Murat abi daha yazmayacak bu konuda zaten
O yüzden bu saatten sonra konuşulacak birşey yok
Haber sitelerinden haber atılır artık olur biter
Printable View
Murat abi daha yazmayacak bu konuda zaten
O yüzden bu saatten sonra konuşulacak birşey yok
Haber sitelerinden haber atılır artık olur biter
Bp'de 3.52'den 3.12'ye düştüğünü gördüm. Koşuyolu Aytemiz ise indirim diye 3.39'dan satıyordu. Tabelaları yanlış okumadıysam.
Azerbaycan yenı opec uyesı olucak gıbı duruyor,fıyatlara yansır mı acaba.?
Hazır motorın ınmısken,benzın de ınse...
Hatta mazot 2 gun sonra tekrar ınse...
bosuna yuzen po da calismiyoruz bir bildigimiz var :)
saka bi yana bu zam bugun yansirsa birileri istifa etsin bence. dusunsene asker gelip bana komutanim oyle selam mi verilir diyor. allahim kabus gibi...
https://i.hizliresim.com/1647nD.jpg
Gecen hafta yazmıstım zaten,hatta bırılerı rakam da verdı ama yanlıs oldugunu belırttım.
Suan kı durum stabil,eger plattlar artmasaydı 2 gun sonra bır ındırım daha olucaktı,hem benzın de hem mazotda. Ama beklıyelım,çok bılgılı uyelerımız yıne bızı erkenden uyarırlar konuyla alakalı,uyarırlar degıl mı.
“İt ürür,kervan yürür...
Bundan bi 50 sayfa önceye gidelim bakalım kimin yorumları var,
Sonra şakk bi 50 sayfa daha gene bakalım kimin yorumu var,,
şakk bi 50 sayfa daha.. bakın şaşıracaklar.. diceklerki bağda üzüm var hadi bağcıyı dövelim..
Abi kivi piyasasından da haberler ver bakış açılarını genişletelim :)
Sorun yok sevgılı kardesım,konudan kendımı yorum içeriği acısından cekmemin tek sebebı,forumda bir arkadsında dedıgı gıbı,zaten cep telefonumuza zamdan 12 saat once haber sıtelerınden uyarılar gelıyor,yazmak manasız idi....
Yoksa herkes ısterse yakıt pahalı der,ısterse 40krs daha ınmelı der,ısterse bp nın aq,en buyuk opet der...
Benım amacım “bılgı” vermek yanı işi bılen bırının yazması. Ben sımdı ozgun e yazılım konusunda su satırı soyle yap kardesım,yanlıs olmus desem,Murat abi az oteye gıt der. Yada kaynakcıya,surayıda soyle kaynat yanlıs olmus desem?
Hayatın renklerıne saygım sonsuz. Boyle olması da guzel oldu,kimin amacı ne,ortaya cıktı.
perşembe-cuma fullerim artık.hep zamlı fiyattan almaktan sıkıldım.
Bostancı güney yanyol bp de lpg 3.15. Hedef 3 altı :D
Bir sure dusus yok.
Mazot daha fazka olucakti ama cuma dan yazmisim o kadar olmayacagini.
Hatta mazot da dusus oers günü tekrar olucakti.
İstikrarli ekonomimiz sayesinde dolar bir gunde 5.22 den 5.42 ye cikti...
Abi sen bilgi veriyorsun eyvallah yıllardır okuyoruz haber alıyoruz hatta millete de bilgi verip nerden duydun lan deyince artistlik bile yapıyoruz doğrudur
Konunun buralara gelmesinin tek nedeni sen yazıyorsun tamam 1 sayfa sonra indirim gelcek diyen adama bildiğin sopa gösteriyorsun . Kimsenin yazmasına izin vermiyormuş gibi bir tavrın var. Bence bunu değerlendirmelisin .
Geçen 34lt LPG alan tankın 38Lt aldığını söylemiştim. menzile göre yakıt tüketimi doğru çıktı o yüzden sıkıntı yok. Dün aldığım yere denk gelemedim, ucuzken Shell'den alayım dedim. Bu sabah stop etti iki kere. Gerçi yazın Selçuk Total'den aldığım gibi bir durum değil gibi. Geçiş sıcaklığını yükseltmem gerekecek gibi diğer aldığım yerde de stop edermiş gibi yapıp kendisi gaza basıyordu ilk geçişte. Bujilerin de bitmesinden olabilir tabi. 2 haftaya bakıma gireceğim bakalım.
Motorine zam var,7-8 kurus...
Ama endise yok, ÖTV den karşılanacak...
Total den almamaya calisin....
Petroldeki 2 günlük artış ve birde dolara gelen bugünlük %5 artışı düşününce zamlar çok çok yakınımızda gibi geliyor
Doların bugün yükselmesiyle bence gelen bu indirimler olduğu gibi geri zamlanacakmış gibi hissediyorum ama hadi hayırlısı :D
Total zaten BP nin kazanını kiralamıyor mu ben mi yanlış hatırlıyorum?
İzmir Güzelyalı Shell'den alıyorum benzinimi, bildiğim kadarıyla Shell'in kendisinin. Bu güne kadar iç sorun yaşamadım.
Arkadaşlar copy paste olayı var SS var bazı şeyler açıktan yazılmıyor rekabet kurulu diye bir yer var da var.
firmanın sahibi kim kimin yalakası kimlerle iş birliği yapar azıcık düşünün doğruyu bulacaksınız
@free-hifi daha açıklayıcı yazılamazdı :)
Bp Corollada bi 30-40km fazla gidiyordu depoda ama Giu da pek fark hissetmedim ben o yüzden shelle geri döndüm hali hazırda puan birikiyor zaten bir de :)
Total için biraz araştırma sonucu anlaşılır neden kullanılmaması tavsiye ediliyor :)
Bu soruyu bende merak ediyorum ve ek olarak hani diyor ya 42 km ye kadar daha fazla mesafe falan diye. Psikolojik midir nedir bilmiyorum, hep shell veya opetten alırdım yakıtı; ikidir depoyu bp den fulledim(dizel), fark etti gibi. Ama dediğim gibi psikolojikte olabilir.