Son dakika... Benzine 15, motorine ise 16 kuruş zam geldi
Printable View
Son dakika... Benzine 15, motorine ise 16 kuruş zam geldi
Geçmiş olsun. Benzin 5,12 olmuş sonunda.
Akaryakıt dağıtım şirketleri bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 15, motorininkine ise 16 kuruş zam yaptı.
Ankara’da litresi ortalama 4,97 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,12 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul’da 4,92 liradan 5,07 liraya, İzmir’de ise 4,94 liradan 5,09 liraya yükselecek.
Motorinin litre fiyatı ise Ankara’da 4,32 liradan 4,48 liraya, İstanbul’da 4,27 liradan 4,43 liraya, İzmir’de 4,30 liradan 4,46 liraya çıkacak.
8 TL’DEN FAZLA FARK EDECEK
Deposunu fullemek isteyen benzinli otomobil sahibi vatandaşlar saat 16:00’dan itibaren 8.2 TL daha fazla ödeyecek. Dizel araç sahipleri ise tam depo benzin koymak istediklerinde 8.8 TL ekstra ücret ödeyecekler.
hayaldi gerçek oldu ama 5.12 biraz hayallerimizi aştı gibi
benim benzinli arabam vardı 1 aydır kullanmadığım gidip bi marş basayım aklıma gelmişken aküsü falan bitmesin.
Haftada 60 km ye kadar düştü kullanımım bu ...lere vergi verip ceplerini doldurmaktan bıktım artık binmiyorum
ekşiden nacizane bir yorum gelmiş akaryakıt zammına
"bu ülkede doğmamı sağlayan bahtımı yeniden s.kme isteği uyandıran zam. anasını s.ktiniz ülkenin anasını."cajanek
Vay be 5.12 mi oldu. Geçende 5tl oldu diye sövdüm bir. Çok bitmişti 50tl lik aldım bir hafta anca gidiyor ne yapıcaz bilmem!
Almayın çok basit benzin almayın ben şahsen almıyorum, araba alıcaktım almıyorum, fuzuli harcama yapmıyorum zaten yapamıyorum, kombiyi çok açmıyorum israf etmiyorum halktan çalışan kesimden vergi alamadığı sürece mutlaka düşücek o vergiler s.ke s.ke duşucek.
Ahh bu zamm hic hesapta yoktuuu bu simdi bizide etkiler artik hep 50 TL lik alamicaam tühhh
Yine teget gecirdi
kapatmayın kontakları yaka yaka gezmeye devam edin..
10 tl ye de alırsınız..
Ben 50 lik alıyorum :D :D
Halen dolarlarını bozdurmayanları görüyorum bozdurun artık dolara dur diyelim olmuyor böyle devamlı yükseliyor. Lüt fen tepkimizi gösterelim...
darbe olur milleti sokaga çagırır,dolar yükselir milleti dolar bozdurmaya çagırır her sıkıştıgında sırtını millete yaslıyo,türkiyede olan olumsuz olayları hiç üstüne almıyo herşeye bir bahane uyduruyo bunun adı nedir bilmiyom ne yapmaya çalışıyor onuda anlamadım
100 tl ciler 50 ye düşmüş:)
Abiler techturkey günü falan mı yapsak ? Aramızda 5 er lira toplasak her gün bir üyenin deposu fullense
Ya beyler sürekli zamları gündeme getirerek ülkeyi kriz varmış gibi gösteriyorsunuz sürekli 50 tl alın zamdan etkilenmeyin padişahım çok ya 10 bin dolarda benden bozdurmak için feda olsun