ben pes ettiğim falan yok yalaka olan oruç tutamadığın nefsini körükleyemediğin için yalandan Müslüman olanda sensin boş boş konuşanda onun bunun hakkına girende sensin o cnc makinelerini nasıl aldın ? neyse ya boş adamsın :)
Printable View
kanser ilaçlarından bahsediyorsanız ona lafım sözüm yok. ahkamda kesmiyorum.
ayriyetten benim rte'ci olduğumu nereden çıkardınız iki dakikada ben onu anlamış değilim :) devlet diyorum rte'den bahsetmiyorum.
neyse boşverin ben pes etmiş olayım sizdemutlu olun sevinin kalın salıncakla :)
o cnc makınalarını akp ye oy verdim bana hedıye ettiler , senden daha pahalı fahişeyim yanı 1 torba kömüre satmadım kendimi ;)
sen benım oruc tutup tutmedıgımı yada müslüman oldugumu yada herhangi bir zümreye ait oldugumu nereden cıkarıyosun ?
işte siz ve sizin gibiiler böylesiniz bir tartışma içine hemen dini alet eder , oruçtan namazdan zekattan girersınız
sen işin içine soktuğun için bende soktum cevaplamakta zorlanıyorsan boşver cevaplama bende cevaplamıycam zaten uzatmanın manası yok.
benzin zammı konusu:
1)açılış
2)padişahım çok yaşa
3)hayaldi gerçek oldu
4)10 tl olsun zengin fakir belli olsun
5)ben zaten 20-50 liralık alıyorum bana koymaz ( geyik olduğunu biliyorum:) )
6)hadi ya zammı gelmiş saat 00.00 olmadan gideyim depoyu fulleyim
7)benim araba lpgli benzim almıyorum
8)arkadaşlar çok acil eylem yapmalıyız bu artık böyle olmaz
9)evet mutlaka tepkimizi göstermeliyiz
10) bir sonraki zam haberine kadar kapanış :)
ben herkesin yerine yazdım yazılacakları unuttuklarım varsa ekleyin :):)
sen nasıl bir kişiliksin ?
ılla bır ınsan bır yerden yardım alakarak mı bir seylerin sahibi olur
ınsan calısır birikim yapar alır
ozaman sen bı bagdat caddesıne git yoldan gecen butun bmw mercedes porsche ye bınen adamlara tek tek yanına gıdıp kufur sen
bu araabayı nasıl aldın dıye..
sen calısıp bır baltaya sap olamamıssın ezıklıgını bu forumda gosterıyorsun
benım hıc bı gorusum yok tarafsız yazıyorum ama bır ınsana bır kısılıge bu saygısızlıgı gosterıyorsan tepkı alırsın:icon_tup:
Hahaha saldırıya geçmişsin. Televizyona çıkıp reyhanlıda ölen 55 suni kardeşim diyen de benim hatta ya da bunlar benim geçnliğim olamaz vs. Okuduğunu idrak etme sorunu var bence sende. O yazdıklarımdan bunu anladıysan, durumun da vahim hatta. Geçmiş olsun, o çok beğendiğin sağlık lsistemine sahip bi hastanenin aciline görün, aspirin yazıpz göndersinler. Birşeyin kalmaz. :icon_tup:
kendini yiyip bitirip akşamı pompadan yakıt alınca bişey değişmez beyler
Atalarımız boşuna dememiş bir elin nesi var , iki elin sesi var diye
boykot edin , almayın ,aldırmayın
gezi parkındaki olaylarda bizim halkımızın bunu yapabildiğini gördük
salın küçük enişteyi çapında kendi düşüncelerin de boğulsun...
@VtecDream kardeş senin gözüne perde inmiş sen inanmışsın 1 kere sana burda ne anlatsalar hava gazı..
Fikrin belliki zikrinde öyle gidiyor konu başından beri, milletin iş makinalarını nasıl aldığını soruyorsun imalı imalı hayırdır??
