2 liralık benzini, ufak çocuğu kandırır gibi 5 liralara sabitleyip 10 kuruş zam 20 kuruş indirim 20 kuruş zam 10 kuruş indirim yaparak oynuyorlar ya... yani ne denir ki.
Printable View
2 liralık benzini, ufak çocuğu kandırır gibi 5 liralara sabitleyip 10 kuruş zam 20 kuruş indirim 20 kuruş zam 10 kuruş indirim yaparak oynuyorlar ya... yani ne denir ki.
Toplam 20 kuruş oldu, hadi hayırlısı.
45 litre depom var :D neredeyse bitmişti. Tam doldurayım desem 9 lira. :D Sigara parası çıkmıyor yine. Neyse buna da şükür. Padişahım çok yaşa !
GECE YARISINDAN İTİBAREN GEÇERLİ
Sektör kaynaklarının verdiği bilgiye göre, 8 kuruşluk indirim gece yarısından itibaren geçerli olacak.
FİYATININ 4.17-4.18 LİRA OLMASI BEKLENİYOR
Son indirimle birlikte İstanbul'da motorin fiyatlarının ortalama 4.17-4.18 lira olması bekleniyor.
4 GÜN ÖNCE DE BENZİN FİYATINDA İNDİRİM OLMUŞTU
Ankara'da litresi 4,80-4,81 lira olan 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı, indirimin ardından 4,72-4,73 liraya satılmaya başlandı.
İSTANBUL'DA LİTRE FİYATI 4.71 LİRA
İstanbul'da litresi 4,79 liradan satılan 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı 4,71, İzmir'de ise 4,80-4,81'den satılan 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4,73 lira oldu.
KURŞUN BENZİNİN LİTRE FİYATI 4.73 LİRA
Üç büyük ilde 4,81 liradan satılan 97 oktan kurşunsuz benzinin litresi de indirimin ardından 4,71-4,73 liradan satılmaya başlandı.
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.
kaynak sondakika.com
İndirim yansımış arkadaşlar
Saat 23:00 4.27 TL den aldığım mazot, eve geri dönerken 4.22 Tl olmuştu
Haberimizde yoktu, 100 tl lik doldurduk bir de :)
2 ayda petrol nereden nereye gelmıs,akaryakıt neolmus?
Halkı duzmeye devam!
m5 arifesinde güzel oldu bu :D
shellde fuelsave dizel 4.17, nitro+ dizel 4.19 şuan
http://www.shell.com.tr/products-ser...l-pricing.html
Benzin 4.50 olsunda cooperS sevdam son bulsun :)
şu indirimli benzinden almadan zam gelmese bari :) depo fulliceğimizden değilde psikolojik :)
iskitler total'de benzinin litresi 4,56 TL ;)
totalde 4.56 mı :S
bizim burda 4,71 yahu..
bas alkolü ver müşteriye
müşteri paraya bakar
Arabaya biniyordum 5küsürlerden alıyordum arabayı toplamaya soktuk benzin düştü zam gelmese bari :)
Pazar günleri izmir aytemizde 4.39 :)
Tüm ülkelerde %25 e yakın düşen yakıt fiyatları bizde %6-10 düştü , yani zam yapılmış olarak da düşünebiliriz :D
Burada $3.39 dan $2.49 a fln dustu. Tr de yine gostermelik indirim. Durmak yok s..ye devam.
Az indirim değişik bir zam türü. :D
12 den sonra lpg ye 25 kuruş indirim var diyolar doğruluk payı nedir bilen var mı ?
Eskişehir yolu üzerinde Turkuaz Toki ye gelmeden Alpet var orada mazot 4,09 Alpet nasıldır bilen var mı
biraz önce fulledım şanlıurfa sheellde
00:01 de 12 kuruş benzinde indirim almayın bügün :D
Ooo bi escalade mi çeksek naapsak
ooo alırım bi dal :D
Mazotta yokmu hareket :)
Öldürücü darbe vurup bir anda çay kaşığıyla verdiklerini kepçeyle geri alıcaklar gibime geliyor :)
Hampetrolün varil fiyatı, dün 4 yıl sonra ilk defa 80 doların altına geriledi. Petrol fiyatlarında son 4.5 ayda yaşanan düşüş yüzde 30'a ulaştı.
Ortadoğu'da çok büyük olaylar olmadığı sürece belli bir süre daha fiyatlar böyle gide ya da biraz daha aşağı inebilir..
nedense korkuyorum :)
Vay arkadaş benzin 5 lirayken v6 v8 lpgsiz araçlara bindik. 1.6 hacme gectik petrol fiyatları düşmeye başladı. Yinede ümitli değilim 3.5 4 liraları göremez 4.5 ta sabitlerler.
Kaderde 1,20 den olmak varmış yapcak bisey yok
11 kuruşluk indirim varmiş bugün benzinde...
mazutda yok mu yea
benzını fulledım hala full duruyor subata kadar kullanmicam alıp bıdonla zulamı yapsam
Elimde bidonlarla istasyonun önünde bekliyorum MAZOTA da indirim gelsin yoksa benzin alır koyarım CDTI a :D
V serisi motorlara bakiyorum bu ara :D
shell de çalışıyorum 13 krş indi fiyatlar bu akşamda mazotta indirim olucak diye bi söylenti var