fiyat düzenlemesi ne zaman girecek? başladı mı girmeye yoksa? :)
Printable View
fiyat düzenlemesi ne zaman girecek? başladı mı girmeye yoksa? :)
93-94 doğumlu yeğenim diyebileceğim sevdiğim bir çocuk var ,sigaraya yine zam gelmiş abi napak devletimiz kazansın savaş var para lazım dedi.
''Devletimiz kazansın ve savaş var para lazım'' kelimeleri düzgün yerde kullanılınca evet çok güzel kimsenin itirazı olmaz. Ama kafalar bu yönde ilerliyor.
06/12/16opet İstanbul kr95:5.09 mt-eco:4.45 mt:4.47 gy:3.66 foil:2.33 ykfo:1.99 kalor:2.50
Son dakika... Benzine 15, motorine ise 16 kuruş zam geldi
Geçmiş olsun. Benzin 5,12 olmuş sonunda.
Akaryakıt dağıtım şirketleri bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 15, motorininkine ise 16 kuruş zam yaptı.
Ankara’da litresi ortalama 4,97 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,12 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul’da 4,92 liradan 5,07 liraya, İzmir’de ise 4,94 liradan 5,09 liraya yükselecek.
Motorinin litre fiyatı ise Ankara’da 4,32 liradan 4,48 liraya, İstanbul’da 4,27 liradan 4,43 liraya, İzmir’de 4,30 liradan 4,46 liraya çıkacak.
8 TL’DEN FAZLA FARK EDECEK
Deposunu fullemek isteyen benzinli otomobil sahibi vatandaşlar saat 16:00’dan itibaren 8.2 TL daha fazla ödeyecek. Dizel araç sahipleri ise tam depo benzin koymak istediklerinde 8.8 TL ekstra ücret ödeyecekler.
hayaldi gerçek oldu ama 5.12 biraz hayallerimizi aştı gibi
benim benzinli arabam vardı 1 aydır kullanmadığım gidip bi marş basayım aklıma gelmişken aküsü falan bitmesin.
Haftada 60 km ye kadar düştü kullanımım bu ...lere vergi verip ceplerini doldurmaktan bıktım artık binmiyorum
ekşiden nacizane bir yorum gelmiş akaryakıt zammına
"bu ülkede doğmamı sağlayan bahtımı yeniden s.kme isteği uyandıran zam. anasını s.ktiniz ülkenin anasını."cajanek
Vay be 5.12 mi oldu. Geçende 5tl oldu diye sövdüm bir. Çok bitmişti 50tl lik aldım bir hafta anca gidiyor ne yapıcaz bilmem!
Almayın çok basit benzin almayın ben şahsen almıyorum, araba alıcaktım almıyorum, fuzuli harcama yapmıyorum zaten yapamıyorum, kombiyi çok açmıyorum israf etmiyorum halktan çalışan kesimden vergi alamadığı sürece mutlaka düşücek o vergiler s.ke s.ke duşucek.
Ahh bu zamm hic hesapta yoktuuu bu simdi bizide etkiler artik hep 50 TL lik alamicaam tühhh
Yine teget gecirdi
kapatmayın kontakları yaka yaka gezmeye devam edin..
10 tl ye de alırsınız..
Ben 50 lik alıyorum :D :D
Halen dolarlarını bozdurmayanları görüyorum bozdurun artık dolara dur diyelim olmuyor böyle devamlı yükseliyor. Lüt fen tepkimizi gösterelim...
darbe olur milleti sokaga çagırır,dolar yükselir milleti dolar bozdurmaya çagırır her sıkıştıgında sırtını millete yaslıyo,türkiyede olan olumsuz olayları hiç üstüne almıyo herşeye bir bahane uyduruyo bunun adı nedir bilmiyom ne yapmaya çalışıyor onuda anlamadım
100 tl ciler 50 ye düşmüş:)
Abiler techturkey günü falan mı yapsak ? Aramızda 5 er lira toplasak her gün bir üyenin deposu fullense
Ya beyler sürekli zamları gündeme getirerek ülkeyi kriz varmış gibi gösteriyorsunuz sürekli 50 tl alın zamdan etkilenmeyin padişahım çok ya 10 bin dolarda benden bozdurmak için feda olsun
Carsamba gunu 10 krs lpg ye zammı var.. Murat abı dolduralım depoyu :)
beyler amma uzattınız ya hepi topu 7-8 tl fazla ödeyeceksiniz 1 depo benzine. Ne olucak 15 kuruş zam geldiyse sakız parası.
