sizin gibi yalan dolan lafını ne doğruluycam hayatınızda doğru konuştunuzmuki *bneler bide artislik yapar ama askerden kaçmanın 40 tane yolunu arar onu napçaz siz lafta vatanseversiniz anlıksınız.
Printable View
sen cami duvarına işedin. bütün türkiyenin canına tak etmiş benzin zammının haklı zamcıklar olduğunu iddia ettin.
sinirler ne kadar gergin gör gözlerinle. nasıl olurda benzin zammını haklı çıkarma çabasına girersin onu bende anlamadım ama tek fark sövmüyorum. ayıplamaya ayıplıyorum...
yalama herif az önce adam bana değer biçerken makara yapıyordun ama ? şimdi ben değince noldu zorunamı gitti ? ben ne makarna ne kömür ne çamaşır makinası aldım. insanlara iyilik yapınca batıyor sizin gibilere artık size cevap vermeme bile gerek yok çirkin laflar çirkin tabirler boş konuşuyorsunuz alayını boşsunuz hava kadar dolu değilsiniz ;)
vtec misin nesin , bi git allah aşkına yaa.insanların sinirlerini bozma durduk yerde.
koray vurdu gol olduuuu :D
Arkadaşlar tartışmadan yürütelim şu konuyu, herkesin kendi düşüncesi kendine fakat at gözlüğünü çıkarmalılar taraf tutanlarda
tabi şöyle birşeyde var Benzini 5 Tl ye alacaksın ki, yabancı dili olmadan yurtdışına müşavir atanan adamın 21bin tl maaşı, anlaşılabilsin diye tercümanının 7 bin Tl maaşı ödensin... ah ahhh
evet burda sana muhalefet eden 1000 tane adam boş , birtek sen dolusun ama için sadece hava , akp nın pompasıyla içim hava dolacağına , yalakalık , yandaşlık, dalkavukluk yapmayıp içim boş kalsın , hadi şimdi git ocaktaki makarnan yanması bi daha vermez tayyıp baban önümüzdeki seçimlere kadar
hiçbirşey bana küfür etme hakkını vermez size göre bütün türkiye değil bunu kafandan çıkarma. benim ailem halıcılık yapıyor ezelden beri o yüzden benim paramın tayyiple falan bir alakası yok emek bizimki dolantalık değil ;) ikincisi ben askerliğimi tuncelide jandarma olarak yaptım 15 ay... bana insanları anlatmayın lütfen... benim tayyibi savunduğum yok ben sadece olan iyileşmeleri anlatmaya çalıştım ama herkez bi atarlı olmuş kendini tüm türkiye zannediyor. :)
ben yaptıklarımı allah rızası için yapıyorum ne tayyip için ne başkası nede senin gözünü nede başkasını gözünü boyamak için ne sen ne tayyip ilgilendirir beni. ha senin dinin görüşün nedir beni ilgilendirmez herkez kendisinden mesuldür. ben şu ana kadar yazdığım herşeyi oku. ben hiçbir yazdığımda tayyip'i savunmadım. ama yapılanları olan iyileşmeleri göz ardı etmeniz sizin sorunlu olduğunuzu gösterir bana burda cevap veren 1000 kişi değil en fazla 20 kişi 1000 kişide olsa fark etmez aklın yolu 1'dir ben kendime göre herkeze cevap verebilirim.
iyide konu benzine geçirilen zamların konusu? zamları niye normalleştirmeye çalışıyorsun o zaman?
iyileştirmeleri ülkenin artıları eksileri diye konu açılırsa yazarsın tartışırız. burda bize benzin zammının haklılığını savunma çok saçma ve komik oluyorsun.
küfür konusu evet haklısın küfür edilmemeli. ama sen sınırları zorladın. millet yeter bu zam götümüzü acıttı diyor bu kadar argo konuşabiliyor yani bu kadar tak etmiş.
sen bu adama benzin zammını haklı çıkarmaya çalışırsan sövebileceğini hissetmelisin.
Bugün iflasın eşiğinde,memur maaşı ödeyemeyen Yunanistan'da bile benzinin litre fiyatı Türkiye'den yaklaşık 75 kuruş daha ucuz.
ben daha önceki benzin konularınada yazdım neler yazdım bi bak araştır istersen. benim partiyle falan işim olmaz. ama herkez tutturmuş bir düdük çala çala devam. yıkıcı olursan hiçbirşey başaramazsın. ben haklı çıkarmaya çalışmadım benzin zammınıda onuda oku yazdıklarıma bak...
iflasın eşiğindeki bir ülkede benzin bedava olsa nolur ? neyse gerçekten siz daha yazılanı okuyup anlamaya çalışmıyorsunuz o yüzden bende bir şey konuşmak istemiyorum artık... ozaman delikanlıysanız kapatın kontağı binmeyin arabaya 1 hafta madem bukadar ülkenizi milletinizi seviyorsnuz çalıştırmayın tırlarınızı arabalarınızı ?
amk. bide aysun kayacıya kızıyodunuz.bir değil tabi dağdaki çobanla bizim oyumuz.akp'nin oy tabanına bakın , nerde eğitimsiz , cahil , dini inancı uğruna kandırılmış , rant peşinde koşan bir insan var hepsi akapeli.birde chp'nin , heparın , işçi partisinin oy tabanına bakın.hepsi aydın insanlar.tamamı eğitimli olmasa bile kendini yetiştirmiş , vatanını milletini seven , olayların farkında olan insanlar.
en çokta neye uyuz oluyorum biliyor musunuz ? alkol almamıza karşı yapılan bunlar alkolik , bunlar ayyaş , bunlar kafir , bunlar içip içip arıza çıkartıyor propagandasına.ülkeyi kürt-türk etnik kökenlere ayırmaya çalışmaları ayrı bir olay zaten.ülkeyi bölme çabalarının bir parçası o.
