User Tag List

Sayfa 141/538 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
10222 sonuçtan 2.661 ile 2.679 arası

Konu: Benzİn zammi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bi denemekten zarar gelmez bence. İyi çıkabiliyor.

Ben öyle damla petrolü denedim, opet ile arıza ışığı yakan fsi, damla petrolle sönüyor
    Damla petrolü Bir arkadaşım volvosunda kullanıyordu sıkıntı yaşamadı, ben cruzela yaşamadım/yaşamıyorum , arkadaşım megane II 1.4 ile enjektör hatası yaşadı, hala konusu açıldıkça anlatır durur

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana durduk yere mi yazdım ben onu? Niye başkasına yazmadım da sana yazdım? Oradan başlayalım istersen.. Kaşınırsan lafı da yersin böyle.
    Okuduğunu anlamaktan acizsin çünkü kim hakaret ediyor burada trol vatandaşa? Hakaret nedir? Aşağılama ise kastın, buna çanak tutan kimdir?
    Sana saygı gösterilmesinden bahsetmişsin de, önce sen büyüklerine saygı göstereceksin. Zıpçıktı gibi ortaya çıkarsan saygı falan bekleyemezsin.

Uzatma şimdi.. Hadi..
    yaşı büyük olan istediğini yazabiliyormuydu ?
    haklıyken haksız duruma düşmeyelim ben hakaret ya da saygısızlık göremedim arkadaşın yazdılarında.
    zıpçıktı mıpçıktı bunlara gerek yok. size yakışmamış bu yazdıklarınız.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim insanların siyasi görüşüne karışmak bana düşmez size de düşmediği gibi. Bunun akpye sahip çıkmakla alakası da yok. Adamın üzerine giderseniz adam da sizi sallamamaya başlar cahilim ben tamam der geçer. Cidden bir insana koyun cahil salak güdülecek adam denmesi hakaret değil mi? O zaman bana delikanlı gibi cevap ver biri sana şu ortamda devamlı koyun dese salak dese ya da cahil dese hoşuna gider mi? Şu forumda akpli biri ikinci sınıf üye mi olacak forum yönetimi o üyeye sahip çıkmayacak mı o üyeye hakaret serbest mi olacak? Konuyu saçma sapan noktalar çekmeseniz bir de hoş olacak akp ye sahip çıkmak ne alaka gidip propaganda yap dedim sanki yönetime
    akpye oy veren yüzde 50ye, bana ve aileme hakaret ediliyor yönetim bir şey yap yazan sensin ben değilim, o yüzden önce kendi yazdıklarını oku sonra gel bana cevap ver.

İnsanların siyasi görüşüne karışmıyorum ki ben, konuyu siyasete taşıyan shokodra, sen siyasete taşır ve 12 yıl önce şöyleydi şimdi böyle yazarsan doğal olarak cevabını da yine siyaset üzerinden alırsın. Geçin bu mağduriyet ayaklarını yok akpli ikinci sınıf üyeymiş falan siyasi görüşe karışmak kimseye düşmezmiş, o zaman yazmasın siyasi yazı.

Adamın yaşına saygı duyulması için saygı duyulacak şekilde yazması gerekir, hüloğğlu müloğlu mesaj yazarak saygı kazanılmaz, adam beni sallamayıp cahilim ben diye yazarsa insanlarda ona cahilsin yazarlar gayet doğal.

Bana gelirsek ben kendime koyun ya da cahil dedirtecek şekilde yazılar yazmam, biri bana hakaret ederse de veririm savcılığa uğraşır duru.

konuyu saçma sapan yere çeken shokodra, adam benzin 4 liraya aldığı benzinin 2,4 lirasını vergi olarak veriyor ama enerji piyasasına sallıyor burda

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazota indirim gelicek....

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bi denemekten zarar gelmez bence. İyi çıkabiliyor.

Ben öyle damla petrolü denedim, opet ile arıza ışığı yakan fsi, damla petrolle sönüyor
    güneşli girişde açmışlar 3.99 yazıyordu kurşunsuz diğerlerinde 4.10 . ama bilemedim güvenemedim gene gittim shell den aldım.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cahilliği meslek edinmiş insanlar var .

Matematikten bi haberler arşivden bilgi alıp çarpıp toplamasindan acizler.

A haber izleyip koyun gibi gudunenler var ya.

Hastasiyiz dedeeeee
    Hımmm bunu ben yazmışım özür dilerim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne alakasiz mesajlar yazmissiniz...

Yahu;hangi devirde Ataturk bu kadar ortadan kaldirildi? Rejim degisikligi icin kic yirtildi? TC tabelalari indi? Tek adamliga kosuldu? Halk bu kadar cahil birakildi?
    Birakin ekonomiyi,yerli mali tofaslara binelim ama yarinimizdan endise duymayalim. Hatta arabamiz olmasin ama ilkelerimize,inkilaplarimiza bagli kalalim...
    Bak bak bak bu siyasi yazıyıda ben yazmışım özür dilerim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vayy,ciddimis yahu.
    Kisaca yazayim.(adinizi bilmiyorum.)