şaka şaka vurmayın :D
Yazin ortasi 1.9dan gaz alirdim. Yazin gazli karb. araba her turlu daha az yakar. Kis oldu litre olarak ayni yakmama ragmen kmde 40 kurus yakmaya basladim 28 kurus yakarken. Tabi gaz oldu 2.55
Bisey degistimi, yine binicem. Binicem ama keriz yerine konuldugumu bilerek binicem.
Bi zam daha gelsinde 3 lira olsun lpg kusuratlari atalim.
http://www.imgim.com/15380323_113918...18344833_n.jpg
hadi yine bozdurmayın dolarları :hehe::hehe::hehe:
Bu akşam benzin 5 in üstüne mi çıkıyor acaba :D
Pompa fiyatı 5,**
Le POMPA le pompier :D
Keşke bim akaryakıt işine girse.
Benzin yok ama dolar var :D
https://static0.bobiler.org/monte/20...si--167785.jpg
abi şimdi basitçe düşünelim,
sen almadın ben almadım bu forumdaki herkes almadı. Toplu taşıma var dedik, ama bu olayda istanbulda geçerli. Yalova'yı ele alalım sabahın köründe 3 seçeneğin var ya minibüs ya yürümek, biraz şanslıysanda araban. Şimdi kabaca bir hesapla indi bindi hemen hemen oldu 2 tl. ben bu küçücük ilde zaten biyerden bir yere şahsi arabamla o fiyatın altına gidiyorum. Hele hele 2 -3 kişi gidiliyorsa ekonomi zaten yine şahsi araba.
başka bir açıdan ele alalım. Minibüsçü ötv'siz mazot alabiliyormu hayır, taksici onada hayır. E o zaman senin cebinden çıkan para bu adama bu adamdanda çıkan yine aynı yere gidiyor.
Özetle bu iş kontak kapatarak, benzin almayarak olmaz. Aklımızı başımıza almamız gerekiyor. Halk'ın güncel sistemdeki açıklaması vergi veren köle ne yazık ki Türkiye'de. İlkokulda bize öğretilen şey devlet vergilerle hizmet getirirdi.
Yol yaptılar, geçen adam köprüye adeta çeyrek altın takıyor. e köprüden geçmiyoruz ki diyoruz ama yinede cebimize ellerini sokmuşlar. Bunların farkına ben daha vergi mükellefi olmadan vardıysam.
bi depo fulledim yine canım sıkıldı.
Osursak vergi alıyor kriz patlamış adamlar hala dolar bozdurtup vergi üstüne vergi zam üzerine zam yapıyor ayrıca vergi toplaması için bir şey yapmasına gerek yok nefes alıp kalbimiz attığü sürece o vergiyi alıyor vergilerin düşeceği inancınıza hayran kaldım benim ümidim yok
Gelirken yol kenarında birşey parlıyor. Işıl ışıl gözümü aldı. Total benzin 5.12...
Bildiğin molotonlaştık.Ne birşeye itiraz edebiliyoruz,nede zam geldiğinde Ecevitin önüne atılan yazar kasa gibi bir tepki verebiliyoruz.Afedersiniz ama iyice mallaştık yani odun gibi olduk, artık hiçbirşeye tepki veremez olduk .
Ecevit' e Yazar Kasalı Protesto (2001) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Ne vereyim ağbime ?
http://i.hizliresim.com/R1BRr7.jpg
Sayın başbakanım ben bir esnafım.
https://www.youtube.com/watch?v=HKl82K6vR7k
Adam harbiden mantıklı adammış, helal olsun.
Bence 20olsun. Cunku benim arabam yok :)
Benzine Zam Yapılsın Diyen Taksici - YouTube