O şimdi benim yazdıklarımı google'da sorgulatıyordur. Hazır sorgulatıyorken Nurdağı viyadüğünü de aratsın, biraz ufku açılır belki, ah ama belirteyim o viyadükleri RTE yaptırmamış. Hay aksi...
Printable View
bu adamlar anca o toki binalari halkin g.tune kactiginda akillanir.
yolmus, lan bursada otoyol yaptilar ici ali babanin ciftligi. inek mi istersin kopek mi istersin tavuk mu istersin. iki yalandan asfalt dokmekle yol yapilmiyor.
yanlışsın hemşerim. onları tayyipçiğin yapmadı. tayyip başa geldiğinde bizle aynı durumda olan ülkeler şuan bizden çok çok iyi durumdalar. bunları görmediğin için bu adam yaptı sanıyorsun. kim gelse yapılacaktı çünkü dünya gelişti. dünya şuan 500km menzilli elektrikli arabalarla bedava gezerken sana halâ 5 tlden benzin iteleniyor ve sen mutlusun.
allah mutlu mesut etsin.
ben balıkesirliyim abi. her sene gidiyorum. balıkesire bir *** yapmadı tayyip. ama arada böle firelerimiz var malesef.
ne yaptılar allah aşkına. balıkesire 1 tane alışveriş merkezi yapıldı onuda gavur ortaklı bir şirket geldi para için yaptı.
toki dediği binalarıda mütaahhitler yaptı ama tokinin parasını ezerek yiyerek beleşten ceplerini doldurarak yaptılar :)
doğalgaz getirdiler balıkesirde sadece zenginler kullanabiliyor. çünkü odun kömür daha ucuz. balıkesir halkının çoğuda asgari ücretle 2-3 çocuk okutan insanlar la dolu. balıkesirin halkı çok iyidir. ama sadece fakir halkı iyidir. zengin olanın karakteri bozuluyor. fakiri arasında para toplar birbirine destek olur ama zengini gider particilik peşinde siyaset peşinde cebini doldurma peşinde koşar...
soktumun balıkesirinde tek bir dev şirket var oda işbiroğlu denen karaktersizlerdir. onlarda 11 ayda bir elemanları işten çıkarır tekrar işe alırlar. insanımızda buna katlanır. çünkü iş ok.
balıkesire hiç bir yatırım yapmadı akp... balıkesirli olupta akpyi savunmak bana biraz hainlik gibi geliyor.
vtecdream kardesim o yapılan duble yollar varyaa.....
aslında halk olarak izmirden şuan daha iyi durumdadır. şu açıdan, izmir gibi aşırı göç almadı. halâ birçok semtinde kapıyı kitlemeden takılan apartmanlar dolu.
belki gelişse izmir gibi çok göç filan alsa bozulabilir bu olaylar.
ancak dediğin gibi şuan 2 büyük sanayi şehrinin ortasına sıkışmış aç bir şehir malesef :(
halbuki sanayisi filan büyük ama içide boşş. dükkanlarıda boşş. esnafı da malesef geliştirmedi kendini gerçi bu da arz taleple alakalı sanırım.
bence ıkıncı bır sebep şu , balıkesir yüz ölçüm olarak bı haylı buyuk ama ilçeler merkeze cok uzak aradakı arazi sadece tarıma elverişli , örnek olarak bandırma balıkesir arası mesafe cok fazla buda insanları sanayıden cok tarıma yöneltmiş , mesela bandırma balıkesirin ilçesi olmasına ragmen balıkesırın yanında daha gelişmiş sanayısı ve lımanı olan bı yer
Toki bina yapmış toki bina yapmış yapmışta nolmuş kümes gibi tasarımdan ferahlıktan uzak şekilsiz despot sosyalist rejimin öngördüğü demirperde ülkelerindeki tek tip tırt *** kadar evlere servet parasına ahiret vade borçlandırarak satıyor depremzedeye sözüm ona hibe ettiği evlerin paralarını bile gözünün yaşına bakmadan el koyuyor. başlatmanyın tokinizden şimdi yemişim tokiyi. Ayrıca hatırlatmak isterim inşaat sektörü para aklamak için biçilmiş kaftandır milletin arka bahçesine bile 15 katlı bina dikecek kadar açgözlü olmak ve o iğrenç binaların artmasının ironik bir tarafıda var.
evet ama balıkesirin suçu güneydoğu gibi kaçakçılık yapmaması kaçak elektrik kullanmaması mı diye düşünüyor insan bazen?
yani balıkesire yatırım yapılmıyor olması insanları 11 ayda bir işten çıkarılıp geri işe alınarak tazminat haklarının elinden alınması emekli olacakları zaman toplu para alamamalır hak müstehak değildir.
bence bu ülke balıkesire çok büyük ayıp etmiştir. tüm bu olanaksızlara rağmen kimse çalmıyor çırpmıyor. bu yüzdende gurur duyarım balıkesirlilerle.
