Yam yamlar kendılerıne otv payı acmak ıcın bızım karlarımız yuzde ıleyken,sabıte cevırdı ve ekonomıyıde batırarak fıyatları ucurudlar.
Bundan dolayı 1200 den fazla bayı battı....
Printable View
80 liğe çevrilmiş 50 lik kuba blueberry vardı, ben hiç o 4.5 5 lt leri görmedim. Şuan 250 lik xmax var onda da o lt leri görmedim. Ha ama sürekli tapagaz gitmişliğim de yok.
Benzer mesfadeyiz benim de ev iş arası 11km kadar. 50 lik ile çok rahat gidip geliyordum. Benzin evet pahalı ama elektrikli şarjı bitti menzil vs derdi ile uğraşmak bana çekici gelmedi.
Ha elektrikli fatbike lar da o km lerde rahat sizi götürür getirir onu da bir inceleyin derim. skyjet nitro aldım ben işe gidip geliyorum arada gayet sorunsuz bir gidiş geliş oluyor .
Sürekli 20+ km lerde ortalama yapıyorum.
3 tane kuba blueberry aldım satmak için 2 si 50cc 1 tanesi 80cc 50'likleri sattım 80'liği satmadım. Elim ayagım oldu resmen sehir ici isimide goruyor cok pratikler ama biryerden sonra gercekten yetmiyor daha hızlı olsun diyorsun trafikte. Yakıt olayı bende 1 depoya 90 Km yapıyorum ortalama yani 1 lirayı rahat goruyor cunku gitsin diye surekli tapagaz gidiyorsun. Bazen eşimle geziyoruz yine 50 60 km arası hızı rahat goruyor.
Enistemde benimle beraber elektrikli aldı iyi bir modelde aldı oda 50 KM civarı top speed var bazen ablam ve 3 yasındaki yeğenimle binip turluyorlar oda memnun ama 50'cc motora gecmek istiyor cunku onunda hızı yetmiyor biryerden sonra ve motora gore daha kucuk oldugu için trafikte hiç iplemiyorlar.
Bence ikinci el piyasası olan dusuk km bi 80cc al dene begenmezsen satarsın piyasası gercekten cok hızlı.
benim iş yerim git gel 13-14 km. güzergahım %95 düz, şu kalın tekerli citycoco lar nasıl acaba, işimi görür mü kullanab varmı aramızda. benim zamanla işim yok. dükkanda tek çalıştığım için hızlı gitmeyle de işim yok. tavsiye eder misiniz
citycoco ile ugrasma .13km citycoconun harcı degıl. daha cok keyıf amaclı. sahıl yoluna cıkıcan keyıf yapıcam hemde ılerlıcen seklınde. ulasım ıcın kullanılır ama dogru arac degıl
Hafta sonu 2 motor ( 1 tane xmax250 1 tane xmax400 ) Asos turu yaptık geldik, 1 gece konakladık.
Her motor 2 kişi, ve 1 dolu sırt çantası. 400cc olanlar 4.2 litre yaktım git gel gez ortalaması, 250 cc olan 3.8 litre yaktı.
Şehir içinde Cf Moto NK250 ile işe git gel yapıyorum 1 haftadır 4.3 litre yakıyor şehir içinde.
İstanbul-pamukkale-datca-istanbul 2000km yol yaptım 8 günde seat Leon 1.6 TDI sw ortalama yakıt tüketimi 6 lt.... İstanbul'dan çikista 24 TL ile fullemistim datcadan dönerken 28 kusurle mazot aldım herşey 1 haftada oldu........1.6 dizel araç yol yapmak bile acıtır oldu
6 km tek yön tehlikeli, çukur olur bir şey olur, bugün yoktur yarın yenisi açılır. hem çap olarak küçük tekerli bir şey almayın, ölebilirsiniz, daha kötüsü sakat kalırsınız Allah korusun.
50'lik motorların tekerleri bile bazen küçük kalabiliyor, vespalar falan dahi öyle, yeterli ama yine de bir xmax veya naked motorlar gibi 16-17 inç jantlı motorlar çok daha güvenli uzun mesafelerde
bu açıdan da bakın olaya
üstünü kestir , tente teşkilatı da koyma ama açık yerleri brabdayla kapat tekne gibi
ağırlık azalır
daha az yakarsın
2.60 doğru mu :D
Yaklasık 90 krs motorın zammı
80 krs benzın ındırımı var. Gece 11.30 da pıyasa kapanıyor.
1.27 mazota zam
Neyin zammı bu
***** gün kazandığımızda andım olsun 1 hafta sokakta yatıp sadece dans edip eğlenicem.Bunuda buraya yazdım,her gün video atacam buraya.
Brent 6$ kadar düştü
Bu akşam ki zam iptal edilmedi mi hâlen
'Benzin ve motorin fiyatları rahatsız edecek düzeydedir' - Recep tayyip erdoğan. Bizim için demiyor global piyasa hakkında konusuyor herhalde reisi cumhurumuz. Yoksa internet explolerla bağlanmak lazım bu fiyatları bu kadar geç farketmek için.
Sadece takıpcı kazanmak ıcın sacma sapan haber yapıyorlar.
Ustune bırde benden duyun falan dıye eklıyorlar! hahaha
Whatsapp mesajından gelen herseye ınanıp paylasım yapıyorlar.
Petrolun tek basına gevsemesı bır anlam ıfade etmez. Hem malın fıyatı hemde dolar dısmelı
fed faiz arttırdı. dolar düşmeyecek muhtemelen.
Brent 112$
Mazot 29.99
Hemen zam yapanlar bu akşama indirim getirmiyorlar
Fıkra bu kadar
Brent 122$
107$ düştü
Bir kuruş bile indirim olmadı
Millet hahooov diyince sus payı 25 kuruş indirim yapmışlar ;)
25.75 altı görmediğim sürece kardayım. en azından haftasonu Datçaya giderken.
Muhteşem bir indirim.Doldur doldur depoyu bitmez.
Petrol tek basına bır sey ıfade etmıyor. En onemlısı kur dusmelı.
Ayrıca benzın ve motorının fıyatı dusmelı kı petrol da dusunce bır seye yarasın.