Baska yerde masturbasyon yap adın her neyse. Konuyla alakalı yazacaksan yaz,baska turlude bana bulasma...
Printable View
Bana biri şu yalarak bir yere gelen ve ESNAF olarak zengin olanları açıklayabilir mi merak ettim
İhale falan filan yazılmış ya bi görelim neymiş bilelim yani
*akaryakıt hakkında bilgi alışverişi yapanlar alınmasın kimseye lafım yok ama diğer türlü laf derdinde olanların bi yarası varsa görelim
Bir cok buyuk akaryakıt bayısı(buyuklerden bahsedıyorum) konkordato basvurusu yapmıs.
Bazılarınıda ıyı tanırım,ogrendım kı dogruymus,uzuldum. Kapıda ki arabalar kredıyle degıldır ınsallah.
Ölümü gosteripöhep sıtmaya razı ettiler bizi ve hepsinde de yedik....
3 yıl once olmalıydı,subvanse var malesef HALA....
Memlekette dizel araç almanında espirisi kalmadı aq
el pi ci akar :)
Eger benzın ıle aynı vergı olursa ve rafıne cıkıs fıyatı,mazot yaklasık %10 pahalı olmalı.
Motorın degersızlesıyor....
Benzın ve lpg daha temız yakıttır.
:) Sende mi alıngan üyelerimizden oldun? Herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor , buraya kimin nerden ne aldığını ve ne şekilde aldığınıda yazarım çünkü içlerinde bulunuyorum. Bunlar sadece benim gördüklerim, sen bugüne kadar böyle şeyler görmedin mi ? Yazdıklarımın içinde herkesi aynı kefeye koyduğumu hatırlamıyorum, ne iş yaptığını görmedim, bilmiyorum bu yüzdende yorum yapmam.
Bizde benzin 5TL Olsa eylem yaparlar denilen günler geçeli yıllar olurken, dünyada bir yerlerde....
Yayınlanma tarihi: 18 Kasım 2018 Pazar, 11:21
Fransa yakıt fiyatlarındaki artışa karşı dün ülke genelinde protestolara sahne oldu. Başkent Paris başta olmak üzere pek çok kentte on binlerce kişi meydanlara çıktı, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un tartışmalı ekonomik reform paketine karşı tepki gösterdi. Halihazırda Macron’a karşı sendikaların ara ara eylemlerinin sürdüğü ülkede son olarak yakıt vergisinin artırılması kararıyla birlikte Jacline Mouraud isimli bir kadının sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyaya yoğun ilgi oldu. Macron’un akaryakıttaki vergilerin aşağı çekilmesinin söz konusu olmadığı çıkışı gündeme yansırken “Sarı yelek” adı altında örgütlenen eylemciler dün yönetimi protesto için sokaklara çıktı, yolları kapattı. Muhalefet ve sendikalar da eyleme destek verirken birçoğu alanda kendi sembollerini kullanmadı. Paris’teki eylemlerde “Macron istifa”, “Yalancı”, “Zenginlerin başkanı Macron” sloganları atıldı. Elysee Sarayı’na yürümek isteyen kalabalığı polis engelledi. Yerel basın, eyleme halkın desteğinin yüzde 76 olduğunu aktaran anketlere yer verdi. Son dönemde Macron’un kamuoyu desteğinin düşüşte olduğu biliniyor.
....ve benzin dizelden daha ucuz artik
Yıllardır koyun dedık ama mıllet kızdı.
Bukgarıstan ve fransa da artan fıyatlar yuzunden buyuk gosterıler oluyor ve haklarını alıcaklardır...
Bız ne yaptık? Koca bır hıc. 10 bıle olsa ses cıkmaz....
Bu arada eklemeyi unutmuşum, heralde Avrupa artık içten yanmalı motorları piyasadan çekmek için akaryakıt fiyatlarını daha da arttıracak. İnsanların elektrikli araçlara yönelmesi için işleri biraz hızlandırma hedefindeler gibi.
Işın içinde olan abiler , ablalar ve kardeşler
Bu sevdiğimin benzini ve mazotu aynı anda ötv den muaf adı herneyse edilmedi mi ?
Nasıl oluyor da aradaki fark 5 kuruşa düşüyor ?
Biri açıklarsa mutlu olurum .
Muhalefet yapıp bütün ticari araçlar mazotlu bu çakallık ondandır diyorum biri beni aydinlatsin lütfen
Gazyagının uluslararası fıyatı cok dusmuyor son 3 yıldır. Hatta bugun benzın ıle arasında %1 fark var...
Sureklı aynı seyı yazıyorum,motorın de subvanse var,olmasaydı cokdann mazot benzını gecmıstı...
Olması gereken motorının yaklasık %5-10 pahalı olması.
Fıyatlar avrupa da ekstra artmıyor,sadece pıyasa kaynaklı hareketler.
Elektrıkgın ozendırılmesı araclardan alınan vergılerle yapılıyor,yesvıklerle ve gunluk hayatta kolaylastırıcı avantajlar ıle...
1.0-1.2 turbo benzinlileri,araştırmaya devam o zaman :)
Yada hybrid...
Hybrid crh a doğru gidiyorum ben yavaş yavaş. Arkadaşım kullanıyor, sakinde kullanır. Genel ortalaması 3.8 lt civarıymış. Şaun dizellerle bile kıyaslanmayacak durumda
Bu nasıl elektrige özendirme hamına yakında 0.5 uç gibi TSI lar cıkacak
Butce, akaryakıtta 6 ayda ne kadar OTV desteği sağladı? Yazar Investing.com
Alıntı:
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) Başkanı Fesih Aktaş, 17 Mayıs'tan bugüne toplamda 8,3 milyar liranın ÖTV'den karşılandığını açıkladı.
Vay arkadaş üniversitede bi ara 2.9 mu 3 mü ne olmuştu ortalığı yıkmıştık şimdi 6.5'a düştü diye haber yapıyoruz ahahahahahaha
Hybrid CHR 18 jant ve port bagajla beraber her gün Ankara içi kullanımı 6,4 LT / 100 km şeklinde. Sakin kullanımda Çankaya - Ostim öğlen saatlerinde 3,2 lt civarında yakıyor. Hybrid uzun yolda ise tam tersi çok yakıyor. 7 - 8 LT / 100 KM şehir dişı 130 - 150 km arası hızlarda yakıt yükseliyor.
Sanzıman oranları mı kısa?
Emtıalar yerlerde,dolar yukselmezse ındırım yakın.