bugün gece 12 itibariyle motorin ve benzine indirim var
Printable View
bugün gece 12 itibariyle motorin ve benzine indirim var
4.97TL olucak deniliyo Benzin 95/97 oktan.
4.96 olcakmış benzin bu akşam 12 den sonra 4 krş daha indirim olucakmış inş daha cok düşer şu benzın fıyatı :D
Benzinde 9 Motorinde 8 Kuruş indirim OPET arkadaşlar.
4,35den nitro aldım.Fiyatlar aynı olunca birde nitro deneyeyim dedim.İşin ilginci depo yine aynı fiyata doldu.6senedir 40litre mazot alan araba bugün 43 litre mazot aldı:D Yine kar edemedik, yarında indirim varmış yine şansımız hiç yokki arkadaş:D
Dün aldım gene 50 ya :D Ben mazot alınca indirim oluyor isyaaaaaeeen :D
su mazot bıraz daha dusse ıyı olucak :D
Tavan fiyatı uygulamasında baz alınan İstanbul Avrupa Yakası'nda 12-15 Nisan tarihleri arasında benzinin tavan satış fiyatı 4,99 lira, motorinin tavan satış fiyatı ise 4,29 lira olarak belirlendi.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, tavan fiyatı uygulamasında baz alınan İstanbul Avrupa Yakası'nda 12-15 Nisan arasında benzinin tavan satış fiyatını 4,99 lira, motorinin tavan satış fiyatını 4,29 lira olarak belirledi.
Kurulun, dağıtıcı ve bayi paylarının toplamını 2 ay süresince litrede benzinde 44 kuruştan, motorinde ise 51 kuruştan 37 kuruşa indiren kararının ardından, akaryakıt ürünlerinde 12-15 Nisan tarihleri arasında uygulanacak fiyatlar açıklandı.
Buna göre, tavan fiyatı uygulamasında baz alınan İstanbul Avrupa Yakası'nda 12-15 Nisan arasında benzinin tavan satış fiyatı 4,99 lira, motorinin tavan satış fiyatı 4,29 lira olarak belirlendi. Böylece benzinin litre fiyatı 2 kuruş, motorinin litre fiyatı 1 kuruş arttı.
Söz konusu tarihlerde İstanbul Anadolu Yakası'nda benzinin litresi 4,99 lira, motorinin litresi 4,30 liradan; Ankara'da benzinin litresi 5 lira, motorin litresi 4,30 liradan; İzmir'de benzinin litresi 5,01 lira, motorinin litresi 4,28 liradan satılacak.
Benzin 4 gün bu fiyattan satılacak! | GAZETE VATAN
koskoca 1 sayfa haber var 3 paragrafda aynısı yazmasa iimiş :D 4.99 ve 4.29 olmuş :D
herneyse bide mühim soru bundan sonra nolucak acaba
12.04.2014 tarihinden geçerli olmak üzere benzine 2 krş motorine 1 krş zam
Hahaha geç kalmışlardı hazırlanalım biz bu sefer 6 olur benzin yaz sonuna kadar
Bugün 4,28'den aldım shell
gunde ortalama 50 tllik akaryakıt alıyoruz.Ve hiç bir kampanya, indirim, kart, puan Vs. mevzusu yok.
indirim yapan yada kart sahibine avantaj sağlayan herhangibir istasyon var mı bildiğiniz ?Biz de faydalanalım :)
Tavan fiyatı uygulamasında baz alınan İstanbul Avrupa Yakası'nda 12-15 Nisan tarihleri arasında benzinin tavan satış fiyatı 4,99 lira, motorinin tavan satış fiyatı ise 4,29 lira olarak belirlendi.
Ya bunlar tavan ve taban fiyat ne karıştırıyor. Ya da bizlerle büllük geçiyorlar. Başka açıklama bulamadım.
Yarın motorine 4, benzine 5 kuruş zam var.
5tl'yi geçti yine benzin.Tavan fiyat uygulamasında max 5 tl olarak sınırlandırılmamışmıydı bu fiyat?
Dolar düşüyor benzin çıkıyor kafayı yicem.
Bu zamlar yüzünden 5 10 seneye akü kadar motoru olan arabalara bineceğiz galiba
Bana gelin hepinize BP CLUB kartı vereyim yoğun yakıt alanlar 300 400 tl 500 tl bile bedeva puana ulaşan var ;) , valla yakıtımıza sonuna kadar güveniyorum 100 oktan olsa getirticem
yaa arabayı aldık zam gelmeye basladı ufff
Shell kart kullaniyorum 7 tl birikmis ancak 97 oktan nitro ciktigindan beri aliyorum shellden ayda 300 -400 km yapiyorum :)
İstanbul ataşehir tarafında nerenin benzini iyi bilen varmı ?
Opet kartımda 195 TL birikmişti, 2 hafta önce silinmeden harcadım hepsini. Haftada en az 400 km yapıyorum, Opetten başka yerden almadığımdan da güzel birikiyor.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, tavan fiyatı uygulamasında baz alınan İstanbul Avrupa Yakası'nda 19-22 Nisan arasında benzinin tavan satış fiyatını 5,05 lira, motorinin tavan satış fiyatını 4,35 lira olarak belirledi. Böylece benzine 1, motorine 2 kuruş zam yapılmış oldu. Zamlı tarife bu gece saat 00:00 itibariyle geçerli olacak
moraliniz bozulmasın diye yazmamıştım
Her zaman Başakşehir shell den 97 alırım ama bu gün alamadım. Artık satılmıyor denildi. Konu hakkında bilgisi olan var mı
19.04.2014 tarihlerinden geçerli olmak üzere K.Benzine 1 Kuruş Motorine 2 kuruş zam gelmiştir.
basladilar dayamaya inceden inceden hayirli ugurlu olsun
23.04.2014 Tarihinden geçerli olmak üzere Motorine 1 kuruş %0,07 zam gelmiştir.
4 güne bir zam yapmak... Sessizlik...