Kaç yaşındasın sen ?
Printable View
bu sabah 5.19dan fulledim.
https://www.youtube.com/watch?v=G4fgh2HO4BM
Burdan gönderme yapmış arkadaş :)
Murat abi lpg indirimi ne kadar belli mi 10 kuruş üstü deniliyor
benzine mazota bindirim
lpg ye indirim.
alkışlıyorum
Lpg indirim 16 kuruş
Lpg petrolden uretılır ve en son acıga cıkar.
Rafınerılerın bacasından yanarak cıkan gordugunuz duman lpg dır.
Dogalgaz dan da uretılır,petrolun az cıktıgı yerlerde bu tercıh edılır.
Indırım yurtdısı kaynaklı.(sonatrach)
herkez indirim diye bağırıyor ama pompalarda ben indirim görmedim sabahtan beri opet aygaz hala 2.99
uyanıklar kendi sitelerinde 3.42 den 3.31 e düşürmüş ama zaten son 3 , 4 aydır ben hep 2.99 dan aldım opet den aygaz ı
Tavan fiyat 3.31 bugun, nasil oluyor 999TT daha iyi bilir de, nasil yapabildiklerini bilmiyorum ama psikolojik siniri asmama adina 2.99 civarinda duruyorlar, tavan fiyat 2.99un altina dusmeden de 3 5 kurustan fazla indirim yapmiyorlar
2.98 den alıyorum 2 aydır :)
Ben sabah zeytinburnu sahil yolundaki opet ten 2.81 e aldım. indirimden önce de 2.93 e alıyordum zaten. Hep aynı pompa aynı istasyon kullanıyorum. Önceden ucuz diye demirörenden alıyodum ama bikaç kere tekleme yapınca bıraktım. Aygaz gayet iyi 1 senedir memnunum.
Aygaz 12 kuruş yansıttı 3.03 den 2.91 e indirdim
ben sabah 2.89dan aldım shell den. bu ındırım bu gecemı olacaktı yoksa dun gecemı yapıldı ?
yapılmış opet aygaz 2.89 a düşmüş hayırlı olsun inşallah 2.00 ları görürüz
Aldiginiz fiyatlarin hepsi zaten indirimli.
Yoksa 3 liranin uzerinde.
Ama aldiginiz indirimli yerlerin "bircogu" mutlaka biryerden caliyor... Hele ekstrem indirimliler...
Murat abinin dediği gibi 2.91 e sattigim lpg den brüt 10 kuruş kalıyor. Bölgemde istasyon çok ve yakinimda class po var mecburiyet
Lpg çok oynak piyasası var
Avrasya millet bağırdı hemen zammı indirdiler
Mazotta neden işe yaramıyor acaba
Ya ülkece 1 hafta kontak kapatsak iş bitecekde ahh ahh
Lpg de de hile cok.
Cok ucuzsa almayin. Istasyonu mutlaka baska istasyon ile kiyaslayiniz...
Aytemiz en son 2.95 mi 2.97 mi neydi birkaç gün önce, bu gece 2.80'den aldım
Anadolu Yakası'nda bir Aytemizler bir de Koşuyolu yanyoldaki Total'de ucuz hatırlıyorum. Kavacık'taki Opet'te gaz satılmasın istiyorlar heralde 3.45'e kadar çıkmıştı dışarıda 2.95'ken. Şu an indirimi yansıttıklarına pek ihtimal vermiyorum. :D
Çevrede istasyon yoksa tavanı cakarlar acimaz lar. Aygaz la anlasmasi nasıl ona bakmak lazım oranlı kar payı anlaşması var sa 3.50 de bile 15 20 kuruş arası kalır 2.90 da bile 15 20 kuruş kalır. Bir de bazı iatasyon sahipleri taksicilerden bıktıği için tavan yaparlar.
Anadolu Yakası kartal pendik civarı Aytemiz total rekabeti var fiyatlar o yüzden düşük
Bizdede surekli zam geliyor. $2.55 oldu galon.
https://i.hizliresim.com/kOvpV9.jpg
Eğer ham petrol 65 dolarlar seviyesine geriler dolarda terbiyesizlik edip bu haftada 3.75-80 aralığından yukarı çıkmazsa indirim gelmesi lazım artık
@turbo&quattro attığın resimi küfür olarak algılayıp eksiledim. Biraz daha işi ilerletirsen hakaret davası açıcam
Bizde de gecen sene 1.73 iken su an 2.25. Turkiye`ye gore cok ucuz olsa da orana bakinca ciddi zamlandi.
1 Galon 3.7 litre falan yapıyormuş ortalama nette gördüğüm kadarıyla. Litresi 0.65 dolar falan sanırım dimi :)
Peki oranın yaşam standardına göre nasıl bi fiyat bu? Aşırı mı ucuz yoksa normal mi? Bizim burada asgari ücret ile 275 litre alabiliyoruz bir ayda :D
Benzin de ındırım gelıcek,az kaldı....
Cumaya kadar benzinim yeter :)
Bugun buyuk degısım olmazsa yarın gece 12 krs cıvarı benzın de ındırım olur....