gazda indirim mi oldu gecen hafta 2.55den almıstım dün gördüm 2.48e düşmüş
pendik Po fiyatları yakıtı güzel
Printable View
gazda indirim mi oldu gecen hafta 2.55den almıstım dün gördüm 2.48e düşmüş
pendik Po fiyatları yakıtı güzel
benzine yine bir zam var bu gece yarsıından sonra.. benzin TARIHIN REKORUNU kıracak...
BENZINDEN TARIHI REKOR
seçim bitti, zamlar art arda gelmeye bşaladı... :(
Rıdvan..
Allah kanser tedavisine harcamaya nasip etsin aldiklari yedikleri vergilerin kurusuna kadar HARAM ZIKKIM OLSUN, helal etmiyorum kul hakkimi, Bu kadar pahali benzin, Bu kadar pahali araba hic bi ulkede yok!!, Pasalar S600 lere biniyor ama motor hacmine gore vergi almak kadar sacma ve duzenbaz kazikbir sistem kullaniyor...Neyse, eger bu post icin ceza veren admin olursa anus kilidir zaten buranin yonetimi osuruktan nem kapip paso banliyo beni....
Koyunlar,inekler sessiz kalmaya devam etsin... Ben benzin zammına değil parlak asfalta bakarım..........
hayıflanıyoruz ama boşuna.. bela okusan neye yarıyor küfretsen neye yarıyor..
Allah yukarda ben bu kadar para hırsı bürümüş bir yönetimin seçim konusunda şeffaf olacaklarını da zerre düşünmüyorm..
Allah'a havale ediyorum..
Ne desek boş..her gün didinip emeklerimizle cebimize giren parayı litresi 5 tl'den benzine verince içimden söylediklerim herşeye yetiyor..Allah'a havale ediyorum..
Az bile....
İnsanlarla resmen oynuyorlar ya :)
allah nasil uygun goruyosa ole yapsin bunlri ne diyim
Eşek olana semer vuran çok olur.
deveye diken insana ..ken yaranır demişler,yaşı genc olanlar bence yerleşicek ülke baksın kendıne çolugu cocugu hıc olmadı manyakların,eşkıyaların,hırsızların arasında büyümesin
Hic sasirmadim
kendisi v12 merso ya biniyo kodumun oğlu ...
Sitenin altındaki bir yorum:
84caner25 Nisan 2014 Cuma 11:55
halkını düşünen bir başbakan oldukça korkmayın 50 lira olsun önemi yok....
Ne güzel düşünüyor benim güzel vatandaşım :)
Halkını düşünen bir başbakan, dünyadaki en pahalı benzini milletine reva görüyor :)
Siz gereksiz yere keyfi bol bol kullanin adamlar zam koymaya devam eder hatta bazilari cikar 10 tl olsa yine binerim der.bu kafayla devam edildigi surece zevk almaya bakicaz
Pek öyle degil aslinda kirsal hariç,bide anlamadigim su an e5 te araba yok denecek kadar acik yol,ama 100mt başı polis var belli biri geliyor gecicek vs vs , istenince oluyormus yok ediliyormus trafik ama neden trafigi bitirsinler ! Dunyanin en pahali benzini = trafik haliyle gözler $ işareti tabi bitirmezler amk spor gazetesinin evlatlari,e5 te cik rolling yap su an
03.05.2014 Tarihinden geçerli K.Benzinde 5 krş %1,13 Motorinde 5 krş %1,37 indirim olmuştur :)
Off iyi ki bugün almamışım , depo tamamen boş neredeyse :)
51 sayfa geçmiş, somut bir adım yok. Evet nerede protesto ediyoruz?
10.05.2014 Tarihinden geçerli Benzinde 6 krş Motorinde 2 krş indirim olmuştur. Hayırlı Olsun.
6 krş görünce kan beynime sıçradı bian
daha ınmesi lazım motorının 3.80 e felan anca o zaman guzel olur 4.27 ne anasını satım
dün facebookta böyle bişey gördüm nekadar doğru bilmiyorum
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...35351024_n.jpg
şu anda izmirde 4.92 5.07den düştü gülümsetmedi desem yalan olur ama daha da düşsün inşallah.
O kadar petrol kaynağımiz var hic birini kullanmiyoruz ayrica en pahali benzini kullaniyoruz
aq bundan sonra zam yapmazlarsa. zaten ciğerimizi .iktiler bu saatten sonra 10 lira olsa ne olur.
Total den alıyorum bende %5 lik indirim alıyorum arkadaşım sayesinde benzin 4.73 e geliyor
yakında tavan limit anlaşması bitiyor galiba
Konuyu epey okudum sakin olun cunku cahile laf anlatmak atese odun atmak gibidir asla anlamazlar . Turkiye nin ekonomi buyudu haberiniz var mi diyor arkadas evet dogru buyudu yalan degil ama sunuda unutma Hindistan fakir mi diye sorsam evet dersin oda en son baktigimda dunyanin en buyuk 4. Buyuk ekonomisine sahip ulkeydi. Turkiye asla ilerlemez bu kafada benzin 5.50 olur yakinda bekliyorum. Cebinde ucak parasi yok airport yapiliyor diye seviniyo kadin . Cok dagnik yazdim ama mesaj alindi bence. Turkiyem diren ...
Bir mesaj daha yazmak istedim , benzin zamlariyla ilgili yaklasik 40 gun once Danimarka ya gittim. Milli geliri ve ekonomisi yuksek bir ulke. Ilk isim bir benzin tabelasi bulup instagramdan paylasmak olmustu en pahali yakit 12kr gece 9 kr na kadar dusuyor yani 3.60 tl lpg yasak bu ulkede. Alim gucunun yuksek oldugunuda unutmayalim iste minik bir karsilastirma daha size ; Bir gurbetci kardesimiz bauhause da calisiyor 5 gun 4 saat calisiyor yada isterse izin gunude gelebiliyor maasi 10.000 kr yani 4.000 tl burdaki bauhause calisani ise 800 ila 1.200 lira aliyordu en alt seviyedeki ikisininde yaptigi is ayni ayni firma . Umarim alim gucu milli gelir ve ulke ekonomisi arasinda ki farklari anlamissinizdir . Benzin pahali hemde cok...
14.05.2014 Tarihinden geçerli Benzinde 1 krş zam olacaktır.
hıç şaşırmadım
tam olarak neye direncez ben kavrayamadım ??
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 17-20 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Avrupa Yakası'nda benzinin litre fiyatını 4,94 lira, motorinin litre fiyatını ise 4,28 lira olarak belirledi. Yeni fiyatlarla birlikte benzinin litre fiyatı 3 kuruş, motorinin fiyatı ise 2 kuruş artmış oldu. 17-20 Mayıs tarihlerinde İstanbul Anadolu Yakası'nda benzinin litresi 4,94 lira, motorinin litresi 4,29 liradan satılacak.Ankara'da benzinin litresi 4,95 lira motorin litresi 4,29 liradan, İzmir'de benzinin litresi 4,96 lira motorinin litresi ise 4,27 liradan satılacak.Benzine zam geldi - İHA