sabah fiyatlar aynı idi değişiklik görmedim
Printable View
sabah fiyatlar aynı idi değişiklik görmedim
benzin ve motorin 1 er kuruş zam
Zam değil bu zamcık.min 7-8 kuruşluk zamlara alışmıştık olmadı şimdi
hayret 1 kuruş.. Allah'ın cezaları!
1 kuruş mu vaay be :D:D
Çok merak ediyorum bundan 5yıl sonra benzin 10tl mazot 9tl olduğunda halk yine bu düzene karşı gelmeyecek mi?Yine yollar ful araba mı kaynayacak?
10 tl olsa da binerim diyen koyunlar olduğu sürece 20 tlde yapsan koymaz bu millete.
topuna xxx diyorum :D
Mısırdayım 3 litre benzin 1 dolar.
Ulaşım gerçekten sudan ucuz.
1 krş zam ne yaa dalgamı geçiyolar dolar düştü motorini düşürdüler benzini de düşürceklerine daha bide zam yapıyolar kesin 8 krş falan düşürceklerde ona denkliyolar vallah kafayı yicem birde şu arabaya binme muhabettine ayrı sinir oluyorum sen ben tepki gösteriyoruz diye arabaya binmesek nolucak büyük şirketler yine araç kullanıcak yine alım olucak ses çıkarmadığımız sürece istersek binmeyelim yine bir şey olmaz
yazlığamı gitsem acaba yerleşsem her yer birbirine yakın bir scooter alsam 100-125cc lik pcx tarzı 30 tl lik benzinle bir ay gezerim oralarda :D su muslukdan damacana derdi yok balık denizden üç beş tavuk alsam minik bir kümes kursam köşeye :D yumurtada beleşe gelir :D
secimler yaklasiyo beyler 3 5 kurus indiriler yakinda
Hardcore seven millete teen olmus 1 kurus zam:)
bunların hesabını nasıl verıcekler hıc anlamıyorum bu kadar ınsanın hakkı yenırmı bukadarda olmaz dızel olmus 4.76 allah sonumuzu hayır etsın cok kotu durumdayız...
önce 1 kuruşla sulandırıp arkasından iteliycekler heralde
baska nolabılırkı...
ısınma turu 1 kurusla basladı :)
Benzini 0.5 litrelik pet şişelerde satmaya başlayacaklar artık.Eskiden öğreni işi benzin 20 liraydı şimdi 20 lira atsan pompacıda dötüyle gülmeye başlıyor.
20 lıralık mazotta alınmıyor artık ınsan utnıyo yanı
protesto konusu vardı bulamadım onu buradan hortlatayım nerede linki silindi mi?
sen yazınca zam var sanıyoruz arkadaş :)
http://www.techturkey.com/forum/sohb...akit-alma.html
gündemden dolayı çok etkili olmayacaktır ama en azından ortaklaşa bir eylem kararı almak güzel ztn ilk etapta önemli olanda birlikte karar verip hareket etmekti forumdan destek çok
20 kurus duserse eger bu hırgızlar basına yıne gecerse 60 kurus zam koyar herkes gardını ona gore alsın 30 martta
Akaryakıt zamları neye göre yapılıyor? | Haberand
2009 yılından beri devlet vergı yada KDV artısı yapmadı
Indırım ve zamları döviz ve petrolü fiyatlarından kaynaklanıyor
Ama ÖTV den bile KDV alınıyor ayrı konu
Bu işin icinde olan kişiler daha iyi yorum yapabılır
Bende petrol ofisi indirim kartı var.Litre de benzini 20kuruşa yakın daha uyguna alıyorum.Zararına satacak halleri yok ya.O şekilde bile kar ediyorlardır.
2006-07 senesınde dolar 1.60 ken ben 1.93tl den benzın alıyordum faturam duruyor nasıl zam yapmamıs anasınnsı sıktı ortalıgın bu soyunu sıktıklarım okadar duzenbaz ac kı utanmadan
BEN LAFA DEGIL ICRAATA BAKARIM DIYOR :ofk:
hersey bellı zaten nerde cahıl cuhella var inanıp kanıyor bu hırgızlara daha yorum yapmak ıstemıyorum cunku bır kufur edıcem forum kitlenicek o derece fena kufur ederım susuyorum :icon_tup:
akaryakıt pahalı degilki adam yüzde 65 vergi vergi alıyo,,utanmadan birde diyorki akaryakıt satışı yapanlara indirim yapın biraz,adamlarda diyor ki neyin indirimini yapalım zaten ucuz satıyoz biz,devlette artık neyin devletiyse başımıza bela oldular,,az parayla akaryakıt almaktan herkes utanıyo hekesin ortak sorunu bu,,istersen 50 liralık al rampa aşaglarda yokuşlarda arabalar stop eder binemessin ki,,,
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun bugün yapılan toplantısında 5015 Sayılı Petrol Piyasası Kanunu'nun 10. Maddesi çerçevesinde, Resmi Gazete'de yayımı tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "tavan fiyat" uygulanmasına karar verildi.
Bu karar çerçevesinde litrede dağıtıcı ve bayi paylarının toplamı, benzin ve motorinde 37 kuruşa indirilerek sınırlandırıldı.
Firmalara göre değişmekle birlikte akaryakıt fiyatında yaklaşık 15 kuruşluk indirim uygulanacak.