Sen heralde o kanaldan bişeyler aldınki yanında eleman çalıştırıp herkese ahkam kesiyorsun.. Milleti de kendin gibi sanıyorsun.
Yok 1500 liralık iğne yazmasında 100 liralık yazsın diyosun keyfinden mi yazıyor sanki adam akıl fukarası seni !
Allah büyük gün gelir seni o iğneye muhtaç eder inş. O zaman görürüm ben seni..
bana kimse tayyibin iyi ticari politikalarından bahsetmesin. 2010 yılının şubat ayında şirket açtım kasım ayında kapanış verdim. kimin işini yapmak istesem hangi cemaatten olduğumu sordular. son kullanıcı bile dükkanıma gelip atatürkün resminin neden astığımın hesabını sormaya kalktı.
o yüzden yok yol yaptı yok ticareti düzeltti demeyin ticareti kimin için düzelttiği bugün son model arabalara ve yalılarda, teknelerde yaşayanlarla belli oluyor. hepsi din tüccarı. karısını kızını çarşafa dolar komşusunun karısının kıçına bakar.
aklI yok fikri var yahu..
Şişelere gelsin bu maliye bakanı.Yediniz ulan milleti.Asgari ücret bekarın karnını doyuramıyor.Utanmadan 3 çocuk istiyor.Bir de hamdolsun lafı ağzından düşmüyor.Hamdolur başbakan.Ne de olsa size herşey beleş.Milletinize bakacağnıza millet size bakıyor.
KCK Yürütme Konseyi Üyesi Duran Kalkan, PKK'ya yakın Özgür Politika gazetesine konuştu.
Kalkan, AKP'nin müzakere sürecini yavaşlatmasının ardından Öcalan'ın AKP'yi sert bir şekilde uyararak süreci hızlandırdığını anlattı.
Kalkan şunları söyledi:
"AKP süreci muğlaklaştırıp ikinci aşamaya geçişi bir aydan fazla erteletince Önder Apo buna çok sert tepki gösterdi, tavır koydu. Böyle davranılırsa sürecin biteceğini söyledi. Bu anlamda yeterince süreci izleyememek ve gerekli tavırları alamamaktan dolayı bizi ve BDP’yi de eleştirdi. Bütün bunların hepsi haklı eleştirilerdi, doğru eleştirilerdi, doğru uyarılardı. En net bir biçimde de AKP’yi verdiği sözlerin gereklerini yapmaya, sağa-sola saptırmamaya çağırdı. Bu konuda net tutum koydu; uyarı geliştirdi. Bunun üzerine çok cılız bir biçimde AKP bazı adımlar atmaya çalıştı, çalışıyor. Heyetler yeniden görüştürüldü, kardeşiyle görüştürüldü, yeniden anayasa komisyonunu devreye koydular. Anayasa olur mu, olmaz mı tartışması başlatıldı."
