Ben hep fullüyorum. Zam beni etkilemez.
Printable View
Ben hep fullüyorum. Zam beni etkilemez.
Konya'lı bilim insanlarından mehter marşı veya dombra ile çalışan araba yapmalarını istiyorum. verelim mehteri dolsun depo
Çin , Ay'da tarıma başlıyormuş.
Biz de benzin muhabbetleri derken ramazan geldi çattı,nihat hoca ya sakız orucu bozar mı soruları gelir.
Selam bende zenginim.
Biraz
Adamsınn ne diyim :) :D Riche Rich gibin..
Güncel fiyatların sıkı takipçisiymiş :) Sıktırmadan ayılamıyor.
Arkadaşlar mütevaziliği bırakalım burada hepimiz zenginiz mk.. ülkemiz bizi buna zorluyor yani istemsizce zenginiz.. öle böle değil. anlatmaya gerek yok.
Arkadaşlar Yutup üzerinden zengin olma, hissetme ve psikolojik danışmanlık eğitimleri veriyorum. 10 saatlik eğitim 150dolar. Linke tıklayıp demosunu izleyebilirsiniz.
YouTube
Birinci sev iye eğitimden sonra advance level'a geçenlere özel 10 saatlik bir eğitimimiz daha var depoyu doldurmanın keyfini yaşayanlara özel o da sadece 250dolar.
YouTube
Abi öylede böylede alıyoruz. Ben günde eve gity gel 100km yapmak zorundayım. Ha naparım harici bir yere belki arada bir kontak açarım. Ama genel yolumu yapmak zorundayım. 10 tl de olsa işe gidip gelecem yani. Bakıyorum herkes lanet ediyor ama yanımda Yaşar Ünv si var tüm öğrenciler hala araçlarıyla gidip geliyor. Ya hadi onlar zengin çocuğu. Yahu yanımdaki yıkamacı, cam filmciler, boyacı hepsi hala aracıyla gidip gelio. Kimse toplu taşıma ile gelmiyor. Demekki bizi daha çok aydınlık günler bekliyor olacak
Farklı bir konuya değinicem size. Dün 150 liralık benzin alıyorum araca, içeri girdim ekrana bi baktım 6.12 liradan benzin dolduruyor. Bir de 6.09 dan var. Dışarı çıktım neden sormadan dolduruyorsun dedim bunu. Suratıma bön bön baktıktan sonra depo kapağını açıp "bu benzinde olur abi" dedi.
Olacağını ben de biliyorum ama sürekli o benzinden alıyoruz yanmaları farklı sorman lazım senin dedim. Suratından hata yaptığı belli oluyordu zaten. Sorum şu, arabada bir sıkıntı çıkmaz dimi ? Arıza ışığı vs.
2008 yılında yapmıslar,
Sales of Chrysler, Dodge, and Jeep vehciles are down a scary 36 percent year over year, which means even the somewhat interesting marketing gimmick of the $2.99 gas guarantee
http://spbcar.ru/news/en/i/2008-07-0...dodge1_opt.jpg
https://www.dodge.com/shared/images/...ader_dodge.jpg
Yahu ıkı benzın arasında fark yok kı. Rahat olun hatta 2 krs pahalı olan en azından bıraz daha kalıtelı.
Lpg ye zam gelır eger bugun dusule kapatmazsa....
Ben toplu taşımayı daha çok seviyorumda keşke geceleride belli bir aralıkta olsa, arkadaşlarla fenerbahçeye gidiyoruz ben bir şekilde 12 den sonrada dönebiliyorum adam ümraniyeye gidiyor 11 de kalkıyor ya da taksiyle gitcek ozamanda arabayla geliyor,kadıköyde olsak bile durum aynı, İzmir falanda öylemi bilmiyorumda heryere saatte bir otobüs olmalı 12den sonra.
Pis abi, ev hatayda ben bornovaya gidiyorum eşim çankayaya metro kullanıyoruz. Benim mesafe yaklaşık 12km eşim 6km (karayolu uzunluğu) aynı hat üzerinde tek seferde varıyoruz ikimizde. 2.86 çekiyor izmirkarttan gidiş 5,72 dönüşle 11,44tl
Arabanın yakıt 82tl ile 288km yaptım. 0.28kusur yapıyor km yüketimi fazlasıyla 30krs diyelim.