Aramasin onu gözler o şu an ekepe binasinda aylik makarna ihtiyacini almakla mesgul
Bence akilli olmalisin soyledigin kelimelere dikkat etmelisin etmesende bisey farketmez cunki delikanli degilsin onuda gectim su arkadas tollar genisletince dedi balikesirden burhaniyeye inmedi galiba onuda gectim balikesir bi donem akp geldi adam oldu izmir noldu geriledide geriledi siz birakin bu islerine koyun gudun
Gokhan rs senin balikesirde yasamadigin cok belli :)
izmir mi geriledi? pek gitmiyorsun galiba izmire?
şuan türkiyenin engüzel şehri olmuş durumda izmir. saçmalamayın sen gel istanbulu gör.
istanbulun tabiri caiz se a. koydular. araba parkedecek yer yok. trafikten 2 semt uzağa 4 saatte gidebiliyorsun bazen 20 dk lık yolu.
izmirde en ufak çukur olsa çelik yol korumasıyla kapatıyorlar üstünü. gel istanbulu gör. 1 çukuru kaçırsan üzülüp geri dönüp tekrar geçesin geliyor. artık psikolojik hastalık oluyor bir süre sonra o çukurlara girmeden geçersen üzlüyorsun.
izmire her gittiğimde içim açılıyor. ulan akp bir bu şehri bozamadın oh bee diyip huzur doluyorum ben o izmire gittiğimde.
Biz yuzde 60iz komur nakarna camasir.makinasi dagitiyorlar ama hic.olmazsa bisey veriyorlar kiliclaroglu gibi tuncelideki tum akrabalarini sskya almiyor.
walla aysun kayacı çok doğru demiş.. dagdakı cobanla benim oyum neden eşit diye....
sen ızmıre 10 yıldır gıtmıyosun sanırım , izmirin neresi geriledi , akp nın izmir büyükşehir belediyesine bütçe aktarımında yaptıgı şerefsizliklere rağmen izmir belediye başkanı elinden gelen herşeyi yaptı , haaa tabi eger akp izmir gibi bir cumhuriyet kalesini alabilseydi paris e çevirirdi bir daha kaybetmemek için o ayrı bir mevzu
Genel olarak 2000 yılından itibaren dünyada bir kalkınma genişleme hüküm sürdü krize kadar. Balıkesir'in gelişmesi akp sayesinde değil bu gelişme sürecindendir. Bandırma'da gelişti CHP'li olmasına rağmen.Aynı şekilde ülkenin büyümesinide Akp'ye bağlamak körlüktür.
Her şeyi geçtim Akp belediye başkanı makamına gelen, derdini- şikayetini anlatan esnafa veya vatandaşa küfür edip gönderiyorsa. Yerim onun yaptığı hizmeti!
bizim sülalede balıkesirde yaşamayan bir ben varım bende sürekli gider gelirim her gittiğimdede uzun kalırım. 10 senedir çivi çakılmadı o balıkesire.
2 şerit yolla 1 terminalle balıkesirmi adam oldu? halâ asgari ücret tüm işler. halâ 11nci ayda bizimkileri işten çıkarır 12nci ayda geri işe alırlar.
büyük ticaretçileri halâ bu kadar şerefsiz. muhtemelen sen tuzu kurulardansın ondan umrunda değil durumu kötü olanlar.
he birde o kadar geçim sıkıntısına rağmen söylenmiyorlar belkide ondan duymuyor görmüyorsundur. yada KÖRSÜNDÜR
Herhafta izmirdeyim vallahi diyorum ben rteci bi adam degilim.lartiylese alakam olmaz ama.surdaki 2 3 tane kendini bilmez.bi *** bildigini zanneden adam yapicak.galiba hayirlisi. Bursuru bos dukkan bos depo fabrika. Sen hic karabaglara gittinmi ?? Veyahut altindaga ?? Birde balikesire gel hersene farkli bir fabrika aciliyordu. Otogar yapti cevre yolu yapti adam bi sezonda. Simdi o yaptiklarindan arti olarak hicbirsey yok.