ERDOĞAN İÇİN İKTİDARDAN DÜŞMEK ÖLMEK GİBİ
Duran Kalkan, AKP'nin neden açılım sürecini başlattığına dair ilginç açıklamalarda bulundu:
"AKP, seçim için 2011’de, 2009’da PKK’yi silahla ezeyim, yeni bir Fatih olayım, seçimler kazanıp beş on yıl daha iktidarımı sürdüreyim hesabı yaptı. 2009-2011 arası süreçte Türkiye’de yaşanan aslında bir AKP darbe sürecidir. 2009’da 12 Eylül askeri darbesi kadar etkili bir AKP darbesi oldu. Kimse ondan söz etmiyor. Bu neredeyse unutuluyor. Bunun sonucu 2011-2012’de silah zoruyla PKK’yi imha ve tasfiye ederim umudu, hayali AKP’de yeşerdi. Buna göre saldırdı. Fakat Önder Apo’nun direnişi, gerillanın direnişi, halkın direnişi, zindan direnişi, demokratik siyasetin direnişi, tüm demokratik güçlerin direnişinin toplamı, AKP’nin bu planını bozdu, başarısız kaldı. AKP gördü ki, daha fazla uzatırsa başarılı olamıyor, çatışmalı durumla seçime girecek. Çatışmalar en azından 2014’e kadar şiddetlenecek. Çatışma içinde seçime girerse de seçimi kaybedecek. O zaman yeniden kazanamama, seçimi kaybetme, dolayısıyla iktidardan düşme tehlikesi belirecek. İktidardan düşmeyi istemiyor AKP. İktidardan düşmenin kendisine neler kaybettireceğini iyi biliyor. Seçim kaybetmeyi adeta varlık-yokluk meselesi haline getirmiş durumdadır. Başbakan iktidardan düşmeyi ölme olarak algılıyor. Öyle bir şeyi tartışmaya geldi mi hemen Adnan Menderes’le Turgut Özal’ı örnek veriyor. Böyle bir ruh hali içerisinde. Bu bir siyasal kompleks haline gelmiş. Öyle iktidarını sürdürmek, başkan olmaktan öteye bir de ölüm korkusu var işin içinde. Bu nedenle bu sürece ‘evet’ dediler. Baştan itibaren silahla yapamadık, o zaman ateşkes sağlatalım, karşılıklı ateşkes olsun, böylece sükunet içinde seçime gidebilelim, diye ‘evet’ dedi. AKP’nin planı şu: PKK ateşkes ilan etsin, biz de buna karşılık operasyonları durduralım, böylece demokratikleşme oluyor-olmuyor tartışmaları içerisinde de 2014’e, 2015’e gidelim seçimler olsun, kazanayım seçimleri, 2023 hedefini gerçekleştireyim."
arkadaslar kımse bana anlatmasın benzın zammından ben mumnunum demeyı sadece bunu dıyenler x partının ya yandaşıdır yada bıyerden devamlı saman gelıyordur sorun şu bır tepkı vermek gerek bunuda yapıcak olan forum yetkılılerıdır
Bide bu din tüccarları var yeni bi ortama girince allah kitap arkadaş arazında ah ulan şu karıya çaksam çuksam ağızlarından karı kız düşmüyor akp yol yapmışmış deprem parasını bile harca tüm kurumları sat halkı köleye bağla kendin keyfini sür adam teröristleri muhattap alıyor daha büyük vatan hainliği varmı
evet eczaneciler paraya para demiyordu değil mi abi size göre öyle o zaman git bi sor bakalım o eczacılara paralarını alabiliyolar mı kaç tanesi battı devletin kaç tanesine ödeme yapmadığını veya aydan aya öldürmücek kadar ödeme çıkarttığını...
ama gidipte onu istanbulda falan yandaşlara sormayın gidip lütfen doğudaki ilçelerdekilere sorunda gerçek durumu görün. :Deli:
sanki eczacılar kafalarından fiyat uyduruyo onlarada odalardan fiyat listeleri geliyo gidin bi araştırında öyle konuşun isterseniz
acımadıki ha ha az daha az daha
Butun yazilanlari okudum, ne diyecegimi bilmiyorum, cebimizden para caliyorlar resmen.
Bugüne özel şişli yönünde Cevahir otelin karsısındakı eski full benzin istasyonu yerine starpet acılısı vardı
Motorin 3,90
Benzin 4,02 tl ydi Bu kadar geç haber vermek ıstemezdim bende az önce haber aldım gittim 50 tl lik benzin aldım 12,5 litre yaptı yaklasık 4 litre kara gectık
Eylemlerin en kısa özeti Litresi 5 tl den benzin kilosu 25 tl den et alıyorsun 15 binlik arabaya 40 bin veriyorsun ama maddi durumu eylemciler bozuyor vay be
şimdi öpmek yetmez depo doldurmak için :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...09801792_n.png
Zamcık ağızlılar...
