7 kuruş zam geldi arkadaşlar hayırsız olsun
Printable View
7 kuruş zam geldi arkadaşlar hayırsız olsun
yok artık lebron james
Boyunları altta kalsın bu milletin bu kadar bedduasını ahını aldılar öbür dünyada iki yakaları biraraya gelmicek şerefsizlerin.
Yakitin siyasete alet edildiği tek ülke...
Komşumuz Bulgaristan yakıt fiyatlarını belirliyor değil mi arkadaşım ülkemizde ? Sayfalarca şurda varil ve diğer parimetreler ortaya kondu hala siyaset yakıta alet ediliyor diye gebeşten konuşuyorsunuz..
Dolar 2,75'e çıktığında gelen 15 kuruşluk zam için "normal, senaryo üretmeyin" diyen arkadaşlardan dolar 2,71'e indiğinde gelen 7 kuruşluk zam için açıklama bekliyorum..
Dolar düşmüş, varil fiyatı değişmemiş ( hatta azıcık düşmüş )
Zam sebebi nedir? Biz gebeşten konuşmayalım, sen somut sayılarla aydınlat bizi. Sayfalarca varil ve diğer parametreleri koyduk, zamların geçerli sebebi olmadığını siyasi olduğunu göstermek için. Onları bile çözememişsin sanırım..
Profil resmini gönder thug life yapacağım :D
Bunlar daha iyi gunler. Ben 2016 ilk ceyregi merak ediyorum.
haftaya yuzde 6 daha artacak
secım gectı artık. 6 ayda 7.5 cıvarına gelır
Yine guldurmedi
4.92 olmus benzin varil fiyati daha 63-64 dolar seviyelerinde cok merak ediyorum eskisi gibi 100 dolarin uzerine cikarsa bu sefer ne yapacaklar varil 100 dolarin uzerindeyken 5.15 i gormustuk en yuksek.yaziktir bu millete gercekten yazik.
Bileydim dun birazdaha sıktırıp daha usturuplu basardım pedala :(
Neyse tanju okandan gelsin o zaman...
Bugün shell nitro+ 4.94 den aldım
şu benzin fiyatlarına içimizden bile normal diyenler oluyosa daha bizi çok zükerler
şimdi bu zamlarıda koalisyona bağlarlar :)
Alsan olmuyor,Almasan olmaz.Dizel fiyatları da alacak başını gidecek simdi
Ilk defa dizelle benzin arasinda 1 tl ye yakin fark oldu motorin 4 tl benzin 4,94 tl
Bu zamanda en guzeli gaz valla
onlar atmasını bekliyo ozaman çıkıp yazıyolar.
Kuruyemiş piyasası çökmüş diyoğlar
konuyu bulmaya üşendim,
ben yazacaktım Evren Başkan valla...
Cem Uzan siyasete atılıyormuş tekrardan. Benzinin ateşini Uzan alıcak :D :D
14 kuruş benzine indirim geldi bugün almayın yarın alırsınız :D
14 geldi ise, 21 kuruşun 7 kuruşu içimizde kaldı demekki :)
Dolar 1 gunde firladi hemen ertesi zam yapistirdilar ki haftalik ortalama alinmasi gerekirdi.
Ama secim biteli 2 hafta oldu,salinarak asagi geldi. Nerede indirim?
Bende onu diyorum,aradaki fark nerede?
Benim isim bu,sadece aptali oynuyorum...
daha öncede demiştim indirime geldimi 5 kuruş 5 kuruş
zama geldi mi 15 kuruş 15 kuruş
Gece eve gelirken saat 1 civari 3 petrolde pompaya baktim fiyatlar dusmemisti! Yarina tek tek sikayet edecegim.
Petrol fiyatlarında yaşanan sert düşüşün ardından motorin fiyatlarında ciddi bir indirim yapıldı. Motorinin litresi 17 kuruş düştü.
Dunya.com'un haberine göre -İndirim sonrasında İstanbul'da motorinin litresi 4,01 TL seviyesinde olan motorin 3,84 TL'ye, Ankara'da 4,06 TL seviyesinde olan motorinin 3,89 TL'ye inecek.
İndirimli fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.
PETROLDE DÜŞÜŞ SÜRÜYOR
Başta Çin olmak üzere borsalardaki dalgalanma, Yunanistan konusunda aynı noktada olmak, değer kazanan dolar, İran ile müzakerelerin 10 Temmuz'a kadar uzatılması Brent petrolde düşüşe neden oluyor.
Nisan ayından bu yana ilk kez dün 60 doların altına inen petrol fiyatları, bu sabah itibariyle yüzde 2,4 düşüşle 56 dolar seviyesinde işlem görüyor.