ben mazotu 3.55 ten alıyorum :)
Printable View
ben mazotu 3.55 ten alıyorum :)
İndirim işi noldu geldimi 7 kuruş şakamıymış:)
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) 19 Şubat 2015’te aldığı tavan fiyatı kararı çerçevesince 2 Nisan’dan itibaren il bazında uygulanacak kurşunsuz benzin tavan fiyatlarını açıkladı.
Kurşunsuz benzin fiyatlarına yarından geçerli olmak üzere 7 kuruş indirim yapıldı.
Kurşunsuz benzinin litre tavan fiyatı, yarından itibaren İstanbul’da 4,46 TL’den 4,39 TL’ye, Ankara’da 4.49 liradan 4.42 liraya, İzmir’de ise 4.48 kuruştan 4.41 kuruşa gerileyecek.
Evet beyler viral reklam yapayım. :) Kendi şirketi olan ve yakıtı indirimli olarak almak isteyen benle iletişime geçebilir. Tasitmatiklerde bu ara iyi oranlar var. :)
Motorine 4krş zam... Bir neden yok zam var
Yakita zam yakindir dolar 2.71 brent 60 dolara dayandi
Bence seçimi falan da düşünmüyorlar. Seçim etki etmeyecek ki . Baksanıza 2 milyon oy pusulası basılmış, sanki seçim sonuçları şimdiden belli değil. Geçtiğimiz seçimde Ankara'daki olay gibi halkımız da direnemeyecek ne de olsa polisin yetkileri arttı .
gelmiş 11 kuruş zam
Lukoilden gelen mesaj
FLAS HABER! BENZINE 11 KRS ZAM GELIYOR. DEPOLARINIZI BUGUNDEN ZAMSIZ,USTELIK TARAFTAR KART INDIRIMI ILE DOLDURUN. LUKOIL, YOLLARIN SAMPIYONU!
Benzine 11 kuruş daha geliyor. puuuf :(
dahada gelecek dolar 2,72 yi geçti yeni türkiye hüloğğğ
Bombaleyyoo....Alıntı:
15 nisan 2013 1 dolar = 1,78 tl
14 nisan 2014 1 dolar = 2,12 tl
13 nisan 2015 1 dolar = 2,67 tl
2013 asgari ücret = 978 tl = $ 550 *
2014 asgari ücret = 1071 tl = $ 505
2015 asgari ücret = 1201 tl = $ 450
hamdolsun mu?
Bugun eksi sozlukte gordum.
aklıma direk bu sahne geldi nedense söylencek çok şey var aslındada sadece yazıklar olsun diyorum
https://youtu.be/RgYkJqfgIwA?t=1s
Jdm vti vardi bilimsel yorumlar yapan nerede O ?
Depoları full'eyin beyler bu dolar duracak gibi değil, şemsiye kaçmak üzere.
Benzine b
forumda konuyu gördüm, haberi de düşmüş :)
"ben hep 50 liralık alıyorum" diyenler çıksın meydane :D