Yorumsuz,konuşmak bile istemiyorum artık...
@VtecDream
Yol yaptı dediğin Balıkesir mi? Haklısın, mevcut yolu genişletince yol yaptı oluyor değil mi? Sen kafanı Balıkesir'den çıkartıp, bu ülkenin başka nerelerini gezip gördün de yol yaptılar, Toki ile binalar diktiler diyorsun ?
Samsun'da dere yatağına Toki bina dikti, insanlar boğuldu gitti, ne oldu, basının karşısında 2 damla yağmura bile dayanamadılar, hadi yağmur yağıyor gidelim diye sırıtarak gittiler. Onurlu birisi o olay karşısında ya istifa ederdi, ya da intihar ederdi, ikiside olmadı, o kadarda yeminler etmişlerdi sorumlusu biz isek şöyle olalım böyle olalım diye, ee hani ?
İslahiye neresi bilirmisin ? Google'a açıp bakınca öğrenirsin ? Orada bir Boğaz var, her yıl Mayıs başı- Eylül sonu hergün Fırtına sınıfında şiddetli esinti olur. Aha tamda o o Boğaz'ın ortasında İslahiye girişine 6-7 km uzaklıkta (bak daha şehirede girememişsin), Toki, camili, kafeteryalı...vs'li konut projesi yaptırıyor, müteahhit binaları dikti gitti, ya sonra ne olacak, çatılar uçtuğunda, çatılardan insanların kafasına gözüne birşeyler düştüğünde kimler sorumlu olacak. O fırtına bölgesinin ortasına kim konut projesi dikilmesine onay verdi, müteahhit mi? toki mi?
Toki'nin Ankara'da da Elmadağ dolaylarında ve Yapracık dolaylarında konut projeleri var, oralarda oturacaklara Allah şimdiden peygamber sabrı versin, Elmadağ zaten kışın kayak merkezi gibi çalışıyor, dağın tepesindeki karlar, yazın ortasında ancak eriyor, Yapracık'taki konutlardakilerde bir ihtiyaçları olduğunda minimum 1 saat içinde ancak Ankara il sınırına varırlar.
Toki'nin yine Edirne'de çingene mahallelerinin tam göbeğinde konut projeleri var, bir de Havsa'da var, ne tesadüftir ki, her ikisinin dibinde de göl var, artık ya yüzme öğrenirler, ya da toki orada oturacaklara birer Zodiac verir, çünkü kışın işleri zor.
Toki'nin bir başka güzel huyuda, şehir giriş veya çıkışlarına konut dikmesidir.
Bu arada biraz dikkatli bakarsan veya benim gibi bol bol gezersen, göreceksin ki, yol mol yapmıyorlar, mevcut yolları genişletiyorlar, ve muntazam olarak her senede yeniden yapıyorlar. Dere yatağının dibinden çok güzel yol geçirebiliyorlar, haliyle yolun altıda dere taştığında boşaldığından herşey sil baştan.
Cumhuriyet'in ilk yıllarında yapılan köy yollarına da hiç dokunmamışlar, o yollar halen ayakta ve her ne hikmetse bunların döktüğü asfalttan çok daha dayanıklı asfaltı var.
Sen şimdi git biraz dersini çalış, biraz Balıkesir dışına çık, memleketin diğer illerini bir gez, gör, sonra yeniden Toki ve yol durumunu seninle konuşuruz. Bu arada overload olma, anakart yanmasın diye ben sana 10/1'ni bile yazmadım.
Bu arada ben oruç tutmuyorum, kan şekeri ile ilgili sıkıntım ve raporum var, umarım o sıkıntı seni durduk yere germez de ani ve gereksiz çıkışlarda bulunmazsın.
vtecdream sahura kalkınca yazdı o yazıları heralde:beuj: