hep aynı shell den alıyorum sanki son bir aydır daha az km gidiyor gibi geldi bana.Bp deniyeceğim bu sefer
Printable View
hep aynı shell den alıyorum sanki son bir aydır daha az km gidiyor gibi geldi bana.Bp deniyeceğim bu sefer
Yazdigim seykeri tekrarlayim.
Ben olsam marmara bolgesi icin benzini Bp den ve kendi yerlerinden alirdim.
Lpg yi de daha once saydigim sirketlerden.
Ayrica Luc oil il yuksek oktanli benzin getirme sansi var,97 oktan yada 95+ diyelim,bu sayede benzin musterisini de cekebilirler.
Kimbilir,belki okurlar bizi....
bende memnunum genel anlamda da menzil olarak depoda 40-50 km fazlası var gibi. bire bir aynı şartların oluşması çok zor her depoda , güzergah, ort hız, sıcaklık vs ama suan için memnunum genelde de bu memnuniyet varsa doğru tercih yapıyoruz demektir.
Benzinde her zaman ayni denge yok bp icin,bilginize...
@997TT
Abi Ankara için dizel ve benzin için tavsiyen var mı peki? Sıkıntı oluyor ise pm den de yazabilirsin. Teşekkürler şimdiden..
1.5 yıldır total kullanıyorum maşallahı var gayet güzel gidiyor... bayiden bayiye fark var dedikleri bu olsa gerek
Arkadaşlar, istasyon farkı bence çok var. Ben BP ana istasyondan alıyorum sürekli. Allah’a şükür hiç problem yaşamadım ve çok memnunum. Size şöyle bir anı anlatayım :) Yakınbir arkadaşımın babası da BP den emekli oldu. BP istasyonlarına sürekli denetim geldiğinden bahsetmişti ve çok titiz bir denetimden geçiyormuş. Market içindeki tozlar için bile fazlasıyla laf yapıyorlarmış, bilemiyorum tabi her istasyona aynı mıdır ama bu şekilde bilgiler vermişti.
İşini dogru yapan markalara guvenmek gere.
Ama bazı markalar var kı,patronundan bıle sırketın ne oldugunu anlarsınız...
Ankara gop köroğlu bitimi po. Yazmıştım yazmaya da devam edeceğim lpg yerine hava basıyorlar sakın ha sakın almayın aldırmayın..
Son 2 sayfa "kaliteli yakıt" konusuna taşınsa daha yerinde olur sanki
Bu gece 12 sonrası LPG'ye indirim mi geldi yeniden? Dün 34 kruş indirimle Aytemiz'den 3.15'e doldumuştum, az önce Fulya BP'de 2.96 fiyat gördüm
beylikdüzü lpg fiyatları 3.07
kabataş po 3.57 :)
Trabzon Akçaabatta istasyonlar çok tutarsız. Genelde firmaların kendi istasyonlarından olmadıklarındanmıdır bilmem opet harici hiçbirisinden istikrarlı bir randıman alamadım. 2 dir shell ve totalden 20 tl gaz 30 tl benzin alıyordum. 20 tl gaz ile 81 km giden arabam bu ikiliden aldığımda 57 km de iken gazı 61 km de ikende benzini tüketmiş. İmkansız delik filan yoksa bu kadar boşa gitmesi. Sanırım opet aygazdan devam edeceğim bundan sonra. Uygun rakama yakıt satan aytemiz ve qpet bile mağdur etmedi şimdiye kadar hiç.
kadıköy ziverbeydeki bp benim tüm bp lerden soğuttu.
evimin sokağının başında bp var mecbur kalmadıkça almıyorum.
kesinlike böyle berbat bir istasyon olamaz... benim de evin dibinde ama sırf yakıt almak için kızıltoprak bp ye gidiyorum.
bir keresinde 50 litre deposu olan aracıma içinde torq dan da bakıp gördüğüm üzere 12 litre yakıt varken 45 litre koydular, bu nasıl iş diye sorduğumda 8 aylık 5 bin km deki aracın yakıt ibresi takılı kalmıştır abi dediler... bir daha da uğramadım... çevreme de hep söylerim sakın ama sakın buradan yakıt almayın diye...
tek olmadığıma eminim...
senelerdir değişen hiçbir şey yok.
ilk olayım 2binli yılların başında 35nc ile uzun yola çıkıcaktım.ordan fullemiştim.herekede yolda kalmıştım.adamlar mazota koyulucak suyu bile abartmışlardı.
tabeladanda çok geçiriyorlar.9lt lik scootera 15lt koymak gibi...
Bu tıp bayı cok fazla.
Her seferınde soyluyorum,cekıs ve menzılı daıma kontrol edın. Memnunsanız o ıstasyondan sasmayın.
Ama bazı markalar var,zaten onların marketıne bıle ugramam...
Abi selamlar,
Konu içerisinde indirim veya zamla alakalı olmadığı için daha fazla kirlilik yaratmamak adına PM ile sormak istedim ancak mesaj kutun doluymuş.
Arkadaşlar hep bahsetmişler, BP ana bayiinden, X marka ana bayiinden alıyorum v.s. gibi. Bu ne anlama geliyor. Yahut bu akaryakıt firmalarının ana bayilerinin nereler olduğunu görebileceğimiz bir yer var mıdır ?
Sabah tam 6 tl den 52 litre shell vpower diesel aldım. = 312 tl
Depoda 80x6= 480 tl
Ne kadar doğru bilmiyorum ama çeyreği bırak yarım deponun altına düşürmem ...
Bu arada pendikten kartal köprüsüne giderken, shell var yaklaşık 2005 ten bu yana ordan alırım ...
Geçen denk geldi pompa filtrelini gözümün önünde değiştirdiler ... Ben anlamam ama bunu her istasyon yapmıyor sanırım ...
İSTANBUL Akaryakıt İstasyonları
şu sitede bütün markaların bütün illerdeki istasyon bilgileri ve kime ait olduğu yazıyor ne kadar güncel bilmiyorum tabi
maltepe minübüs yolundaki shell den alınca.ort. yakıt ile pompa farklı çıkıyor.
feneryolu shell nerdeyse tam cukk tutuyor.
nakit öderim pompacıyla muhatabım.bana göre her ikisininde esnaflıkları güzel.
maltepe Shell için dediydim :)
Ankara'da dizel yakıt için pm alan varsa bana da gönderebilir mi :D
Petrol ve plattslar asagida,doviz ucmazsa indirim olabilir.
Aslinda kucuk bir zam vardi,bakalim ne olucak mazot da...
dün shellden,6tl den mazot aldım.
Ben hep shell alıyorum da v power yerine normal alsak ne olur ki Euro 5 motor.hepsi euro dizel değil mi
Bende sürekli V-Power alıyorum, iki ay önce yakıt aldığım istasyonda V-Power kalmamış, pompacı; "Abi fullSave al, hem daha ucuz hemde daha az yakıyor" dedi, iyi bari birde ona bakalım doldur dedim, arabanın çekişi olumsuz değişti, artı V-Power ile menzilde hiç bir fark göremedim, hatta bir kaç km daha az gitmiş bile olabilir
Not: Araç C4 1.6HDI
ya aratinca tam bulamadim bu m oil den almak zorunda kaldim gecen kumkapidan. opet tarzinda cirkin bir yer de degildi. kalitesi nasil bunun? motorda sikistirma felan yuksek ama vuruntu vs yasamadim alt devirlerde.