptırmaya çalışıyorsunuz!
Hesap kitap bile yapmayı bilmiyorsunuz, gelmiş amcaya ahkam kesiyorsunuz!
Konuyu kirletmeyin, boş boş konuşmayın!
Mantıksız insanlar sizi!
Güzel kardeşim işsizim diyorsun işsizlik sigortasından ne kadar faydalandın?
yalnız bir örnek, işsizlik sigortası 1999 yasasıyla ttf. nun yerine geldi, aradan geçen 16 yıl fonda şu anda sözde 93 milyar para var,şu ana kadar dağıtılan 7-8 milyar.
15 yılda işsizlere verilen paranın yıllık dağıtılması lazım.Sözde bu para yüksek getiride değerlendirilecekti.hazine bonosunda olsa 15 yılda dağıtılan kadar yıllık getirisi olması lazım, kesintiler hariç.
al sana kara delik,ttf. ödedik diye övünüyorsun ama işsizlik sigortasındaki para nerde, sözde orada, bu ülkenin işsizleri, aileleri bunu sorgulasın yeter.
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/upl...hesap-uzun.jpg
burada daha detaylı bir tablo var
Daha önce defalarca yazdım ..
Bu konu Benzin Zammı..Benzin Zammı.. Benzin Zammı..
Başka konu aç eğer doğru ise haklısın derim yanlış ise doğru bildiklerimi açıklarım o konu üzerinden tartışırız..
Konuyu başka konular ile kirletmeyin.. Konu Benzin zammı..