lukoil mesaj attı lpg 20 kuruş zam diyor
Printable View
lukoil mesaj attı lpg 20 kuruş zam diyor
Lpg de varmı 20 kuruş zam?
2009 da 2.50 Tl idi diye hatırlıyorum benzin
Hayaldi gerçek oldu :)
Zamcıklar
Lpg zammı persembe gunu bellıydı....
Dahada gelıcek akaryakıta...
Allah aşkına şuraya sövenlerin % kaçı bu seçim yine bu hırsızlara oy vericek ? az delikanlı olsunlarda yazsınlar ben verıcem ,ama yıne gelıp her zamdan sonra sövecem diye.
benzine 12 kuruş lpg ye 20 kuruş..
yuh amk yuh. Acilen muhafeletin değişmesi lazım yoksa bu seçimde gidecek, inşallah yanılırım Allahım..
giden gitti zaten ... umurunda değil adamların, ip kuşak devam ediyo adamlar.
Yazılıp silinmiştir. Ne desek boş ben hep fulluyorum... :icon_wack:hmmm::scared:
Secmen genelde lpg kullaniyor. Iyi oldu. Lpg 5 lira olsa keske.
Mazota var mı? Çok geç olmadan depoyu doldurayım.
Lukoil mesaj atmis sadece benzin ve lpg yaziyor mesajda.
Konuyu yine güncelde görünce korkuyla girdim ve acı gerçek.. ZAM
Yarın motorin zam mı var beyler
aynen mazota var mı ya haberını alırsanız soyleyın de fulleeyelım
Komik memleketiz..Tavan fiyat uygulaması geldi,bizi düşünüyorlar sandık yine giren bize oldu :)
Benim bildiğim iktisatta tavan fiyat uygulaması tüketici lehine olur.
Faiz mevzusuydu tavan fiyat uygulamasıydı adamlar iktisatı baştan yazdı
İktisatı sizden öğrenecek değiliz.
2.3.2015 lpg 1.99 Shell
3.3.2015 lpg 2.39 Shell
............................
epdk fiyat belirlemesi yapacaktı akaryakıtta indirim olacaktı nerden cıktı bu zam şimdi
5 kuruş zam geldi
dolar euro bu kadar yüksekken hala ihracat rakamları düşüyor, maalesef derin bir açık açıldıkça açılıyor durumlar bayağı vahim. umarım çok hasar almadan atlatırız. daha bunlar iyi günler
dolar ın varili 100 dolar olunca göreceğim *** kıllarını
mazota 6 kuruş geliyor.
Allahtan kandilde petrol arayacakmışız. oh be. çok ucuzlıcak çok!
yersen.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) 19 Şubat 2015'te aldığı tavan fiyatı kararı çerçevesince 3 Mart'tan itibaren il bazında uygulanacak kurşunsuz benzin türleri tavan fiyatlarını açıkladı. İstanbul'da kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4,45, Ankara'da 4,48, İzmir'de ise 4,47 lira olacak. Diğer illerde ise benzinin litre fiyatı 4,45 ile 4,63 lira arasında değişecek.
Alıntı..
Her secım oncesı oralarda aranır....
Halk sesini çıkartmadıkça koyarlarda koyarlar...
5,00 lı rakamları özledik be reis :D
Yetmez ama 5!..
5 kuruş neye geldi ben anlamadım ? Mazotu azönce 3.81'den aldım
Bu gece mazot 11 krş indirim benzin eli kulağında.
Brent varil 62 dolardan 54 dolara düştü, dolar 2,65 den 2,61 e düştü. Ama düşen yakit 11 kuruş. tesekkurler Türkiye Cumhuriyeti Anonim Şirketi çalışani epdk!
fiyatlar ne olursa olsun kolay kolay 4-5 arasındaki seyrini değiştirmeyecektir diye düşünüyorum. yine abartı rakamlar gelmediği müddetçede 5in çok yukarılarına çekmeyeceklerdir.