Ama olsun;yol yaptilar hatta maasimla 318litre benzin aliyorum,hullooggg....
    Burda huloğ diyerek gerçekten çok ayıp etmişim özür dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cahillik işte kusura bakmayın. fikirlerimi savunacak kadar eğitimim ve kültürüm yok direk hakaret ve aşağılama yaparak üste çıkmaya çalışmışım. zeka yok ne yapacaksın..

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Don lastigini cekersen uzar,uzat uzata bildigin kadar demiş memiş...
    Lastik elden kacinca,fena yakiyor.
    Demem o ki; mazota indirim var....

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin sorununuz okuduğunuzu anlıyamamak...
    Verdiğiniz örneklere dahi bakınca; siyaset dediğinizde Murat bey (ilke inkılaplarımıza bağlı kalalım demiş, Atatürkü bu denli unutmayalım demiş) hakikaten tamamı siyaset kokan bir yazı.
    Diğer verdiğiniz örneklerdede utanamasnız hakaret davası açacak kadar hakarete uğramış, madur rolü oynadığınız yazılara ise en büyük yaftalama Cahil insanlar var yazısı...

Yazık işte sizinle geçirilen cevap verilen hatta biraz olsun nasiplenebileceğinizi düşündüğümüz yazılar yazarken akıp giden zaman bile yazık...
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şu anda damla petrolde fiyatlar ne alemde birde en avantajlı benzin ucuz yolla nasıl alınır.. 3.0 benzinli 2.0 benzinli iki aracın olunca artık yakıtı ister istemeden düşünüyorsun.

bende shell card falan varda daha bir şeyini görmedim. adam gibi yakıtta indirim yapan cardı olan benzinlik varmı.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu anda damla petrolde fiyatlar ne alemde birde en avantajlı benzin ucuz yolla nasıl alınır.. 3.0 benzinli 2.0 benzinli iki aracın olunca artık yakıtı ister istemeden düşünüyorsun.

bende shell card falan varda daha bir şeyini görmedim. adam gibi yakıtta indirim yapan cardı olan benzinlik varmı.
    Totalin %5 kartı vardı diye hatırlıyorum. Yani her alımda %5 avantajınız oluyor.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu konu içinde kaç kere akkoyunlar argümanı geçmiş bir bakın nerde ne hakaret edilmiş diyen arkadaşlar eğer beyaz renkli koyunlardan bahsediyorsanız tamam ben başka bişey demiyorum. Allah zıpçıkçı mafya tavırlı adamlardan korusun bizi. Zira efendi gibi yazılan içinde en ufak saygısızlık olmayan yazıya kendi zihniyetini karşılayan şekilde cevap veriyor. Yüzyüze olsak muhtemelen çıkarıp kafama sıkar.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lukoil in mazotu nasıldır acaba sıkıntı yaşayan varmı. normalde bp yada shell kullanıyorum ama evimizin dibindeki bp kapandı lukoil oldu hemde ucuz.sorunsuz ise bende kullanayım ama cesaret edip almadım. aracım euro4 motor vito

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Totalin %5 kartı vardı diye hatırlıyorum. Yani her alımda %5 avantajınız oluyor.
    total satıldı diye duydum luqoil almış galiba.

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cahillik işte kusura bakmayın. fikirlerimi savunacak kadar eğitimim ve kültürüm yok direk hakaret ve aşağılama yaparak üste çıkmaya çalışmışım. zeka yok ne yapacaksın..
    Sizin yazılarınızı hep takip ediyorum.Birden fazla konuda denk geldim.Babam yaşındasınız ama kıyaslıyorum da bayağı bir fark var aranızda.Tabi aynı olmayacaksınız orası başka..Siz,anladığım kadarı ile fitili ateşlemişsiniz zaten.Böyle bir forumda atom bombası etkisi yaratır ki yaratmışta zaten.

Sizin hep alaycı konuşmalarınıza denk geliyorum.aa öle demişim aa özür dilerim,madem çok biliyosun bırakında bana yardım edin şu araba için vb şeyler.

Olay siyasete geldi mi işin sonu kötü yerlere varır.Yeri değil bence burası.

@Murat abi,senin de sanırım haddime değildir ama Atatürk ile ilgili yazdığın yazıdan dolayı sanırım böyle oldu.Bırak bizim inancımız burada içimizde kalsın.Konu Atatürk'e gelirse tartışılıcak çok şeyler çıkabilir başkaları için.

Saygılar.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son 15 senedir iyi yerleşti bu kültür maalesef, her gün işte veya sosyal yaşamda etraf böyle insanlarla dolu; çok konuşunca haklı çıkacağını zannediyorlar. bazen içimden bazen dışımdan sadece "yav he he" diyorum geçiyor.

dont feed the troll.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumsuz. Yorum yapmak haddim değil..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)