Yeni zamcıklarımız hayırlı olsun artık arabaya sadece hafta sonları biniyorum bu sömürge düzeni devam etdikçe de böyle olacak
Yeni zamcıklarımız hayırlı olsun artık arabaya sadece hafta sonları biniyorum bu sömürge düzeni devam etdikçe de böyle olacak
Ben hep 50liralık alıyorum diyen bi tayfa vardı benzin 3liralardan fırlarken... Hep onların yüzünden oldu.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Zaten İtalya'da filan LPG sistemi doğayı korumak için takılıyor ve takana saygı duyuluyor.
Bizde de fakir gözüyle bakılıyor![]()
nası yani ? geliri düzeyi iyi olmayanlar 1.3 corsa alıp kara duman spec gezmiyor mu ? sigara içmiyor mu , parfüm sıkmıyor mu , denize çöp atmıyor mu , ormanları yakmıyor mu ? bırakın allah aşkına bu tür ayrımları , tayyip yeterince kutuplaştırdı ülkeyi zaten.bide zengin-fakir ayrımı yapmayın bari.
geri geri giderseniz araba benzin yakmaz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edecek küfür sitem kalmadı benim lügatımda.... Binbir kat çocugunuzdan çıksın inşallah en kötü zalim ölüm sizi gelir bulur birgün bukadar ah aldınız başımızdakiler siz hayatta artık düzlüğe çıkamazsınız ! Arabaya binerken korkar olduk be
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
yakıtlara 10 kurusun ustunde zam geldi bir defada bakın sesimiz çıktımı anca burda şöyle olsun böyle olsun.
Arkadaş yurt dışında 1 kuruş zam gelse 3 kuruş düşürtür millet biz neden böyleyiz ?
E adam bulmuş koyunu gütmeyecekmi ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
dicek bişe yok hele seçimler bitsin benzin 5500 6000 arası devam edecek adamlar yurtdışında v8 makinalara biniyorlar benzin ucuz die bir kişinin bir hakkı elinden alınınca topluca boykot ediyolar istediklerinide herzaman alıyolar![]()
Bu arada dizelede 12 krs iteklediler.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
bu dengesiz piyasalarda daha çok zam gelir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)