ama olsun bizim duble yollarımız var..
Printable View
ama olsun bizim duble yollarımız var..
Cari cacık aman açık kapanacak ya benzine zam yapsınlar, hayır bununla kurtaracak olsak tamam yapalım zammı düze çıkalım sonra düzelsin bişeyler ama 20kuruş benzin zammıyla olacak iş değil ki bu..
her benzın aldıgımda isyan edıom bu fıyatlara yeter artık lan dıyıp yola benzın dokup yakacam o duruma getırdıler ınsanları ,bircok arkadasımın yurt dısı planları var nsl kacar gıderım dusuncesınde yasanılmaz hale geldı guzelım ulkeyı ne hale getırdıler, verdıgımız vergılerle rte nın sulalseını zengın ettık gemilerden sonra ufo almazlarsa iyi lanet gırsın bunlara ...
boşalan kutuları fazlasıyla dolduruyorlar
Durmak yok yola devam hak ediyoruz resmen bu kadar embesil bir arada olunca yapacak birşey yok gelecekte görecegiz ne yolsuzluklar vs olacak ekonomisi biten ülke zaten icten feth edilmiştir
pek çok şey yazılıp çizilirde henüz çok erken dolar 2.5 psikolojik eşiği aşmadığı sürece ve o eşiğe dayanmadığı sürece ben ciddi sokakdaki vatandaşa tamamen yansıycak bir şey olucağını sanmıyorum.. ama 2.5 eşiğine gelinir yada aşılırsa bana göre büyük ve orta ölçekli firmalar koruma refleksiyle pek çok önlem alıcakdır işçi çıkartmada bunların en başında geliyor işde o zaman kriz denilen şey sokakda yolda hatta insanların evinde sofrasında kendini iyiden iyiye hissettirir.. hepimizde hissederiz..
Allah göstermesin..
aldığım bir habere göre mazota zam geliyor adana BP petrolleri saha müdüründen mesaj geldi. tanker alın diyor :D
petrol muhasebesinde çalışıyorum.
Lukoil'den gelen mesaj'a göre bu gece zam olma ihtimali varmış..
gece mazota zam 10 kuruş artı eksi
gelsin baba gelsin , az bile yapıyorlar.hiç ümidim yok ama belki en azından 3-5 salağın , biatçının aklı başına gelir.
Zam ne kadar???
dün dediğim gibi zam haberi doğru çıktı 14 kuruş dediler bize zammı ama değişebilir
İthal ettiğimiz ham petrol rafineride işlendiğinde belli oranda benzin, motorin, fuel-oil vs. elde ediliyor. Bu aşamada, Türkiye'de ham petrolden üretilen benzinin yarısı tüketilemiyor. Böyle olunca, Türkiye tüketemediği benzini yurt dışına 1,7 TL civarında ihraç ediyor. Daha açık bir anlatımla, benzin Türkiye'de yaşayanlara 5.00 TL'ye, yurt dışına ise 1.83 TL'ye satılıyor. Aslında o benzin 1.83 olsa zaten türkiyede biter ve dış devletlere satılmak zorunda kalmaz :) ama işte ..( siz anladınız ) :)
OPET ten mesaj geldi 13 kuruş zam motorin.
vay a.9 bu nedir arkadaş...
Simdi cnbc e soyledi 12 kurus mazot a zam.
Aynen devammmmn. Bu zam Hep 50 tl lkik aliyorum diyenlere gelsin.
Şundan 3-5 ay önce 5 lira olsun zengin fakir belli olsun diye dalga geçerdik. Nihayet oda oldu. Nasipse 10 tl sırada. İnşallah onu da tez zamanda görürüz.
10 tl olursa ben devamlı 20 tl alıyorum aga diyen kardeşler artık shot bardağında gargara yapıp fondip yaparlar.. :)
anasını belledıler durmak yok amk
sırada lpg var benzin mazota geldi boş geçmezler
5 diyoduk 6 ya gidiyo hadi hayırlısı
pisayada az yakan araba kalmadı yaaa
45 lt.mazotta 4.66 dan 4.78 hoş eder 6 lira daha girdi saygılar
araba almak mesele değil de gönlünce binebilmek mesele olmaya başladı...
bu nasıl fiyatlar
zamlı fiyattan kıl payı kurtulduk bugün 1500 lt mazot alıp tankeri doldurduk :) 180 lira kar elde etmiş olduk
yok artık 14 kurus ne ya. 3 aydan bu yana mazota 3. zam geliyo ilk iki zam 10 kr du , sonumuz hayır değil vallahi
durum hiç iyi değil demek ki seçim yaklasınca bile zamcıklar yapabılıyorlar
Mazotun da 5 liraya dayandığı günleri gördük. Hadi bizleri geçtim nakliyeciler?
Bu gece veya yarın geceden itibaren mazota yine zam gelecek.3 kuruşla 10 kuruş arası. Dolmuşta çalışıyorum yandık .Mazort 4.70 olacak kazandığımızı mazota yatırır olduk.Ama olsun bizim millete haktır bu
cumartesi benzini 5.17 den aldım ***** ay sonu kafamı pompalara vurasım geldi pahalı diye yakınıyorduk ilk defa bu kadar koydu :Deli:
10 lira olsun belki o zaman vatandaş ikildiğini anlar
35 cl votka olmuş 27, benzın 1lt 5 çokmu, yemın ederım ayık kafayla benzın almıyorum :)
Merak ediyorum ne zaman kontak kapatıp eylem yapılacak....
2011 model dizel aracım var. İlk aldığımda, depo boşalınca 135 TL ye dolduruyordum. Bugün az önce iki ÇIBIH yanarken 173 TL ödedim. Bu nasıl bir zam anlayışıdır, ne acımasızlıktır, ben anlamadım. Herkesin de keyfi yerinde ha.
Hay lanet olsun ya, dizel aldık diye seviniyodum benzinliye her dakka para baymicaz artık diye ama bu gidişle bi değişim olmicak gibi.. Pompaya yansıdı mı zam? sabah alırken dikkat etmemişim şimdi shell'iin sitesinden baktım 4.56 görünüyo iki gün öncede öyleydi?
akaryakıta yapılan bu zamlar nereye kadar sürecek çok merak ediyorum