Dizel araçları benzinle çekıştırmak daha avantajlı olacak
Printable View
Dizel araçları benzinle çekıştırmak daha avantajlı olacak
Lpg ye indirim var... 5gune.
Çiftçiye %50 mazot desteği hikaye abi dönüm başına mazot desteği veriliyor bu zaten senelerdir veriliyor 2015 senesi destek yüksekti 2016 desteğini düşürdüler şimdi yine yükselttiler ama oda bölgeden bölgeye toprak farkı olduğu için %30 %40 destek oluyor aldığımız mazotun faturasını götürüp %50sini geri ödeseler tamam ama olay çok farklı bu arada dün ödenmeye başlayan destek 2017nin mazot desteği
Dolarda, varil başı fiyatta artış gösterdi. Artış birkaç gün yerinde dahi kalsa pompaya yansıma yapacaktır şuan. Yani kısacası zamma hazırlıklı olun yine arkadaşlar
Sosyal medyada paylaşılan bir görselde, A Haber’in şeker fabrikalarının satışı ile ilgili “Şeker hastalığı bitecek” ve “14 fabrika özelleştirilince şeker hastalığı %14 düşecek” alt bandı kullandığı iddia edildi.
Ekran görüntüsü Twitter’da milletvekilleri tarafından da paylaşılırken, görselin yer aldığı bazı tweetler 2 binden fazla retweet ve 3 binden fazla beğeni aldı.
valla shop diyorlar ama gerçek düşünceleri de olabilir :D
Murat abi yarın akşam benzine 8 kuruş + yazıyor muyuz?
9-11 kuruş arası zam geliyormuş.
3.74 ortalamada gidiyordu geçen hafta dolar, birde varil fiyatı 64 dolra gerilemişti. Şimdi bu hafta ortalaması 3.78-79 olunca vede varil fiyatı 67-68 dolarlarda seyredince Devletimizin otomatik sistemi affetmeyeceğini biliyordum. Otomatiklerini s... lerimin düşerken dolar veya varil fiyatı sistem mavi ekran verir. Ama çıkmaya başlasın saniyesini kaçırmaz.
Yine zam gelecekmiş benzine. Of of ne yapacağız böyle?
Benzinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 9-11 kuruş zam bekleniyor.
Benzin fiyatlarına zam geliyor.
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası, benzinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 9-11 kuruş zam beklendiğini duyurdu.
Murat abi lpg indirim günü belli mi ona göre geri göndereceğim
Bu gece aciklanir...
5 kuruş indirim yapıp 10 kuruş bindirim yapıyolar:/
gaz işininde habu sıkıntısı var ucuzlayacak diye alıp bi yere dolduramıyoruz
Mazot da ınıdırım gelır 3 gune.
Pıyasa sakin... Stabıl.
LPG ye varmı bu aralar indirim bindirim :)
Lpg ındırımını gecen hafta bası soyledım,kutlayan kımse yok.
Yazmasam elestırırsınız :)
Bılıyorum,bılerek yazdım.
Mazot da bıgun ındırım olucaktı ama aksam emtıalar yukseldı,ındırım olasılıgı kalktı.
Aslında yapılmalıydı ama ındırım ıcın daıma son gunu beklıyor hazretlerı....
Yenı yansıdı...