25km yaptıgımızı düşünelim 7,5tl yapıyor. Ciddi bir metro altyapısından önce eldekini vatandaşa kullandırtmak lazım.
Yani diyorumki sex heryerde :(
Toplutaşımaya yönlendirsinler vatandaşı, ucuzlatsınlar sonuçta benim aracım var hadi arada sorti yapıyorum. arabası olmayan işe gidip gelmek zorunda olan o kadar insan ödüyor bu parayı. Gerçi ucuzlatsan ne yazar metroda izbanda balık istifi gidiyorsun heleki iş saatlerinde.
Sanki trafik açıkmı orasıda komple kilit.
Arkadaş bu kadar araba trafıkta havaya para atıyor egzozdan devlet topluyor. Bu kadar insan toplutaşımaya biniyor.
Yaptığımız harcamalara vergi veriyoruz aldığımız herşeyin içinde vergi var. Onu bırak e maaşı alırken parayı kazanırkende vergi veriyoruz..
Bu kadar para bu kadar emek, ne bitmez borçmuş... ne bitmez yolmuşş yap yap bitmiyor ver ver bitmiyor..
Dini bayram tatiline secim koymak hangi seytanın aklına gelırdı?
yapanlar vardır illaki. istanbulda ucuz toplu taşıma için tek yol aöf yazmak. Senede ilk dönem kayıt yenileme harcını(200-250) ödüyorum sonrasında ne sınava gidiyorum ne de ikinci dönem kayıt yeniliyorum bir yıl indirimli basıyorum :)
Deytandan daha buyuk seytan varmıs.
24hazıran secım.
28 olsa iyi partı gırebılıcektı. Serefsız bunlar!
Değerli yol arkadaşlarımız, siyasi partiler kanununun 36. Maddesine göre bir partinin seçimlere katılabilmesi için illerin en az yarısında oy verme gününden en az 6 ay evvel teşkilat kurmuş ve kurultayını yapmış olması şarttır.
Bir ilde teşkilatlanma için merkez ilçe dahil o ilin en az üçte ilçesinde teşkilat kurulmuş olması şartı vardır.
Normal şartlarda bir parti teşkilatının il veya ilçesinin kurulmuş sayılabilmesi için kuruluş dilekçesinin o il veya ilçenin dernekler masasına verilmiş olması yeterlidir.
Uygulama bu güne kadar tüm partilere bu şekilde uygulanmıştır
Ancak YSK bizim seçim kütükleri için vermiş olduğumuz dilekçeye, kongre yaplması şartıyla dilekçenin dernekler masasına verildiği tarihi teşkilatlanma tarihi olarak kabul edeceğine karar vermiştir.
İYİ Parti 1. Olağan kurultayını 10 aralık 2017 tarihinde yapmıştır ve bu kurultay itiraz edilmediği için 12.12.2017 tarihi itibariyle kesinleşmiş hem Ysk hem de Yargıtay Başsavcılığı tarafından tescil edilmiştir ve geçerlidir
41 il ve 1/3 ilçede teşkilatlanma dilekçelerini ise bulunulan dernekler masasına 22 aralık 2017 tarihinde vererek tamamlamıştır. Bu arada 41 il değil 70 ten fazla ilde il ve ilçe kongrelerini de tamamlamıştır.
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı kayıtlarına göre 6 aylık süre 22 Haziran 2018 tarihinde dolmaktadır.
Yasal olarak partimiz 23.06.2018 tarihi dahil sonraki herhangi bir tarihte yapılacak olan gerek yerel gerek genel gerekse cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılabilme yeterliliğine sahiptir.
Bunun dışında söylenenler lafı güzaftır.
Veya YSK tarafından bunun dışında bir engel çıkarılırsa yapılacak işlem tamamen hukuksuz olacaktır ve kanuna aykırıdır.
Bilgilerinize arz olunur.
Av.Feridun BAHŞİ
İyi Parti Gik Üyesi
Bir yanlışın olmasın abi?
Son dakika.. Meral Akşener: 10 Haziran’dan itibaren secime gireriz - Son Dakika Haberleri