Hele birde ATAMIZA iki ayyaş demedimi bu it , hala içim acıyor , hala hazmedemiyorum abi.Ama er yada geç bu saltanatın sonu gelecek inşallah.
Kardeşim iyi hos diyosunda o bahsettigin iyilesmeleri olmasa zaten adam 0 oy ceker.bi kesimi elinde tutmak için tabiki essek gibi yapacak.yedigi haltlari kapatmak için uste cikmak için.yoksa tabiki kimse savunmaz bunlari kalirlar ortada.asil sorun vatan haini olmalari
Gezi parki olaylarnda kamu malina zarar verdiler yok otobusler isyerleri camlari falan anlattilar yahu 700 kusur kamu mali satilirken degeri yokmuydu bunlarn.yenimi geldi akliniza
Allah askina uyanin uyuyanlar.pisman olmadan!
ya arkadaş, adam benim paramla geziyor yiyor içiyor. ben neden kendimi kısıtlıyım ki kaldı ki , Vatandaş arabasına her 1 depo benzin aldığında, bürokratın kullandığı 100 küsür bin makam aracından 2'sinin de deposunu dolduruyor.
Düştüğümüz durumlara bak, hayaldi gerçek oldu
dolarla ne zaman alıcaz benzini ?
Bizim amerikan kabul etmiyor TL ile benzin 5 dolar olsun.
ben Tayyipçi değilim anlatamıyorum galiba hala o adam 0 oy çeker falan ? ben size devletten bahsediyorum siz hala Tayyipçi diyorsunuz baştan beri ben tayyibin oğlunu kızını vs savundummu ? off off.... gerçekten yoramıcam kendimi vallahi siz otomatiksiniz. cs botları gibi .
Eee yuh artık, adam sana dinden mi bahsetti de sen olayı din'e bağladın. Hey güzel Allah'ım ya, biz ne diyoruz o ne anlatıyor. Tam akp kafası işte, yahu sata sata elde birşey kalmadı, hala iyileşme diyorsun ya...
Ayrıca, benim sana verdiğim örneklere halen bir cevap bulamadın, ne oldu google yetersiz mi geldi?
Sıkışınca ben x partiye oy vermedim işim olmaz, ama sonra ne oluyorsa seni de satın alırım demeler, atıp tutmalar...
Sen en güzeli, şu nickname'ni ve şifreni daha da kuzenine verme.
ben akpciyim dedimmi ? her Müslüman akpci olmak zorundamıdır ? Müslümanlığın farzlarını yapınca aşırı dincimi olunuyor geri kafalımı olunuyor ?
hepar'ı işçi partisini savunan arkadaşa sesleniyorum senin burda yerin yok senin yerin dağ.
heparın işçi partisinin ne olduğunu bilecek kadar DOĞRU bilgim var merak etme :)
Tabi gayet doğal, cevap verecek donanımın yok ondan hemen seni kaale almıyorum diyorsun. Toki diyordun, yol diyordun, ne oldu, hava civa, onlardan tutturamadın, baktın karşındaki Evliya Çelebi, paso gezip görüyor, biliyor, şimdi olayı Din'e bağladın, askerliğe bağladın, iyileştirmeler falan diye atıp tutmaya başladın. Askerlik'ten de tutturamadın? Birazdan da Balıkesir'ime ayakkabılarıyla girdiler, asfaltıma işediler, duble yoluma çıktılar diye sızlanırsın.
R yapmam diyorsunda, dön bak bakalım attığın mesajlara, bir ileri, bir geri, bir ileri, bir geri... (şimdi gider editlersin tek tek)
sen ilk önce savunduğun kişilerin nerelerle bağlantılı olduğunu öğren ondan sonra gelip benimle konuş. imprezawrc samsun toki konutlarını bilmiyorum ama izmir - Balıkesir - bursa - Çanakkale - edirne - Tekirdağ - aydın - Denizli'ye bak bakalım bakta gör. benim tanıdığım birsürü insan var 1.2 binlira maaş ile ev kirası gibi ev sahibi olan tokilerden. ben dediklerimin hepsinin arkasındayım 1 tane geri yapmadım sadece muhabbet bitsin diye uğraştım ama olmadı.
hiç bunları üzerime alınmıyorum benım beynım sizin cemaatte 16 yaşındakı kıza tecavüz edecek kadar bacaklarımın arasında değil , senın o ıkı manıta kaldıracak dediğin insanlardan burda yok , face te twitter da belkı vardır ama bu sıtede 5000 kişiye 2 manıta düşer zaten
ben cemaatçiyim dediğimi hatırlıyormuyum ? cemaatçi olsam dahi 16 yaşında bir kıza tecavüz olayını bdpli milletvekili yaptı geçen günde bi taciz olayı meydana geldi. o dediğin tecavüz olayıda büyük ihtimal başka aşırıcı cemaatlerdedir :)