Az gelmiş bu fırsatı nasıl kullanamadılar.
Printable View
Az gelmiş bu fırsatı nasıl kullanamadılar.
herkes 50 almaya devam ama dimi _?
artık benzinliğe gitmeye korkar oldum genemi zam
Isparta'da P.O'dan geçen hafta 5.04'e aldığım benzin iki gün önce olmuş 5.15...
Maşallah maşallah vatandaşın üstünden geçinmeye devam... :ofk:
Az önce halkali opet ten 4.50 ye aldim. Yazin sonuna 5.00 garanti diyorum.
iyice azıttılar vallahi , sonumuz hayır olsun.
böyle devam ederse artış durmaz.
bence milletce nasıl uyuduğumuzun kanıtıdır trafikte dikkat ediyorum da hemen hemen her arabada 1-2 kişi var affedersiniz evin içinden wc ye yol yapsalar ona bile arabayla gidecek bir milletiz her şeyi bi kenara bıraktım dibimizde adamlar petrol içinde yüzüyor bizim ülkemiz dünyada en pahallı benzin sıralamasında üçüncü sırada
Akaryakıtta yeni 'köpük' oluştuğunu tespit eden EPDK dağıtım şirketlerini fiyatların düşürülmesi için yazılı olarak uyardı. Yarına kadar motorin 6, benzin 3 kuruş inmezse tavan fiyat gelebilir.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt dağıtım şirketlerini bir kez daha yazıyla uyararak, yarın akşama kadar motorin ve benzinde oluşan 'köpüğün' giderilmesi ve fiyatların düşürülmesi konusunda uyardı. Motorinde beklenen indirim 6 kuruş, benzinde 2-3 kuruş. Şirketlerin, indirim yapmaması durumunda yeni bir 'tavan fiyat' uygulamasının gündeme gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) Irak'ta estirdiği terör dalgasıyla artan petrol ve dolar kurundaki yukarı doğru hareket, akaryatık fiyatlarına şok zam olarak yansıdı. Benzin ve motorine 10 ile 12 kuruşluk zam yapıldı. Dış etkenlerle akaryakıtta oluşan zam koridorunda, Ankara'dan gelen bir haber sınırlı da olsa indirim umudu doğurdu. EPDK, bir kez daha akaryakıt sektöründe dağıtım şirketlerini yazılı olarak uyardı. EPDK, gönderdiği yazıda, gerek benzin gerekse de motorin fiyatlarında bir miktar yukarı doğru sapma olduğuna işaret etti.
EPDK'dan akaryakıt şirketlerine son uyarı-Sabah - 22 Haziran 2014
10 12 kuruş zam 3 4 kuruş indirim oda dağıtıcıların kârından kendilerine gene bişey yok şu vergiyi kaldıralım demiyorlar.
Dağıtıcılarda bıraksın gitsin komple kendi ellerine geçsin istiyorlar sanırım .
motorine 12den sonra 7 kuruş indirim geldi :(
Hell Me..
http://i60.tinypic.com/i4pp1t.png
6lira olmak uzere
Benzin fiyatlarında bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 8 kuruş indirime gidildi.
Epeyidir zam yoktu düz 5 liraydı, zam geldi diye düşündüm ama yanılmışım..
Benzine litre fiyatı üzerinden 11 kuruşluk indirim yapıldı.
hemen bi benzinli araba almalıyım
Haftaya 30 kuruş zam gelir açığı kapatırlar
korkuyorum :(
Çok korkuyorum, nasıl bir zam ne zaman gelecek acaba.
rusya ve venezüella düşük petrol fiyatlarından memnun değiller. yakın zamanlarda petrolün varil fiyatında artış olacaktır.
Çok daha düşük olması gerekir
Varil fiyatları çok çok düşük seviyede.
4 yılın en düşük seviyesinde ve %25 kayıp yaşadı
Bize zam saniyede , indirim aylar sonra bile gelmiyor.
yarın 9 kuruş indirim var benzinde
tövbe estağfurullah
benzine aldım şuan arabayı
Hemen fullemeliyim.
Benzine yarından itibaren 7 kuruş daha indirim geldi 4,74 oldu istanbul fiyatı,yaşasın benzinli büyük motorlu arabalar :D
beyler dün aksam daha indirim oldu 11 kuruş.
bu akşamdan itibaren 9 dahamı düşücek ? karışıklık olmasın. ?
Aslinda az bile dusurduler petrol varili 80 dolara indi , su an 4.000 tl civari olmasi lazim en kotu., ama hala devletmiz milleti afedersiniz .ikmeye yer ariyor.
biraz önce aldım 4.71 çok şaşırdım doğrusu baya inmiş iki günde
shell - normal 95 oktan 4,72 95 oktan nitro 4,74 saat 00.00 dan itibaren
K.Benzinde%1,8(8 Krş) indirim olmuştur... :)
yüzde 65 vergi yok bu kelime oyunundan başka bir şey değil.
benzine çıplak halde 2.5 lira desek yüzde 100 vergi ile 5 lira olur. 5 lira üzerinden 2.5 lira vergiyi düşünürsek yüzde 50si vergi gibi gelir. yüzde 65 vergi burda yanılsama en aşağı yüzde 180 gibi bir vergi var.. vergili fiyat üzerinden vergiyi düşündüğümüzde artan her oran makası daha da açar. sayılarla verdiğimiz örnekte 2 kattan gerçek oranda verdiğimizde 3 kata yaklaşması gibi..
Ankara'da damla petrolde benzin 4,54.Deneyen alan memnun olan var mı?
dün aldım, fena gelmedi, 2. alışım
Alıp stoklasakmı borsa misali :/