Valla nenim yanimd 6 kisi calisiyor 1 tanesin sigortasinda.cikar sok yapmadim hak yemem. 5 senedir civi cakilmiyor 10 sene degil 5 senede sehir sekil degistirdi.
zamanında bu lafı çok yargıladılar çok eleştirdiler ama şimdi bende hak vermeye başladım böyle cahilleri gördükçe bunların kalp gözümü derler ne anasının a*ı gözüyse kapanmış basireti bağlanmış bunların millet elektrik gücüyle ulaşım sağlıyor bizimkilerin tayyip hazretlerine tapmaktan önlerini göremiyorlar sayelerinde benzin 5 lira oluyor daha beter olun aç köpekler tayyip elbet inicek bu iktidardan ozaman sizin görücez götünüzü...
izmirin 2 tane semtiyle koca izmiri gelişmedi diyorsun. izmirde 10 sene önce hiç bişi yoktu şimdi ona bakarsan herşey var.
izmir o kadar geliştiki 200 250 milyar daire fiyatları. gelişmemiş yere mi 200 250 milyar para verip daire alıyor insanlar.
hatta bu kadar çok gelişmiş olmasından huzursuzum bu uçuk fiyatlar yüzünden izmire taşınamıyorum.
kaldıki oranın belediyesi akpnin yaptığı kesintilere rağmen çok rekor seviyede geliştirdi. sen bi izmir büyükşehir belediyesinin tanıtımlarını incele.
-YIL---------ASKARİ ÜCRET------BENZİN FİYATI/LT
2000-------117 Türk lirası--------0.53 Türk Lirası
2013-------978 Türk lirası--------5.03 Türk Lirası
-2000 yılında 1 aylık askari ücret ile insanlar 220 Litre benzin alabiliyordu
-2013 yılında ise bu durum 194 Litreye kadar geriledi...(Fark 130 Türk Lirası)
-Şimdi bu ülkenin büyümesi ve kalkınması bu kadar basit bir hesapla ortaya konuluyor
-DEMEK Kİ YILLARCA 1 ADIM İLERİ 2 ADIM GERİ GİTMİŞİZ
-BU TAMAMEN AK HÜKÜMETİN BAŞARISIDIR KUTLUYORUM...
yahu sen çenenı neden yoruyosun bu ve bunun gibi adamlar kiim iktidara gelirse ona yanaşır, yalakalık yapar,dalkavuk olur , sağcı olmuş, solcu olmuş, demokrat olmuş, liberal olmuş bunların umrunda değil , her gelen hükümetten birilerine yanaşırlar, onlar zengin olur sen klvyede parmaklarını yorarsın
bak yolları yapan karayolları. yapılmıyorsa akpnin şerefsizliğidir buda. kendinden olmayan belediyelerin bulunduğu yerlere ypması gerekeni yapmıyor demektir.
buda bildiğin şerefsizliktir. emin ol bu ülkenin başına cem uzan bile gelse şuan ki durumda olurdu türkiye. tek farkla! ota boka yasak konulmazdı.
Pardon, Balıkesir'de bilmediğimiz yeni bir yol mu yarattılar, mevcut yolları genişlettiler. Sen Balıkesir'den Burhaniye'ye yıllardır aynı yoldan gitmiyormusun, yoksa bizim bilmediğimiz kestirme bir yol mu icat ettiler ?
Varsa yoksa zaten yol yaptı yol yaptı başkada bir söylem yok. Mevcut dar yolları genişlettiyoruz dese amenna, ama öyle demiyorlar yol yaptık diyorlar, sanki Balıkesir'den Ayvalık'a yıllardır Zeplin'le gidip geliyorduk.
adam yetersiz bellek kapasite bitti artık boşuna yazmayın arkadaşlar zaman kaybından başka birşey değil bırakın kendi kendine takılsın
Okadarcık gazla hemen o yola oturuyorsan zaten o yoldasın demektir. İşte hüloğğ problemide budur her daim tutunacak dal arıyorlar çok emek vermek gerekmiyor hitab eden kimsenin aşması gereken bir direnç yok ver lokmasını al aklını mühim olan lokma en kolay kitle olduğu için hedef kitle oluyor. Bu yeni bir düzen değil esasen derebeylik sisteminin ırkın üzerinde yarattığı gedikli yara iyileşmeyecek. Aga ne verirse o agam çok yaşa..
Liberalizm, dünya globalleşmesi flan fasafiso su anda size farkındalık lazım ilk önce.
demekkı neymiş çıbanın başı bellıymıs neyapmak gerekmıs zamanı geldıgınde o çıbanı kesmek lazım o çıbanın etrafında bulunan çıbancıklarıda kazımak gerek
bu konunun açılış sebebi belli, konu kapatılsın lütfen. Mesele a partisi b partisi değil, şu ülkede yaşayan herkes doğru yaşasaydı benzin 5 tl olmazdı diyorum.
Tekrar söylüyorum suan iktidarda BDP bile olsa gene tutup kendimize bakacaz
şimdı arkadaslar sonuc olarak herkes aynı dertten yanıyor BENZIN ozaman su admınler dıger forumlarla ortak bır toplanma buluşma duzenlesede burdan ne bırbırımızı kırsak nede klavyede ugrassak elle tutulur bişey yapılsa artık